363

Анонимен

преди 6 години

Истината е,че България има уникална природа,над половин година топло време и е рай за живеене,ако хората имаха добре платена работа и беше спокойно,без толкова кражби и престъпления.Много хора искат да се върнат,но няма да се върнат,заради тези две причини горе.

362

Анонимен

преди 6 години

На нашата улица в едно китно селце има само една къща целогодишно обитаема и две в които през лятото има понякога хора в тях. Това е истината.

361

Анонимен

преди 6 години

София е най-пропадналата столица на най-бедната държава в целия ЕС.

360

Анонимен

преди 6 години

А пък вчера видях един мармот на летището, идва насам да завива шоколад, защото българските работодатели се прочули, че плащат много високи заплати.

359

Jop

преди 6 години

Ohooo, bg diplomaticheski missioneri ot po svera i u nas nalazili tamnata i bezvodna Sofia, deto raste, no ne staree... :-) pardon, iskarovata dolina na korupciata...

358

Анонимен

преди 6 години

Защо се връщат? Да европредседателстват ли, или има някой чуждестранен празник, та са ги пуснали в отпуск или нова авиолиния е пуснала промоционални билети :D

357

Анонимен

преди 6 години

В София има работа за всеки, който иска да работи!Това, че някой го е мързяло да учи някоя перспективна специалност и предпочита да мие чинии в Англия, вместо да учи и да се развива в България, си е лично негов проблем!

356

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 363Освен от червеното наследство трябва да се отървем и от синьото. Ако някой си мисли че следовниците на измисленият икономист преподавателя по политикономия другарят Костов ще оправят България дълбоко си лъжи. И най после трябва да свикнем че дадени големи заплати се ЗАРАБОТВАТ а не се дават. Навремето заплати се даваха според длъжността която имаш.Та даването на заплати си е чисто соц. мислене. Най-лесно се променя собствеността ,а най-трудно отношението към работата и мисленето.

355

Анонимен

преди 6 години

На кого си оставяте къщите бе хора?

354

Анонимен

преди 6 години

България е едно хубаво място. Просто трябва да се отървем от червеното наследство и да вдигнем стандарта още малко. Вече има млади бизнесмени в ИТ сектора , които раздават големи заплати и се държат отлично с своите служители. Още 15 години да измрът и последните чичяции от преди 89 та и България, ще стане едно райско кътче в Европа.

353

Тур

преди 6 години

Дедите ви заради това ли са умрели за свободна и независима България, за да я напуснете и изоставите на *** сега?

352

Анонимен

преди 6 години

и само твоето име кат мълвяха избегаха без страх . . .

351

Анонимен

преди 6 години

лъжи менте новини

350

дебел депутат

преди 6 години

всичко е една долна лъжа , в България се живее прекрасно :)

349

no mercy!

преди 6 години

абе като не вървят нещата, истината трябва да се казва право в очите и да има обществена нетърпимост към всякакви нередности, докато т. нар. "държава" в лицето на правоохранителните, правораздавателните и контролни органи, започнат да изпълняват функциите си както трябва!

348

Анонимен

преди 6 години

Плюят не територията...България ..плюят това в което я превърнаха бившите другари!Настоящи мутри!Мащеха - прогонила народа си!Плюят държавата - а тя е инстанция...и няма много общо с Родината!Плюят я с право!България без българи - не е нищо!А след още 20 години - българите ще са малцинство в България!Изчезваш ( заслужено ) вид!

347

Дойчин

преди 6 години

До Анонимен 354И аз никой не обвинявам,че е напуснал България.И сестра ми със семейството си е в САЩ.Но пък да се плюе по всичко в България е много грозно.99 процента нямаше да емигрират ако получаваха същите заплати като в чужбина или дори по-ниски.Така че ясна е причината за емиграцията-ниските заплати.

346

Анонимен

преди 6 години

Заплатите се повишават яко, пенсиите също, убийствата се разкриват моментално, от чужбина се върнаха милиони българи и основаха IT компании в северозапада, София е на 3 морета:)))Иначе БГ била най-бедната и корумпирана лъжа в ЕС, ами лъжат бе

345

Анонимен

преди 6 години

Аз няма да обвинявам напускащите, защото зная как е, но ще ви кажа,че е много тъжно . Всички хора с които съм израснал вече ги няма, в чужбина са.Родното ми градче беше толкова живо и шарено, а сега улиците и къщите са пусти. Сякаш е минал някакъв страшен мор! С какво го заслужихме,дали Господ ни наказва и аз не знам . Виждам само разруха и тъжни лица . Бъдете живи и здрави където и да сте!

344

Анонимен

преди 6 години

Пост 349 е отговор на 306