164

Анонимен

преди 6 години

С президент ***, руска разветка толкова.

163

Анонимен

преди 6 години

Като свърши европредседателлството всичко ще се оправи. БСП има поръчка от руското посолство и стриктно я изпълнява.

162

Анонимен

преди 6 години

Просто БСП поздравява България с Европредседателството.Нека не забравяме че България е известна по света с Терористичния акт от 1925 над Света Неделя когато загинаха 150 души и направи световен рекорд по размах на терористичната си дейност.

161

Анонимен

преди 6 години

Да 162 Президента не е бил мутра със сигурност, но със сигурност министър -председателя е бил.Навиците и манталитета остават за цял живот.

160

Анонимен

преди 6 години

А днес, страх, а, тресете се щото бая хора и бизнеси ограбихте. На някои им писна и започнаха чистка------------Аз съм от ГЕРБ и мен не ме е страх! И какви бизнеси сме ограбили скед като вие комунистите сами се самоограбвате и избивате?

159

Анонимен

преди 6 години

мутренски времена винаги е имало в българия и ще има до като се заличи от картата

158

Анонимен

преди 6 години

При мутра президент къде да отидат мутренските времена.

157

Анонимен

преди 6 години

Всички се оплаквате от поръчкови убийства на бизнесмени и мутри, но тях ги има в цял свят и икономиката не е обвързана с тях. В Италия която има Брутен вътрешен продукт колкото Русия и Турция взети заедно от 5 пъти по малко население, а не е като да не се гърмят прокурори, съдий и цели семейства и то показно.. и все пак... 2 800 лева средна заплата...

156

П.Петров

преди 6 години

При мутра мистър-председател къде да отидат "мутренските времена" ?

155

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 152 До слава на САЩ-Триполов бегай се лекувай,че си много зле

154

Анонимен

преди 6 години

Абе, герберасти, кога мксхте хора и бизнеси, кога изнудвахте за проценти, дялове и квоти, не ривахти. А днес, страх, а, тресете се щото бая хора и бизнеси ограбихте. На някои им писна и започнаха чистка. И сега, кво, ще се мушите като мишки от колата в офиса, ще прибягвате като катерички да не сте на открито, щото може да гризнете по некое куршумче. Във всеки град е така, има по 2-3 Суджука които печелят всичко и дават нагоре, за да им е сигурно. Кой ще падне следващата жертва, ще видим?

153

Анонимен

преди 6 години

Защото Радев и Нинова са в дъното на нещата, те имат интерес от дестабилизация на страната.

152

ddd

преди 6 години

Хахаххаха, че то от 89 година насам БГ си е мутренска държава и мутрите не са и спирали за миг да гнявят народа. А политиците ги закрилят. Това е.

151

Йордан

преди 6 години

Нема такава държаваДа се поздравим с ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО...

150

Анонимен

преди 6 години

До До 131ТОЧНО ТАКА, ЕВРОАТЛАНТИЗМА МНОГО ТИПИЧНО РИТА ТЕРОРИЗМА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ

149

Добре де

преди 6 години

Добре де, ако Тиквата е мутра и ръководи организиранат престъпност в БГ,както твърдят от опозицията, защо престъпноста се активизира точно когато Тиквата ще загуби най-много от това .... Май тези дето викат дръжте кръдеца са кръдеца, а?!?!

148

Анонимен

преди 6 години

СЛАВА НА САЩ ЧЕ РАЗЧЕКНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ***

147

Йордан

преди 6 години

Добро утро, уважаеми зрителиСпите ли? Поздравявам майките на наш'те ръководителиДовчерашни мух'льовци, а днеска ду'петаИграят си на страшни и безкомпромисни ченгетаИ правя операции с позорни имена, Октоподи, скариди и друга морска хранаА пред кабинетите ги чакат журналисткитеТакива журналистки само да искате...Такъв е животът. Да поздравим всички вестници и главните радактори и техните заместници! Не ми говорете за закон и Конституция. Всичко в тази държава е проституция.

146

Анонимен

преди 6 години

АНТИАМЕРИКАНСКИТЕ ТРОЛОВИ, ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ДА ВИ ВИДИМ? ДА ПОГЛЕДАМЕ КАК ЕДНИ ЯКИ, ТРЕНИРАНИ АМЕРИКАНСКИ СОЛДАТИ ТРОШАТ БЛЕДИ, РАХИТИЧНИ СОЦ ***.

145

Димитров

преди 6 години

До АнонименРусия: 0.009България: 0.002Добре му обясни колега, макар че се съмнявам да те е разбрал.