53

до 49

преди 6 години

С магистратурата и MIT имах предвид, че нивото, което ми даде СУ, беше достатъчно, за да нямам никакви затруднения в САЩ (преди това направих и магистратура в Лондон). Относно как се влиза в MIT и топ 200 университети. Да кажем, че член от семейството ми учеше там по това време и имат политика, когато братя/сестри искат да учат заедно. Тъжното в случая е, че споделям едно положително мнение за СУ, а *** веднага напада с тотално празни приказки. Както и да е- такова ви е нивото, не се сърдя.

52

Анонимен

преди 6 години

От СУ ти не можеш да се биеш с добър университет топ-200 , въпреки че учите много математика.. Там взимането не изпит е много трудно , много трудно .. Бил съм не в не в MIT , ами в KIT Карсруе и знам колко е трудно в СУ, ТУ и колко е трудно в KIT

51

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащото всички важни езици за програмиране са били финансирани с огромни суми, в страни, в които е имало среда за това. А колкото до OSтата - Защото Windows и OS X са софтуер, който е обновяван от 30 години насам и струва милиарди ? Защото вече има Linux ?

50

за СУ

преди 6 години

ТУ - София е много по-добър университет от прехваления СУ.

49

Анонимен

преди 6 години

Ок, пич, зщаото си ***, това е последната нещо:"Нивото в СУ не е лошо, предвид факта, че с лекота завърших магистратура в MIT"Не завършваш един университет, защото си бил в друг, преди това. Ти просто си "специален" и щеше да завършиш и в Перник (е, едва ли с пълен набор от зъби ...), но пак щеше да се подвизаваш и в MIT. Само смали малко егото, че закрива луната ...

48

до 43

преди 6 години

Никой не казва, че провинциалистите са глупави, набляга се на отвратителния им диалект, ценностна система и обществено поведение. Разходи се из Студентски град и виж мякащите как се държат, после виж децата от София как се държат. Фактите са си факти. Че има много умни и възпитани деца от провинцията, има. Но са абсолютна рядкост. А относно мякащите из университетите- абсолютно точно изказване. Собствения си език не можеш ли да говориш, за никъде си.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Прехвалените БГ-програмисти и информатици защо не измислихте един език за програмиране или една операционна система???

46

Анонимен

преди 6 години

до 39 баче много си измисляш от СУ бакалавър информатика не можеш да скочиш в MIT там приема е много много ограничен.. и от такива университети като СУ след топ-200 не пускат.. От СУ можеш да идеш в някой германски университет защото приема е свободен и приемат всеки , с изключение на ТУ-Мюнхен и Хайделберг но с интервю и там става,.

45

Анонимен

преди 6 години

В България има девалвация на титли и научни звания................пълно с професори и доценти............а БГ-открития са около 10.............неоспорим факт.

44

Анонимен

преди 6 години

"Като изключим мякащата провинциална пaплач, която се подвизава там, всичко е на ниво."Горките хора, които са имали неблагоразумието, да стоят в една стая с теб ...

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Колко сте умни софиянци и колко сме глупави провинциалистите................слушали сме ги тия приказки от 1001 нощ..............спрете се вече.............великите надути софиянци.

42

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ как се казва компанията ? BragAboutIT ?

41

Анонимен

преди 6 години

"Не като икономиката, историята , правото , медицината да се иска само да помниш като флашка памет.. Тука се иска мислене ..."Съжалявам, че мислиш така. Наистина, съжалявам ...

40

Анонимен

преди 6 години

До за СУ Аз ти казвам че си бабалюга и будала , светът се крепи все още на онова поколение от 80-те години когато имаше конкуренция между САЩ и СССР.. Сега няма конкуренция науката и хората деградират.. Ти ли си този който ще замени професора академика..

39

Анонимен

преди 6 години

Завърших Информатика в СУ. Като изключим мякащата провинциална пaплач, която се подвизава там, всичко е на ниво. Не бях от най-добрите (имах успех 5.00), но в момента съм мениджър на редица от най-добрите, защото те нямат почти никакви качества да израстнат в кариерата си- не ги ли направляваш са тотална нула. Нивото в СУ не е лошо, предвид факта, че с лекота завърших магистратура в MIT и там бях сред най-добрите. После започнах работа в американска компания. Има ли желание, има и начин.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Много си прав, старите учебници са по-добри, не само тези по математика.Ама БГ-професори и доценти, нали са много велики, всеки си пише по едноученниче за да докаже колко е велик.

37

за СУ

преди 6 години

Кажете в кой друг университет по света освен в СУ има учен с титла "акад.проф.дн"?Как може един учен да е хем академик, хем професор?Никъде другаде няма такъв абсурд, само в прехваления СУ.Да не говорим че титлата "академик" е един анахронизъм , останал от комунистическо време, от времето на СССР.Само в СССР и бившите соц. страни имаше академици.

36

Анонимен

преди 6 години

Банда Бабалюги будали тръгнали за наука да пишат .. За 50г. имаме само едно откритие в Математика .. Човеците са деградирали не могат да мислят.. Всичко е копи пейс , флашки за 20стотинки на гигабайт.. Ако вземеш един учебник по математика и информатика от 80-те години се оказва , че е на по-високо ниво от днешните..

35

за СУ

преди 6 години

В България има научна олигархия, голямата част от която е концентрирана в прехваления СУ.

34

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа, Тесла е бил финансиран от JP Morgan - еквивалент на тогавашния Microsoft/Apple/Google.Проблемът с финансирането е огромен, на световно ниво. Според сегашните тертипи, Айнщайн щеше да е с втора работа, че да си плати сметките.Бизнеса, инвестира в пъти повече, но бизнеса е бизнес, и би предпочел, да продава хапче, за ъдължаване на пениса, отколкото да излекува рака на простата. Само споделям личните си наблюдения ...