11

арбайт махт фрай

преди 6 години

разбраха го добре в Китай.

10

Aman ot razbira4i

преди 6 години

Hellp for May an Coin UK back gold in Turkish but battle needed blood no deputations. "Wait pay now?"

9

Циник

преди 6 години

Вие в България може и да не сте виждали "общински ваучер" за посещение на публичен дом - *** аз го имам на снимка в телефона.Не знам защо - е розов.Раздават го на напращели афганистанци , сомалийци, пакистанци..И всякаква алахогъзна смет...да "олабват жилата" , че иначе обарват ,изнасилват, и трепят!

8

Циник

преди 6 години

Бивш сирийски автотенекеджия с 4 жени и 28 таанета ( с убежище в Лудвигсхафен) касира 360 000 ? нето от социала....3 етажната къща ... безплатния транспорт.... медицински...стоматологични услуги....курсове за език....коледни надбавки са "екстра"Тва с мързеливците изобщо не е истина....те са клети бежанци - каза дявола...и се пукна от смях!

7

брависимо

преди 6 години

Усетиха се и избЕгаха от ЕС !

6

Анонимен

преди 6 години

Еми той човека правилно си го е казал. Ана явно някой го е притиснал да си промени мнението. Нали уж имало свобода на словото? Или това е останало далеч в миналото май. Вече никой не може да се изразява. А той човека даже не е директно казал кои групи визира. Нищо лошо не е направил,няма расистко изявление

5

Zeus

преди 6 години

Всички знаем кои са тези с много деца, които не са работили никога през живота си. Англичаните обаче си го заслужават, едно време са цоцали от колониите, сега колониите цоцат от тях.

4

X

преди 6 години

Абсолютно прав е! Няма нужда от многодетни ***, умишлено множащи се въпреки, че знаят че нямат финансови средства да отглеждат деца.

3

Анонимен

преди 6 години

Ей , и сред англичаните имало нормално разсъждаващи и трезвомислещи.

2

Анонимен

преди 6 години

Брадли, много точно си го казал и няма за какво да се извиняваш. Дано някои в България да те чуят.

1

Анонимен

преди 6 години

Прав е. В бъдеща Цългария не ни чака нищо добро