80

Polska

преди 6 години

Всяко правителство е длъжно ПРЕДИ ВСИЧКО да защитава интересите на нацията и държавата. Орбан прави точно това. Какви интереси защитава Меркел и европейските й колаборационисни, като приемат цялата утaйка на света ми е непонятно! Имали нужда от работна сила бла, бла, бла. Япония има най-застаряващото население в света, но не е приела и един мигргрант, а ИКОНОМИКАТА ИМ Е СЕРИОЗНО ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ НА ГЕРМАНИЯ. С роботизацията и новите технологии "работна ръка" няма да бъде нужна.

79

Анонимен

преди 6 години

Браво ОБРАНЕ,ти не си като нашия СУДЖУК.

78

до Зозо

преди 6 години

Орбан е достатъчно умен, за да може хем да усвоява пари от Европейския съюз в ползва на държавата си, хем да гледа и нейните интереси.Същото не може да се каже за България, където Европейския съюз е синоним на разпадащи се нови пътища и течащи санирани блокове!

77

Анонимен

преди 6 години

Абе , колкото и да се пени орбанчо , белите в европата включително и угарията му си заминават . Не могат да се възпроизвеждат и толкова.И в съседната му австрия , пъровото бебе е от турски родители.

76

Зозо

преди 6 години

Айде де, що не вади от ЕС Унгария? Щото няма пари, а както е казал бай Тошо: "Като нямяш пари какво ще решаваш ти бе". Да я извади, но не може, самите унгарци не искат това!

75

Анонимен

преди 6 години

Прав си е човека. Така го усеща, така го казва.

74

Анонимен

преди 6 години

Виктор Орбан е умен човек и защитава държавата си, но естествено в България е очернен от паразитни организации като Отворено общество, либертарианско общество и всякакви други ***, за които е важно България да бъде безгласна буква и да няма мнение по каквито и да било въпроси, касаещи бъдещето й!

73

Исти

преди 6 години

Точно такива са и ние Българите го знаем по-добре от всички други- вижте само какво става с албанските "емигранти" в Македония и не забравяйте че същото ще стане в цяла Европа,ако европейските политици продължат да се правят на недоразбрали!

72

Поручика Балканец

преди 6 години

Орбан, разбира се, както винаги, е прав и становището му е логично и аргументирано. Меркел, разбира се, както винаги, ще обяви становището на Орбан за популизъм и *** й в ЕС бурно ще я подкрепят. Борисов, разбира се, както винаги, ще се сниши, за да не си загуби ролята на "момче за всичко" на Големите и ще си спечели още презрение.Нищо ново под Слънцето. И те така...

71

Анонимен

преди 6 години

Орбан(гутан)я се е изплашил от 2та бежанци на унгарска територия. Дори е зацапал гащите.

70

Анонимен

преди 6 години

Защо и ние си нямаме един Орбан?

69

Анонимен

преди 6 години

Prav e100%.BRAVO NA NEGO.

68

Анонимен

преди 6 години

Онзи ден се върнах от Брюксел.Страхотна мизерия.По улиците само черни, в Пица хът,Макдоналдс ,магазините на центъра обслужващ персонал- мароканци,*** си го изкарват в чували пред вратите.Единствените бели хора ,освен туристите бяха жандармеристите с автоматичните пушки.

67

анонимен

преди 6 години

Орбан, кажи го на Меркел и на гейовете, които превзеха ЕС!

66

Анонимен

преди 6 години

Тоя "с немския ник" със сигурност не е в Германия, тъй като никът му е на неправилен (или по-точно безсмислен) немски.

65

Анонимен

преди 6 години

До ТерсенетоНяма какво да ти обяснявам въобще! Гледай атака и брой стотинките!

64

От "Под игото&q

преди 6 години

" ...Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира..."

63

Зозо

преди 6 години

Как "да я изкара от ЕС", то трябва референдум, връщане на пари ... Унгария не е Англия.

62

ivailo

преди 6 години

Като чета глупостите на тоя с немския ник, си давам сметка до какви нива е стигнало промиването на мозъци в западна Европа... Ужас !

61

Анонимен

преди 6 години

"справедлив баланс" - унгарската страна е отворила своя пазар за свободна конкуренция..Орбангутаня го е страх от конкуренция с мигрантите ли?