132

Анонимен

преди 6 години

45 години 150 хилядна българска армия бранеше сесесере'то от НАТО, а сега с 20 хилядна армия ще пазиме НАТО от отпадъка на сезесере'то !

131

хаха

преди 6 години

мамините момченца се попретисниха.... определ.има нужда от 3ти пол явно хахаха

130

Анонимен

преди 6 години

По добре наркотици и щуротий отколкото казарма !

129

Анонимен

преди 6 години

Да се въведе доброволна военна служба 6 - 9 месеца, а след това - пенсиониране !!!

128

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

АБЕ ТО Е ХУБАВО ЕДНА ДЪРЖАВА ДА ИМА АРМИЯ ,АМА КОЯТО ПРИ НУЖДА ЩЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СПАСИ ДЪРЖАВАТА ! КАКВАТО И АРМИЯ ДА СЪЗДАДЕ КАРАКАЧАНОВ ,ТЯ НЯМА ДА Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ БОРИ НИТО С ТУРЦИЯ ,НИТО С ГЪРЦИЯ ,НИТО С РУСИЯ ! ЯЗЪК ЗА ПОХАРЧЕНИТЕ СРЕДСТВА ЗА ПОДДРЪЖКА НА ТАКАВА АРМИЯ !

127

войник

преди 6 години

След като Русия изтърва България за пушечно месо, комунистите затриха армията.Народа трябва да се събуди и да създаде своя армия отново.Когато българите идваме на балканите един войник е можел да порази ромей на 150 м и да стои вън от обсега на темите. Затова са треперели от нас.По времето на социализма войниците бяха безплатна работна ръка, а през 1980те задържаха войниците избирателно докато другите си намерят работа.

126

stomin

преди 6 години

До Дарвин философне си Дарвин а дървен философ

125

ИСТИНАТА

преди 6 години

Хахаха, тоя със големия шкембак нещо пак не е в час!!! Хората ве4е роботи-бойци разработват и специални оръжия дето поразяват от разстояние, тоя ще обу4ава кудуци да тър4ат по урви и поляни да пуцат врага хахахахах Само диваците и разни първобитници са на тоя принцип ве4е, напредналите държави - военни сили ги 4ешат от разстояние...другото е пуше4но месо.

124

емир

преди 6 години

И на нас турците , а и най-вече на българите им е пределно ясно за 500-те години турска власт или робство. Никой не го отрича. Но не приляга на министър да говори, като след две ракии в селска кръчма. Има си език на дипломацията, дори веждю пиандето е по-деликатен от каракачанката като се изказва...

123

Дарвин философ

преди 6 години

В най-силната държава в Света с най-добрата армия няма казарма.А тая армия дето сме я "хранили 500 години" си е свършила работата запазили сме се като народ и вяра 5 века.И след като си "тръгнаха" (побутнати от руснаците ни оставиха България два пъти по -голяма от сега виж картата на България от 1915г....

122

Анонимен

преди 6 години

Навремето го имаше в училище. казваше се НВО начално военно обучение!

121

Анонимен

преди 6 години

Добра армия в 21-ви век се прави с огромен бюджет за техника, боеприпаси и тактическа подготовка. Само амуджите бягат по поляните с калашниците и хеликоптерите ги разстрелват като дивеч.

120

Петърчо

преди 6 години

Ей за пръв път да съм съгласен с нещо предложено Красимирчо. Е наистина като си помисля на тези дето искат доброволно да влизат в казармата мястото им е точно там. Както са казали какво сам можеш да си причиниш ни дявола не може. Друг е въпроса че каракачанката знае че и за този макар и доброволен вариант на казармата трябват едни пари. Но хитър е той за там трябват едни пари а от този пари ще облажи и той. Да ви е честито бръсненето че Турция и Гърция по армия ще ги стигнем на куково лято!

119

ех военен

преди 6 години

Батко ви с бг то приключи. Ако има война аз продажната антибългарска политическа върхушка не защитавам.ПО СКОРО ДА ОТИДА НА СТРАНАТА НА ДРУГИТЕ.

118

Анонимен

преди 6 години

Много добре, но пари от къде?

117

Чак пък казарма!

преди 6 години

Освен това огромните казарми от соца са отживелица точно като крепостните кули! Дори при прилична ПВО и изтребителна авиация/ каквато нямаме/ струпването на много войска и техника на едно място си е не друго ,а чудесна мишена за ракетни и авио удари.

116

Анонимен

преди 6 години

Военно обучение или старата българска казарма? Първото не включва метене на плаца, издевателства над личността и психологическа репресия, а умение за боравене с оръжие, физическа подготовка и теоретична тактическа подготовка.

115

Чак пък казарма!

преди 6 години

Достатъчно е военно обучение по няколко месеца.Без да става нужда да се строят казарми.Учебни ценрове по места спрямо населението, да идват като на училище/тренировки и да се прибират по домовете, освен дежурните.Така ще могат да усвоят умения да боравят с оръжие и бойна техника до определено ниво и на които му харесва да става професионален войник.Но всички ще имат базова подготовка.

114

ПОМНИМ !!

преди 6 години

Трябваше още малко време да мине да се забравят хубаво спомените от кошмарната казарма . Но генералското синче иска да наследи престола на баща си - почти пожизнено . Естествено неговите деца няма да са обикновени войничета а от командния състав . Така както е и той . Е така и аз ще искам другите да са редови състав , първоначално доброволно , а после ако трябва и до животно . И знайте, не създавам работници и войници . При такива права и задължения - така ! Нет нам таким пунтам !

113

шматка

преди 6 години

До 24 годишенНе момченцеВлизахме различно безотговорни и излизахме еднакво отговорни