10

Анонимен

преди 6 години

Много удобен свидетел. Ако го бяха попитали дали Росен яде деца, предполагам, че щеше да потвърди това и да уточни и бройката. Това е кошаревски свидетел. Пфу!

9

шиши

преди 6 години

шефа му приет в НАТФИЗ за интервюто пред държавния глашатай бтв, верно забравяше некой думи, но репортерката услужливо му припомняше какво трябва да каже

8

Анонимен

преди 6 години

А шефа му.....по-прикрит, по-лукав и по-потаен :)

7

МВР

преди 6 години

Анонимността е гарантирана - май не е точно така. Щом хиените журналисти го показват по ТВ, егасиии и анонимността! После се чудят защо няма свидетели и никой не го е еня ако ще да види как колят някой на улицата.

6

Ало Ваньо

преди 6 години

Сега тоя работодател да го хванат НАП и Инспекцията по труда, че е имал работник без трудов договор! Пак сива икономика.

5

Равик

преди 6 години

Знаел,че има пистолет,но не се обадил в полицията.Не го съдя.При това правосъдие...

4

Хах

преди 6 години

Според теб дали изобщо е бил на трудов договор, виж,че е работил в мизерен склад за железа.Наел го е на устна договорка

3

Калина

преди 6 години

Колкото повече чета бг новините, толкова повече започвам да се притеснявам, че онези 80 процента, всъщност са много повече.Преди поне се опитваха да ни ги съобщават някак мажейки и с перфидност. Сега - никакво старание - директно ни навират ефтинфжоса. Единствената ми утеха е, че все още има от другия процент, който не вярва на нито една буквичка,

2

Още по-потресен

преди 6 години

Ангелов нали нямаше работодател и се бил препитавал срещу дребни услуги, цитирам от предишната статия? Какъв е тоя шеф? Ако е бил обявен за издирване, как го е наел, никой ли не му е проверил документи? Свидетелство за съдимост?! Като МВР се опитват да ни пращат за зелен хайвер, поне да звучеше *донякъде* достоверно!

1

Потресен

преди 6 години

Толкова за анонимността и защитата на свидетелите в България!!!!