548

Анонимен

преди 6 години

БСП е единствената алтернатива за България! На следвашите избори гласувайте за БСП. БСП досега крадяха и при тях същи имаше престъпност, но сега няма да е така, сега ще бъде по различно, гласувайте за БСП!

547

Анонимен

преди 6 години

584 ни предлага да сме смирени , деебилни , да забравим , а СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ да си властва по тези ширини ! Повече не бива !

546

nina

преди 6 години

До до нина 582Не,няма значение-един *** по-малко,къде е скандала?За тежки престъпления аз съм на мнение,че трябва да има смъртно наказание.Специално при психопатите,педофилите и подобни изверги не смятам,че може да има превъзпитание.Хайде лека вечер на всички ,че имам да уча за изпит ;)

545

Анонимен

преди 6 години

Убиеца на президента Кенеди така се,, самоуби,,

544

Анонимен

преди 6 години

Нашата полиция е номер 1, кьорави ли търсят?Ние останалите всичко виждаме, може би ще се оправим, ама на дали.

543

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че още преди дни когато го нарочиха, мнозинството беше на мнение, че ще го намерят самоубит.

542

dam..

преди 6 години

Троловете на Герб започнаха да изкачат, значи паниката у Герб набъбва...Сега ни трябва само някой атентат или етнически конфликт и случая е забравен до дни.Добра работа, гарантирано от ГЕРБ!

541

Анонимен

преди 6 години

Изключително угодно самоубииство . Пък и това се очакваше .

540

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че е мъртъв, няма значени как, и повече убийства няма да има, от днес в България вече ще се живее спокойно, хората могат да бъдат спокойно, вече няма да има такива случаи, доволен съм и съм спокоен сега.

539

следващият случай

преди 6 години

Росен Ангелов е роден на 24 април 1961 г. Астралогичен анализ на рождената дата 24 април - Един факел, горящ в лапата на разярен лъв. ГРАДУС НА РАЗПАДАНЕТО. Насилие и борби, които могат да се обърнат срещу самото лице.

538

до нина

преди 6 години

"а дали сам се е самоубил или са го убили-абсолютно без значение"И как е без значение, ако е самоубит, си говорим за страхотен скандал. Или имаме друг убиец или е злоупотреба с власт, а това не е "без значение" за 99% от народа, нищо че ни смятат за де..ли

537

Анонимен

преди 6 години

По времето на дикатотора Тодор Живково през 45 съвецка окупация на България роските редовно избиваха семейства и после се самоубиваха, но вестниците тогава не пишеха за това.

536

Анонимен

преди 6 години

Продължаваме с дедукцията по този случай утре.Може и сицилианската мафия да е замесена.

535

версии

преди 6 години

Май тоя Росен е момче за всичко на някой местен патрон , иначе как ще се изхранва, ще обитава чужда вила, ще му плашат ток и интернет и никой няма да сигнализира за подозрителен човек, а ще си пият кафето с него...Много е вероятно той да е убиецът, но е нелогично да е от любов. Имало е конкретен мотив и то най-вероятно в цифри и нещата са излезли извън контрол. Децата, сина и бабата са най-вероятно неочаквани свидетели. Патрона като е разбрал за фиаското, Росен е разчистен набързо

534

Анонимен

преди 6 години

Роската е продукт на действителността в България, симптом на тежкото състояние което се намира обществото в евроатлатническата мизерия.. Колкото и да се самоубиват или да ги хващат и затварят роските, това не променя нищо, роските те не повтярят, вижте че все нови и нови роски се появяват, и още роски ще има, защо си мислите, че серията ще проключи с този Роска и повече няма да има роски?

533

Анонимен

преди 6 години

нина е оторизирана от ушеви да ни баламосва

532

Анонимен

преди 6 години

От самото начало на тази трагедия, всичко се пука по шевовете. 56-годишен дъртак имал любов с 44 годишна застаряваща лелка. Никой от съседите не го е виждал в района. Връзката им приключила, а той след месец решава да избие........цялото семейство вместо по тъмно да причака Неделчо и да го гръмне от упор. В момента на откриване на труповете празнична новогодишна трапеза няма. МВР, гранична полиция, бронетранспортьори че и хеликоптер не могат да го открият една седмица, и изведнъж, той до тях!

531

Анонимен

преди 6 години

Абе според мен Роската не е убиеца, други е убиеца, а тялото което са намерили е маскировка, Роската според мен отдавна е във Франция.

530

Анонимен

преди 6 години

А бе каквито и коментари да има, Роската е убиеца. Те му намерили днк , размотавал се там три часа след касапницата, друга медия казала че бил сина на някъв "големец" :)Ай сиктир.

529

Анонимен

преди 6 години

позор