14

Анонимен

преди 6 години

Явно е от системата но за да е допуснато това некъде има корупция не да ходи на по сто.Чудно мие на каква осигоровка е отчетен нула че затова протака.Колкото си иска да бави на мен ми не дреме често казано останивих лоялност но не се знае сигорно са малко парите това нее проблем.Проблема е че слуша някого слушаи съвеста си аз моята сия знам

13

Анонимен

преди 6 години

То една държава те работят по две работи че и в системата няма контрол е това вече е върхъ.Ти го чакаш за едно тои си слага жпс и го не интересува.Определено съм на привършване с чакането е това е доверие

12

Анонимен

преди 6 години

Така и не разбрах "защо".

11

Анонимен

преди 6 години

До ПартизанкатаМисленето хич не им се отдава...

10

Анонимен

преди 6 години

Много от хората не взимат болнични щото после ще ми ядът дедовия! Помните ли какъв закон приеха сеянчетата в парламата точно срещу тези болнични? Които са забравили да отворят страницата в нета да си припомнят какъв противочовешки закон е приет. В това болно време ако тези хора наистина ходят на работа болни то това означава че откъдето минат през градският транспърт в магазините разнасят вируса. Това означава че милиони ще се разболеят и тога сеянчетата от парламата и те ще ми ядът дедовия!

9

Анонимен

преди 6 години

Държава се гради първо военна сила за да установи дневния ред, после имаме съд + парламент,сенат и т.н. но изпълняват същата функция имаме и НАРОД.

8

Бременна

преди 6 години

Мдаа... и да отворим въпроса дали човек е осигурен на реални осигуровки, размер на трудовото възнаграждение и дали със 70те процента може да покрие разходите... да не говорим, че това ще влияе на базата за майчинство например... а при наличие на малко дете в къщи- какво да пазим колегите, а да эаразим собственото си дете ли?!?

7

Партизанката

преди 6 години

Защо ли, наистина? Днес. бг, как мислите?

6

Анонимен

преди 6 години

Защо???Наистина ли не е ясен отговора на този въпрос! Защото болничният вече навсякъде се възприема като клинчене от работа и за нещо крайно осъдително. Хората поголовно са смазани и се страхуват да не загубят работата си. Пример-колко се тръби последните месеци за фалшивите болнични, а никой не се замисли за хилядите които ходят болни на работа и рискуват своето здраве и това на околните. Аз лично почувствам ли се зле си взимам болничен и нееднократно ми е намеквано, че"твърде много боледувам"!

5

Анонимен

преди 6 години

Експоатация под формата, че я борят парите в левия бързо минават в десният джоб.

4

морски

преди 6 години

Ако работят Лятото на морето,още с първия си болничен са уволнени или незаплатени.

3

Анонимен

преди 6 години

Угодия няма нали преди известно време умните глави казваха че до четири дни болнични няма да се признават сега пък ходили на работа грипави и болни *** долни ми какво да правят хората бе продажници

2

Анонимен

преди 6 години

В БГ болничните се купуват от здрави хора, докато болните продължават да ходят на работа.Нарича се корупция, но Тиквата ви се закле, че такава няма.

1

Анонимен

преди 6 години

Защото схемата с болничните е тромава и прилича на борба с вятърни мелници. Когато съм бил болен съм взимал платен отпуск винаги. Просто не ми се занимава с бюрокращина.