9

Забравих

преди 6 години

От мои наблюдения много от полицаите се занимават със незаконни неща - изнудват за пари или за секс, притискат неудобни хора и са биячи на властта, когато нанародът му писне. Аз ще кажа на всеки полицай, койте не му харесва да отиде да си намери работа в частния сектор или в чужбина.Разбира се има и полицаи с морал, които наистина си вършат работата. Но те са малцинство.

8

Хмм

преди 6 години

Абе много сте ербапи тука. Да, съгласен съм, че катаджийте събират по 20 лв на всеки, но полицията не е само КАТ. Нали знаете, че като умре някой първи отиват там. И не винаги някой е починал от естествена смърт, някои са с черва изкарани на 5-10 метра от тях. Нали знаете, че банда *** като нападнат 2 полицаи на които не им е позволено да стрелят как се чустват самите те. Намират какво ли не - изоставени бебета до умрели майки още с иглата в ръцете и т.н. Не съдете всички само заради КАТ

7

Потребител

преди 6 години

Kradat darjaven benzin na volq

6

Готлиб

преди 6 години

На полицая в акъла са му постоянно далавери, мацки и коли. Свестните ченгета са 10%.

5

Изисквания

преди 6 години

Какви нормативи се покриват за полицай и какви за други професии. Аз съм учил 28 години, и работя като финансист. Само че, аз не получавам извънредни, работя докато мога и ако се издъня или ненося пари на фирмата ще трябва да си търся друга работа. По обективни причини, колко трябва да получава единполицай трябва да прецени обществото, а не полицаят. Друг е въпросът какво вършат в действителност и какъв морал имат.

4

какво се получи

преди 6 години

На практика Борисов подкупи полицаите с безотчетни 100 милиона лева за да не падне от власт в най корумпираната държава!

3

Анонимен

преди 6 години

Полицаите имат тежка и трудна работа, но тя не е силова, а отчетническа, което навлича гнева на останалите хора.

2

Анонимен

преди 6 години

политик и полицаи са един дол дренки организирани престъпни групи с власт

1

Анонимен

преди 6 години

И тази им е много, за това нищо не правене......И ако не я харесват да напускат, никой на сила не ги държи на работа.