37

тонката

преди 6 години

Газим ко мунягите и това си е(:(:(:Бойко пък направо се гаври с тях.По време на вота отишъл на работна среща не с кого да е,а с Руския посланник(:(:(:Абе нимоа вече,голям смях пада.Анита Мейзер бе Хахахахахахах.

36

Анонимен

преди 6 години

Анита Мейзер си ти Винкел! Кажи КОЛКО ОТКРАДНА от оградата Винкел???Кажи КОЛКО ЩЕ ОТКРАДНЕШ от втори лифт на Банско Винкел???За останалите ти далавери и мафиотските ти фирмички които са скрити от обществото няма въобще да коменткирам!ТИ СИ ЛИЦЕТО НА КОРУПЦИЯТА ВИНКЕЛ!

35

хаха

преди 6 години

Валерко да не си се цомбурнал в казана с "ромската" боя бе. Що си такъв *** като фитил...патриот...

34

Анонимен

преди 6 години

Какъв цирк, каква демагогия от герберастите, а от ПатрЕотите, смукачи на герберски вувузели, какво да се очаква, ще се държат за Суджука и Цецо Пипоня, да получават договореното и си траят. Втори шанс няма да има, излъгаха много хора. Помните онзи, т.н. Шкембе воевода, Перхидролния тигър, Винкела с хотела "Козия рог", какви ги говориха, какво обещаваха докато се намърдаха във властта. И забравиха веднага обещаното, полегнаха на Банкянския Бабуин и чинно му засмукаха мекото макаронче.

33

Зозо

преди 6 години

Изпълзяли на припек, алчни ***. Глада е голям, извън властта няма папкане. Ще изпукат от глад ***. Като добавим и лабута на изборите, който редовно получават, може да направим извода, че до няколко години столетната червена чумa ще се спомине!

32

гюбче

преди 6 години

бате далаверко баш гюптина ,дойде време да раздава от това което няма АКЪЛ

31

Анонимен

преди 6 години

Всъщност Симеонов е политическата про.ститутка.

30

Анонимен

преди 6 години

Много огладняха комунистите, направо им стърже на корема. Реват като за умряло да им подхвърлят някой кокъл. Бойко им излови много от далавери с контрабандата. От къде иначе ще дойдат тея допълнителни 3 милиарда събрани мита и акцизи?Пробваха със заплахи ама не става. Сега ще го обърнат на молби:Бате дай малко и ние да краднем, стига само ти си прибирал парсата!

29

Andreshko

преди 6 години

Този вот няма да мине,защото "опозиционната" партия Воля или без воля ще гласуват против вота на доверие,защо ли. Защото Марешки е смачкан,ако не гласуват заедно с Герб,ще бъде съсипан от проверки на неговите аптеки и бензиностанции,а може би ще съсипят бизмеса му. Не може да имаш бизнес и да си политик,защото винаги могат да те манипулират и да съсипят бизнеса ти,което следва,че не можеш да бъдеш честен и обективен.

28

ГЕйРБ - ПАРАЗИТИ

преди 6 години

Българският народ работи, за да изхранва това огромно стадо безполезни и ненужни гейберунгели, които задръстват министерствата и др. държавни институции.

27

До 25

преди 6 години

Ще не попиташ Цецо Цъ((рвула, къде учат щерките му и колко струва това, с какво пари се плащат тези такси?

26

Анонимен

преди 6 години

Геберастите вият, но краят им ще е жалък.За тях, за техните пионки и "остриета".Много от тях плачат за скамейката на обвиняемите в съда.Без честност, морал и най-важно знания държава не се управлява.

25

Анонимен

преди 6 години

Малииии, как бранят Шайкаджиите, т.н. *** патриоти. Бранят защото падне ли Сикаджията, падат и те. И добре знаят, Шкембето, Магарешки, Винкела и Белокосия Атакист, че властта ще я гледат само по телевизията. Няма кой да излъжат повече. Каквото им пусне Сикаджията да пълнят гуши, това ще е. И после отиват в забвение и ще харчат това което са откраднали.

24

Анонимен

преди 6 години

Абе много са интересни тези социалисти. Много мислят за бедните и са против частното, а пък всичките с частни фирми и децата им на запад.

23

Дедо Симо Мадритски

преди 6 години

Бешипету ще пребори курупцията. Дайте и власт и 8000 дни и ще видите. Вервайте ми.

22

Анонимен

преди 6 години

Кутевци са пак на линия. *** дето е приватизирала Техноимпекс без нито лев НЕ МОЖЕ да говори за морал. Просто трябва да си ходи.

21

Пачо от Данс Монтана

преди 6 години

Ако ние от Данс не знаем за какво иде реч , за какво сме ви . Депутатите , които са в парламента ръководят каналите за проститут--ки и наркоти--ци , а ние им помагаме :) Иначе как да стане :) Откъде тези алчни , подли и посредствени хора ще са там :) Аз пера пари на тези групи в Монтана но се разкайвам . И чрез едно момче и неговото ип - споделям това инфо .

20

Анонимен

преди 6 години

*** - махленско поведение, интриги, злоба и лъжи. Тя била алтернативата. Вицовеееее

19

До 14

преди 6 години

Алоууууу,герберасче сбъркано.Комунизъм тук никога не е имало и няма да има,затова българите не се страхуват от това.Имаше комунисти,които се казват Б.Борисов,Ц.Цачева,Цв.Цветанов и компания,които се пребоядисаха в сини демократи за камуфлаж пред простолюдието.Иначе са си същите.

18

Анонимен

преди 6 години

НА ТОЗИ ЗАЩО МУ ВИКАТ ВИНКЕЛА?(Някой знае ли?