40

Анонимен

преди 6 години

Но защо Африка е дупка? Защото от стотици години богатите и силни държави я грабят безогледно.

39

TURK

преди 6 години

А БЕ ИМА СИ ТОПКИ ЧОВЕКА И СИ ДЪРЖИ НА КАЗАНОТО-А ТО СИ Е САМАТА ИСТИНА

38

Анонимен

преди 6 години

Прехвърлих някои коментари и си обяснявам защо от 200 ще останат 20- някакъв комплексар пълни медииното пространство, даже не е интересен, а ме плаши колко е неуравновесен и че не се лекува.

37

?

преди 6 години

Е поне Бьлгария не е вече сама при това сравнение... Да не би да забрявате чешкия представител на изкуството как беше изобразил Бьлагрия?

36

Гузен негонен бяга

преди 6 години

Интересното е, че Тръмп не е споменал Африка в изказването си, а Хаити и Салвадор, но африканците са се разпознали сами във вулгарния израз ;)

35

Анонимен

преди 6 години

Тръмп изразява на глас това, което всички си мислим.

34

Анонимен

преди 6 години

Най-тъжното е, че в крайна сметка Тръмп е прав.Който разпознава себе си като ".нo" и държавата си като ".нянa дyпкa", да се обижда.

33

Анонимен

преди 6 години

Работил съм в Африка с години. Тръмп е прав!!!

32

манолски

преди 6 години

Докато човечеството отделя толкова време и енергия за подобни тъпотии на един неадекватен нарцис, добруване и мир няма да има. Има по-важни ребуси за решаване, Г-н Тръмп

31

реалист

преди 6 години

За съжаление купона на разглезените мързеливи американци свърши, и сега си търсят виновници навсякъде другаде но не и в самите тях - Корея, Африка, мюслитата...Това е електората на оранжевия бафун - иска само да пие американска бира бълвоч и да плюска екстра лардж пеперони. Като дойде време да се плаща сметката - ореваха света. Късно е либета за китки, азиатците се скъсват от работа за последните 20-30 години и вече са бая пред вас...

30

Анонимен

преди 6 години

Абе с теа различни Никнеймове които се пишеш тука знаем те ние , не се прави на такъв какъвто не си бил дори преди 1000 г. тоест за нас си същия Дасикане Ром християнизирани/славянизирани роми по Византия

29

Анонимен

преди 6 години

И алабугите гледат сеир! Ха ха ха

28

Додо

преди 6 години

Президента Тръмп стои високо с вдигната глава и се извисява в цял ръст над останалите Западни политици-продажници, които предадоха и продадоха народите си на Исляма и последователите на Сороc, Pотшилд и т.н. Елитисти-глобалисти, и които продажбици тръбят, че Исляма е религията на мира и любовта и докато се крият зад високи дувари и се заобикалят с бодигардове, но убеждават раята, че всичко е наред...а раята я изнасилват, колят, взривяват и газят! Европа се превърна в гробище! И да, Тръмп е прав!

27

Анонимен

преди 6 години

До Юнал Джемилов ......Голям мозък си ти и голям тъпаааак

26

Анонимен

преди 6 години

До Юнал Джемилов ......Голям мозък си ти и голям ***

25

Фен

преди 6 години

До Анонимен който коментира ФенАми някой трябва да каже истината без разни толерастки увъртания . От векове в Африка нищо не се променя . ЦЯЛ СВЯТ изпраща помощи , лекари, лекарства, строят се сгради и се прекарват водопроводи и канализация . Америка е най големия дарител на тези shitholes. Ако искат по-добро отнощение нека си спечелят уважението на другите страни . Да откажат помощите и САМИ да си построят градове , да покажат научни постижения , изкуство, култура.....Ако не да мълчат.

24

Анонимен

преди 6 години

Ясно дружество сте си, дръжте се и се плюите, явно ви харесва и на двамата. В то, и ред на мисли един съвет от мен-ти потърси помощ, защото да защитаваш човек който те Наричам с тези епитети е форма на мазохозъм, З да не казвам по крайното Стокхолм ски синдром. Имай малко уважение към себе си!

23

Неа

преди 6 години

До *** до НеяИ последно-потърси помощ СПЕШНО Е

22

До Нея

преди 6 години

Би ли споделила къде бяга този древния, явно е писал на някой друг, но съм го пропуснал. И между другото - няма проблем с косопада

21

Неа

преди 6 години

До *** до неяИ ако имаше грам мозък щеше да разбереш коя съм!