28

До Един българин

преди 6 години

Всеки има право на мнение. Но аз карам 200кс кола за 10лв на 100км. Няма да сменям горивна помпа за 1500лв и нагоре ,дилзи за по 300лв едната(ако е рециклирана), демфер за над 1000лв ,турбина за 300лв(ако се рециклира),катализатора не ми е 1500лв ,в задрустване не обгазявам всичко около мен няма черен облак след като натисна *** до долу. С предната ми кола изминах точно 268хил км на газ без нито един ремонт по двигателя заради газ-та.

27

kelesha

преди 6 години

По некомпетентно написана статия скоро не бях чел скоро. Нямаше да е лошо автора да провери малко нещата преди да пише. Дори и на отразени в талона колите с газови уредби минават преглед и това са отразява в талона за преглед. Това че МВР с подмяна на талоните се опитва да събере някой лев в изпразнената касичка за да не им вземат милионите дадени срещу събираемост е вече друг въпрос. Журналистите замислете се малко преди да пускате поръчкови статии.

26

до 26

преди 6 години

много си *** Саше, дадох ти + да не се обезкуражиш

25

Жо

преди 6 години

НА АВТОМОБИЛИТЕ с газова уредба е вписано в големия талон, за вида на горивото- бензин/газ. Който няма такава регистрация е нарушител.

24

Един българин

преди 6 години

Ами то аз затова карам дизел. Дизелът няма палене!Самият принцип на действие на дизеловия двигател е такъв, че горивото не може да се самозапали, освен ако не е умишлено.Дизеловият двигател затова има подгревни свещи и много як метал на цилиндрите, защото паленето става само с високо налягане и температура.Не случайно военните моторни превозни средства, коли, верижна техника и т.н. са с дизелови двигатели.

23

Анонимен

преди 6 години

Наколко пъти минавах преглед на АГУ,изразява се в лепене на стикер за 30лв на бутилката( по памет )... толкова за прегледа, пълна пародия. 160хил. нямали лепенки на бутилката други 2мил нямат катализатор.

22

хахаххаха

преди 6 години

Само да добавя за това че са "БОМБИ" пълна глупост и некомпетентност от страна на автора .Газовата бутилка е много по здрава от резервоар ,тя е метална не е от пластмаса ,винаги се пълни до 80% , има предпазни клапани за освобождаване на налягането и при пробив не гърми а изпуска газта .Проверил съм всичко преди да ползвам газ не съм самоубиец .

21

Вангу

преди 6 години

Не е вярно написаното в тази статия,както и повечето коментари.Ако се Разреши на пунктовете за технически ппреглед поне на 2-3в даден град да узаконяват и вписват в досието на колата тази допълнителна екстра няма да се стига до това нещо.Сега в момента е само при първоначална регистрация вписването и,както преминаването на специален преглед на определен 1 пункт и то в най голям град или смяна на талон.Това води до губене на време на собственика и бъркане в джоба му допълнително и излишно

20

Анонимен

преди 6 години

Абсолютна лъжа прегледа е включен към ГТП-то тогава излиза, че половината коли са без ГТП. Целта на статията е да предизвика съмнения относно газовите уредби понеже автомобилите (те никак не са малко) с такива не отделят така наречените прахови частици и "авторитетните" фактори увисват като говорят на ангро колко замърсяват автомобилите .

19

Анонимен

преди 6 години

Ьде сега нов бръснич за народа пак.Нови глоби другите цени ни са малко. Пред новогодишно и след новогодишно сума милиони се раздадоха . Кошницата се изпразни.

18

хахахах

преди 6 години

Чудят се как да ни доят още , но няма да се сетят да направят облекчения за колите с газ нали сега реват за екология.За мен колата на газ е едно прекрасно нещо.По евтино излиза на газ от дизела ,по евтина е за поддръжка кола на газ от дизела и по екологична от него.

17

Мен

преди 6 години

Дрън-дрън. На фона на толкова бомби с допълнително монтирана АГУ, взривовете се броят на пръстите на едната ръка, ако има и толкова... Да не би годишната печалба на Лукойла е по-малко от очакваната, че пак излизате с теорията за бомбите?

16

Анонимен

преди 6 години

Е що за държава е това - всяка втора кола да е с нелегална газова уредба???????????Какво има да се коментира - манталитет, вечно да се заобиколи закона.Ще си бъдем вечно в задния двор. С масово хитреене - полет до Луната...

15

:)

преди 6 години

Хахааа,Не карам на газ, но като се има впредвид как се минават прегледи за газовите уредби е все тая дали си законен или не.Същото се отнася и за ГТП за превозните средства, всичко е пълен фалш и събиране на такси....

14

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко години се минаваше преглед отделно само за газовата. Сега се минава преглед когато се минава на целия автомобил, но никой нищо не гледа.

13

Бай

преди 6 години

Кола работеща на газ на Евро колко отговаря след като не отделя,, финни прахови частици,,?Статията е поръчкова,дембелите се чудят какво да измислят.Моя автомобил е с дwe горива. При регистрацията В кат ми беше отказано вписваненв гол талон,въпреки офиц.документи при първата регистрация че моделът е фабрично произведен така.Еее..... П

12

Анонимен

преди 6 години

Ако е само едно заявление без такса и без опашки, с удоволствие ще се разходя до КАТ. Пък като по чудо може и онлайн да го направят. А иначе колегите са прави: мога да твърдя, че изобщо не карам на газ, макар и колата да има уредба. Справедливо е и да се въведат данъчни облекчения и безплатно паркиране, защото колите на газ са по-екологични дори от електрическите - монтирането на уредба е много по-щадящо за ок. среда, отколкото производството на цяла нова кола.

11

Анонимен

преди 6 години

Поредната *** статия! Явно автора никога не е минавал на ГТП ,камо ли с кола на газ да види каква е пародия на преглед!

10

BB

преди 6 години

До Дядо130Не са само 240 има и около 500 мало-ни журналисти като този дето е писал това които пригласят на еничарите

9

А

преди 6 години

А нещо данъчни или други облекчения за автомобилите с АГУ няма ли да има? Нали сте много загрижени за екологията?