15

Анонимен

преди 6 години

Всички знаем застр.дружества кой ги управляа-мафията.Току що гн.усната тиква клекна и на тях. Даже не е клекнал-изпълни и тяхното, защото е обещавал, обещавал...Ама ние си траем-и за незаконните винетки, и за скъпите горива, и за неоправдано високите данъци, сега и за нелогичните граждански.Ако аз ще нося отговорност, то искам гражданската да е на мое име, а не на автомобил! Нали е гражданска, а не автомобилна ? Така е справедливо-ако си шофьор и искаш да шофираш-плащаш, ако ли не-не плащаш.

14

др

преди 6 години

Значи който има пари може да си плаща, а съответно да бъде нарушител колкото си иска.Застрахователите нахранени и те, а защо за тежки нарушения (пияни водачи) да не се отнема колата например.

13

Анонимен

преди 6 години

Аз съм просто ченге, татю *** уреди на хранилката. Отгато съм с карта, не съм плащал застраховка. Винетка съм виждал по телевизията.. Никога не съмъ санкциониран Жювея на село, въртя синджира и чакам пенсията. Поздрави.

12

Алов

преди 6 години

И нека позная нарушителите няма си я правят хахахах

11

Анонимен

преди 6 години

До Моряк и половинаТочно така, от години го приказвам това

10

do 7

преди 6 години

Това което пишеш са глупости. Много по-добре е да е на колата. Нали като накарат да плащаш екстра ако някой познат я кара ще завиеш на умряло и ще палиш кофи?

9

Анонимен

преди 6 години

И за изрядните с колко ще поевтинее, че не видях?

8

етнически турчин

преди 6 години

Българска работа!Байганьовска постъпка

7

българина

преди 6 години

за пореден мафията надделя! кога ще направите гражданската на човека а не на колата като в швейцария, където един човек може да има до три коли с една гражданска и с един номер? защо се говори за поскъпване за нарушителите , но не и за отстъпки за изрядните??? това ще доведе просто до общо повишение на цената средно поне със 100 процента

6

да

преди 6 години

само глобите и то много корави ще ни излекуват от глупостта..българинът с бой и глад не може можеш го уплаши, но като му бръкнеш в джоба и става човек

5

Анонимен

преди 6 години

Хайде новата гражданска най напред най скъпа за нарушителите , но после за всички - Честито.

4

Галин

преди 6 години

ми няма да си даваш колата на *** и пульо бе кавалл...

3

да

преди 6 години

една кола можела да се кара от всеки:))))твоята кола колко човека я карат??:))))

2

Дядо130

преди 6 години

Бойко отивай си.... да не хванеш народни съд

1

Моряк и половина

преди 6 години

Що за простотия не мога да разбера?! Нали гражданската отговорност е на колата - не на водача! Една кола може да се кара от всеки правоспособен човек, без значение чия собственост е!