16

Aнонимен

преди 6 години

Няма как да сте били подведени за билборда няма как да повярвам че не гледате какво се слага. Освен това има само два варианта, или след като уж сте пропуснали да видите какво слагате и след като се раздуха случая сте се оплашили за бизнеса ви и сте го свалили за да не ви закрият, или някой ви се е обадил и ви е наредил да го свалите. Ня всички е ясно от къде е дош;о обаждането.Така че да обяснявате на хората пълни глпости с идеята че някой ще ви повярва е малоумно!

15

Запознат

преди 6 години

Аз такава цензура от 89 насам не съм виждал., каквато цари в момента. Дори и държавната медия БНТ. Борисов ни води не на запад а на изток към неговия приятел Ердоган!

14

Шаш и паника

преди 6 години

Ама Той казА, че одобрява рекламата на МВР ?!? Ко прайм ся???Страхът е голям и мутромюлюцюнери дебнат отвсякъде....

13

Жокер

преди 6 години

Господинчето Тихомирчо се е на-акало от страх че Бате му Бойко ще му прати нападжиите още днес да гоа му тарашат фирмицата - стандартна процедура в подобни случаи

12

Анонимен

преди 6 години

А някой прочете ли какво пише на плаката - работещите в МВР получават 340 евро.Ама те и чистачките в МВР са работещи - дали се оплакват от 680 лева заплата?Алоууу, синдикатите, като сте писали постера полицаите ли сте имали предвид или не?

11

Анонимен

преди 6 години

Как точно са подведени от фирмата, отпечатала и поставила сама билборда? Значи ли че фирмата държаща рекламата по билбордовете в София е обвързана с властта и извършва подбор(цензура) на субективен принцип?

10

Анонимен

преди 6 години

Нищо в тази мафиотска територия не се случва без личното разпореждане на Бойко Борисо, така че стига вече популизъм и приказки за наивници.

9

Света Вода Ненапита

преди 6 години

Фирмата е малко бременна. А тоя билборд за пръв път го вижда.

8

Брадвата

преди 6 години

До СлужителКолко ти остава до пенсия? Броиш ли дните?Щото аз не броя, за мене пенсия няма да има. Ще плащам твоята и на колегите ти.

7

Burzum

преди 6 години

На СТРАХА очите са ГОЛЕМИ!

6

Анонимен

преди 6 години

Гласоподавателите на гроб май се обидиха, та боцз се юрна да ги подкрепя....

5

тъпчо

преди 6 години

Сътвориха голяма тъпня и минаха в обяснителен режим.

4

Анонимен

преди 6 години

Все ми е на акъла, че фирмата занимаваща се с външа реклама не е видяла, какво пише на билборда преди да бъде качен.Просто *** е избеснял и е започнал да къса глави на пишман бизнесмени и оттам идва това недодялано оправдание

3

Бивш колега на Тишо

преди 6 години

Ами Тишо да си измие татуировките от ръцете и да седне да научи малко западни езици.

2

dsdsa

преди 6 години

Страшна простотия....да се оплачем на чужденците, какви сме мизерници.Те ще ни оправят.....

1

реалист

преди 6 години

Когато показват силните на деня не е подвеждане. Разбрахме.