13

Анонимен

преди 6 години

Що за гости са тези? Що за гости затварят улиците и се правят на шефове в собствения ви дом? Това е брюкселска инвазия! На оръжие!

12

Анонимен

преди 6 години

Що за народ би си избрал ТРЕТИ ПЪТ пожарникаря? Това не можеш да го скриеш по никакъв начин, а мен лично ме гложди мисълта , че господарите идват да почешат кутрето зад ушите и то естествено ще се скъса на маха с опашка. Нали Бочко? М?

11

Морски

преди 6 години

Протести до дупка!ОСТАВКА за МАФИЯТА ГЕРБ!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Трябва всички да излезем и да бутнем режима на Пожарникаря.

9

234

преди 6 години

До ПатриотНЕ "ТЕ" А ВИЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ ЗА ТАЗИ МИЗЕРИЯ СЕГА !! ЗАЩО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТОЗИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ***,ПАК И ПАК?? ЗА НЕГО,ЗА ТЕХ,ОТДАВНА Е ПИСАНО КОИ СА!! С КАКВО СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ! СРАМ ЗА ВАС!!!!!

8

Манолски

преди 6 години

Бойко е бесен, че решихме да си показваме магариите брез еврочиновниците. Него от едно време са го учили като идват гости да се държи прилично и да замита проблемите под килима, та на тръгване да го потупат по рамото.... :)

7

реалист

преди 6 години

Сега е времето за протести и хората да излеят разочарованието си от мафиотско-мутренското уравлвние на страната. Нека *** чиновници разберат в каква долнопробна *** живеем. Не да ми говорят за европейко семейство, а да покажат загриженост и съпричастност, а не съучастници на Царя Слънце.

6

Гласувайте пак така!

преди 6 години

По стар обичай предателите във властта обявиха НАРОДА за виновник ! Виновни сте, че не искате да работите за 300-500 евро, да плащате скъп транспортм, да карате по "нови" пътища пълни с дупки, да дишате мръсен въздух, че не искате мафията да бетонира и Пирин и т.н. Виновни сте!!!!!Гласувайте пак за тези крадливи кучета и до 5 години 90% от българите ще ровят по кофите за коричка хляб!

5

Анонимен

преди 6 години

Значи пак ще убиват невинни Българи в заради очилатите колониалисти-европейци!

4

Симеонов

преди 6 години

Е сега ще се надрищят от протести.Де що има *** в държавата ще хукне да си демонстрира комплексите по центъра на София, така де нека чужденците да ни видят.То бива простотия бива, ама нашето и в екваториална Африка го няма.

3

zeus

преди 6 години

Е той един от протестите ще е баш на МВР за повече пари. Иначе нека, да се види колко е доволен народа от ГЕРБ и ЕС.

2

сигурно

преди 6 години

Сега ще лъсне цялата истина за тази страна управлявана от мафиоти ,и ще видят как живеят робите в нея !!

1

Патриот

преди 6 години

ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ!!!