28

Nikolai

преди 6 години

Na dali ima drug narod v sveta koito taka silno da obicha drevnata si Rodina I sashtevremenno taka qrosno da q plue A inache tozi Polqk ne kaza nishto novo a prosto ni pripomni nqkoi istini za stranata ni

27

еуроценности

преди 6 години

Е какво сега-няма пол,няма кръвосмешение.Джендъризмът е ро-голямо зло и от фашизЪма и от комунизЪма.А за капитализЪма да не говорим!

26

до 25

преди 6 години

Защото поляците до такава степен ненавиждат този еврохейски слуга, че още на границата ще го линчуват. Затова не е стъпвал от 3 години в родната си Полша.

25

Анонимен

преди 6 години

Доналд да каже що не смее да стъпи в Полша.

24

Анонимен

преди 6 години

Важното е че нашият министер преЦедетал говори чужди езици.Знае дори и Парле франсе.

23

комплексиран народ

преди 6 години

Още ли го дъвкате този. Сигурно и Папуа Нова Гвинея има повече въшнодипломатическо отношения от бедна БГ. Къде ни върна Тиконий да се радваме като малки деца на 5 изречения развален български казани от поляк. Ами ако японският премиер пропише на Кирилица, какво тогава ще му вдигнем паметник..

22

Анонимен

преди 6 години

Руский посоль:Братушки, съветската армия освободи българските евреи от турско робство и ако трябва ще ви освободим отново, заедно с нашия верен приятел Ердоган от европейско робство !

21

Анонимен

преди 6 години

Нещо за Крадла Поттодорова няма ли в речта?Сама си го постигна!

20

Анонимен

преди 6 години

Вече трети ден плача след речта.ДА Ва таковам у новинарите.

19

Анонимен

преди 6 години

Руските *** ни разделят.

18

@

преди 6 години

Навррмето Сталин си е посъавил задача още от ранна младост..Да чете по минимум 400страници на ден.. Не по помалко са чители Хитлер и Мао дзе дун..и всички са били с средно образование..а нашият е еднокнижник, а другите с речите?

17

Анонимен

преди 6 години

Единственият генерал загинал на Шипка е поляк! Руският генерал Дерожински! Защо в турската армия няма Каравелов паша? Или Ботев паша, Хаджи Димитър паша?

16

анонимен

преди 6 години

пр акция на злобен поляк в замяна бьлгария да гласува против отпадането на гласана полша в ес много елементарно

15

Анонимен

преди 6 години

Това е коронният номер на хитрят полиш евреин Туск.Където отиде, преди това зубри написаната му от ирландския ПР реч на съответния език, за да просълзи съответните неандерталци и докато подсмърчат да им окраде парите.

14

Анонимен

преди 6 години

И кой ви пречи да рецитирате всеки ден ,,Език свещен на моите деди'', ами вместо това всеки ден се занимавате с убийства, трошене на банкомат, ежби и интриги.Управлява ви глутница точно с противоположни на тези ценности! Питат Цечка в качеството и на председател на НС преди да каже нещо от Ботев на поредната годишнина - Ама в момента съм изключила! Карастанчева пък прати Виетнам в Пекин!

13

Анонимен

преди 6 години

Добре де,нали все руските хакери ни разделят,сега пък тоя ни разделя с два назубрени реда,да не е агент на Путин.

12

Помня

преди 6 години

Я прочетете речта на Кеворк Кеворкян. Този ком. *** разби речта на Туск и му написа нова. Кой е Кеворкян? При соце във в. Работническо дело га направиха на пух и прах , но той си остава една голяма гад. Във вилата му по повод грабеж , милицията откри каса зад картина с 600 000 лв. Представяте ли си? Пари които висшист с 230 лв.не може да спести за цял живот.И този комунистически серсемин сега ни дава акъл.Дали си е живял добре при соца , а ?

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Това са новите американски комуникационни техники за психологическo подчинение. Вие "не мислете", ЕКСПЕРТИТЕ ще ви кажат кое е правилно.Всъщност не са нови тези методики, но за България са такива.

10

Василев

преди 6 години

Туск каза да бъдем повече българи, а не русофилски ***!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Чарли Доусън!ЦРУ!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Реч писана от ирландец и прочетена от поляк, който в Полша не харесват сегашните им управници!