174

Анонимен

преди 6 години

Цял свят разбра какво значи американска демокрация. Или ни давате да крадем (или да купуваме евтино) ресурсите на държавата ви, или ви правим една цветна революцийка , сменяме властта и инсталираме послушни политици , или може и някоя демократична бомба да ви пуснем , амко не слушате.Аман от американски номера вече, на нормалните хора ни писна от тях.

173

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНа тази страница на Днес има ЧЕТИРИ плювателни материала срещу Русия!---------------На тази страница има също 50 коментара с един и същ текст копирани и пействани от теб :)

172

Гост+

преди 6 години

Център за глобален ангажимент, закон против враговете и подобни - демократите в САЩ зоват за Макартизъм. Можем само да гадаем тогава ястребите какво искат.

171

Анонимен

преди 6 години

Тебе няма нужда някой да те прави на гл.упак. Ти си си направен.

170

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, наивници... Тръгнали да плашат гаргите с техните доклади. Без ресурсите на Русия и работната ръка на Китай и особено петрола на арабските държави, америка отива в каменната ера при Фред Флинтстоун, драги ми грантаджии. После ще варите чорба от вашите долари, защото иначе ще ми ядете цъpвyлитe съдрани. Андъстенд му?

169

Анонимен

преди 6 години

Не виждам какъв им е проблема на говедовъдите. Нали Русия е бедна и недемократична страна, която трябва да е изолирана... Кой се страхува от палета? Или Русия не е пале и се страхуват от нея или някой ни прави на глyпaци. Някакви предположения?

168

Анонимен

преди 6 години

Амни как няма да разположи войска на границата ти, като си съюзник на някой, който е избил 30 милиона руснака и оставил да живеят в нищета и глад още 100 милиона? Ако бях на тяхно място България нямаше да съществува. Русофобски ***.

167

До 199

преди 6 години

А че Русия за тоя период обявява 2 пъти война на България,бомбардира ни черноморието,бомбардира Добруджа и разполага 100 хилядна войска на границата ни с Румъния с готовност за инвазия...няма ли да кажеш нещо бе , ?

166

Анонимен

преди 6 години

Абе и за Асад ги разправяхте същите, ама май не стана точно така...

165

Анонимен

преди 6 години

А преди 74 години по тези часове американците сееха демокрация с бомби над София . И убиха 3000 хиляди Български невинни .души

164

Анонимен

преди 6 години

Демокрация потънала в кръв .

163

Мдаа

преди 6 години

По ВСКО личи че набиването на канчетата с мужиците ще продължаваА 02/02 ще е нещо като Ватерло за *** и компания

162

Анонимен

преди 6 години

тия вече не мога да им слушам глупостите , все някой им виновен все някой ги чукал , егати и нещастниците

161

"-"

преди 6 години

Тц,тц,тц..., намирисва на идеология!Идеология в чието име ще бъде идигната Диктатура.Който не приеме хАмериканската идеология на новата Диктатура - под ножа! Доста невинна кръв има по ръцете им в името на "демокрацията", както е тръгнало, скоро може да надминат и "болшевиките"."Пътят към ада е постлан с добри намерения".Този филм ние сме го гледали, имаме си и имунитета, да му мислят онези които не са!

160

Анонимен

преди 6 години

САЩ вече не са фактор, никой не ги бръсне за слива, "US" да докладват каквото си искат...

159

Анонимен

преди 6 години

До Демокрация в ЕвропаДа, при соца всички разправяха вицове за бай Тошо, за властта, за социализма, за милиционерите, още от училище. Изобщо много се разказваха вициве, като ученици не минаваше голямо междучасие без вицове за бай Тошо и за милиоционери, и всички знаеха и никой не са изключили или арестували. А днес никой не разказва вицове, нито срещу властта, нито срещу ЕС или САЩ - сигурно живеем много добре, несъмнено,безспорно днес е рай е ЕС с американското партньорство.

158

За Европа, против ЕС

преди 6 години

Какво означава за нас ЕС? 1.Приватизиране в полза на международните концерни и картели,2.Намаляване на данъците в полза на международните концерни и картели, 3.Отрязване на социалните услуги в полза на международните концерни и картели4.Увеличаване на печалбата в полза на международните концерни и картели

157

Демокрация в Европа

преди 6 години

По соца имаше повече демокрация отколкото сега.Навремето хората свободно си разправяха вицове за комунизма, за бай Тошо помежду си, даже бай Тошо се смеел на някои от тях, когато приближените му ги разказвали.Я сега се пробвай да " кажеш виц за демокрацията", ще бъдеш оплют и подложен на обиди от платени ***( нещо като доносниците на ДС навремето), ЕП и ЕК прави програми и служби за цензура срещу неудобните новини и медии.На протест в Каталуния полицията смаза от бой гражданите...

156

Анонимен

преди 6 години

Смешните гладници-алкохолици скоро ще го ядат на два ката.

155

Анонимен

преди 6 години

Тоя киртак Путин няма да се спре докато не го налапа целия на чичо Сам! Явно използва същите методи на Сталин: разделяй и владей! Ненормалната му жажда да завладее целия свят накрая ще му приседне с големия черен бахур на чичо Сам!