81

Анонимен

преди 6 години

Убиеца е жена от Нови Искър, която се запознала с него на спирката !

80

Анонимен

преди 6 години

SEGA SE ZAPOCVA--LUBOVNIZI,SASEDI,MAFII,KONKURENTI,POLOTICESKI I BIZNES INTERESI.DA SE PROVERYAT MANDRADGIITE OT BSP.KOMUNYAGITE MNOGO OBICAHA KASHKAVALA I SIRENETO,TA PARTIZANITE POSESHTAVAHA MANDRITE V ZNAK NA UCTIVOST.

79

Др.Михайлов

преди 6 години

Сега да гръмнат по един:депутат,министър,съдия,прокурор,журналист и банкер ,и има шанс за България!!!

78

Гришо

преди 6 години

Рамбо - Втора кръв Rosen отмъщението !!!! Очаквайте Рамбо - Трета кръв Rosen is back скоро в Пловдив във Варна или във Бургас.!

77

до следващият път

преди 6 години

Започвам да мисля че в Бг се разхождат една група килъри и чистят . Шестимата ги преписаха на оня рецидивист а този на някой клошар ли ще е или на някой влюбен във жена му ? Е поне чистачите ще поразчистят пък ще си заминат .

76

Анонимен

преди 6 години

Както са тръгнали ще вземат да убият и шефа на мафията!

75

КурЗаВарг

преди 6 години

Убийците са двама, единият е Зелена барета, ветеран от Ирак и Афганистан, а другия е СпецНаз, ветеран от Чечения. Застреляли са човека с екпериментално оръжие, изработено от илюминатите, с цел да контролират планетата. Убитият е знаел много важна тайна, свързана с таен проект на същите илюминати да обърнат полюсите на Земята и да отменят гравитацията. Убийците ги търсете в горите на Тетевен, където ловът на еднорози все още не е забранен.

74

Анонимен

преди 6 години

Държавата на Ужасите$

73

Анонимен

преди 6 години

Горски човек - Градски човек !Клин, клин избива.

72

Анонимен

преди 6 години

Човекът е алчно същество! Така и не им увряха главите на някои, че живота е прекалено кратък за да го прекъсваш заради някакви пари, които няма начин да отнесе никой със себе си на небето! Едно е сигурно - всеки гол се появява и си отива от този свят! Бог да прости убития, какъвто и човек да е бил!

71

Анонимен

преди 6 години

Пак ли го няма оръжието, а гилзите... а мотива ... ех Ромска мир на праха ти ... така и не можа да кажеш истината ... жалко

70

Анонимен

преди 6 години

Трябва сериозно да се замислите дали има смисъл да живеете в такава долнопробна държава, без да я промените напълно и из основи.

69

Анонимен

преди 6 години

Важно е кога ще намерят самуобилия се обиец друто здраве му кажи

68

Анонимен

преди 6 години

Каквито и да са били тези хора,не е нормално така да се избиват хора в страната ни,има съдилища,има други начини,убийствата не са решение,защото агресията ражда агресия!Още повече,че всички те са български граждани,толкова ли стана евтин живота на малкото останали българи в страната ни?Има ли изобщо някакви останки от държава,държавност и защита на гражданите в страната?

67

обективно

преди 6 години

Не се радвам на ничия смърт. Бог да го прости човекът. Но при криминалния генезис на 99 процента на го наречем "средния" бизнес, да не говорим пък да "едрия" какво да очакваме?то у нас всичко е врътка, схема, гепене, и страшно много показност, и чувство за тотална безнаказаност, имаш ли кинти-всичко ти е разрешено.Не вижда у нас типажи като Бил Гейтс, всичко все някога е било я в контлабанда, източване, партиен бизнес, проституция, дрога.

66

Анонимен

преди 6 години

Нинова се е отказала от вот на недоверие по случая, докато не се установи дали Бизнесмена на мандрата не е НАШ ЧОВЕК !

65

Анонимен

преди 6 години

Роска брат рано се самоуби брат жалко сега трябва нова ромска да търсят да пишат сценарий да го самоубиват и него... ех Росене Росене ....

64

Анонимен

преди 6 години

Отиде си още един строител на Нова България!В последният му път ще го изпратят приятелите от СИК и съратниците от ГЕРБ!

63

Х

преди 6 години

Никакъв бизнес!Сто процента е убит от клошар или бивш затворник който е бил влюбен до полуда в жена му.И след три дена ще се самоубие.

62

ХОРА РАЗБЕРЕТЕ

преди 6 години

всичко излиза ....рано или късно.Но в България винаги излиза по-рано.