13

Анонимен

преди 6 години

7 - Всъщност, повечето клиенти ползват резервации през посредници. Плащат с карта и никога не виждат, какво пише на родната касова бележка. А за банковите трансфери - една офшорка и родните данъчни не могат нищо да видят ...При данъчната проверка, се оказва, че хотела дава стаи за по 16.82 лева, или точно толкова, колкото ще ми стигне, за да е на малка загуба всяка година...

12

Анонимен

преди 6 години

а за минимално качество не искат ли? това определено трябва да се въведе при всякакъв вид отдаване под наем, краткосрочно и дългосрочно ... какви куптори се дават под наем не е истина

11

stodentka Berlin

преди 6 години

Az mi e stanovishteto 4e BG-Torizma e vav katostrofalen azpegten kazos.

10

Елемаг

преди 6 години

В такъв случай,къде отиват всички стълбове на бизнес икономиката:Конкуренция,марж на цените,търсене-предлагане,високо качество на обслужване?На канала ли?Това няма как да мине щото си е жив комунизъм.Отделно трябва да се потърси сметка дори за идеята.Щото ще се джавкат една седмица за таз простотия.А това е народна пара!!Не искам да плащам за нищо правене!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Има защита от нелоялната конкуренция. При нереалистичния сценарий, в който някой предлага хотелски стаи, на цени, толкова ниски, че е на загуба, то това може да апродължи само 28 дни. Идеята e, да не би някой милиардер, да изтрия бизнеса за половин година, да изкупи конкуренцията и да установи монопол.Нашият случай, обаче, не в такъв ...

8

Анонимен

преди 6 години

Това сериозно ли е или е фейлетон. Ако на морето през Август продаваш стая за 100 лв. през Януари трябва да се радваш ако успееш да я продадеш за 10 лв.

7

Анонимен

преди 6 години

И как минимална цена ще изкара на светло укриването на данъци от такива хотели? Нали отчерта се прави върху касови бележки. Няма клиент който да спи за 30 лв и да вземе бележка за 20.

6

Анонимен

преди 6 години

LOL ! Не ! Аз нямам по 100 лева на ден за легло, защото точно толкова по е почнат да искат всички, ако мине тоя скапан закон. Не, че няма да има и на черно, ама ...С 1100 лева заплата (която е уж средната за София), как да заделя за почивка ?

5

zeus

преди 6 години

Хаха, браво, ама все пак ни управляват комунисти, те така виждат пазарната икономика и конкуренцията :)

4

турист

преди 6 години

Всяко нещо струва толкова, за колкото може да се подаде. Тази "идея" изва от *** приватизирали най-апетитните хотели, които нямат капацитет да управляват.

3

Анонимен

преди 6 години

Всеки е свободен да си определя цените сам, това вече е Комунизъм!

2

Анонимен

преди 6 години

В България олигарсите винаги са разчинали на държавна принуда за да им защити интересите.

1

Анонимен

преди 6 години

EPIC FAIL ANGELKOVA