379

Гост

преди 6 години

Някъде четох че кучето е стреляно зад ушите,един вид,че е стояло в краката на стрелеца

378

Анонимен

преди 6 години

Кучето е убито първо.Няма как да го удържиш и то овчарка

377

Анонимен

преди 6 години

И всичко от ревност?!Нещо не ми се струва.Този на снимката прилича ли ви на ревнив мъж за който семейните ценности са най важни.Да убие нея може.Да убие приятела и да.Ама да пука наред баби, момиче момчета нещо много концентриран ще е бил.

376

gidan

преди 6 години

На мен ми прилича на изнудване за пари.

375

nina

преди 6 години

До Snow 395Само копирах тази версия,но аз си мисля,че жената е била отвлечена или примамена първа и след това се е върнал в къщата да убие останалата част от семейството.Не мисля,че ще тръгне с него след като той убие децата пред очите й,освен ако не в безсънание.Но определено убиецът е застрелял първо Неделчо и синът му и след това се е придвижил нагоре към децата.

374

Анонимен

преди 6 години

Баси ,бивш затворник от 80 те си намира пистолет със заглушител и отива на гости за нова година на бившата си.Е, не много е тъпо.

373

До До Нина (№397)

преди 6 години

И на мен това ми направи впечатление, че трапезата не е била сложена.Значи убиецът или убийците са влезли в този дом по-рано. Някакви разправии ли е имало? Или са преговаряли? За какво? Синът на Неделчо в колко часа е застъпил на смяна? Възможно ли е да е оставил у дома "гостенин"?Защо бащата е извикал сина си? Защо синът е казал на своите колеги, че ако не се върне до половин час, значи изобщо няма да се върне? Смяната ли му е свършвала? Или е подозирал нещо? Тогава защо не е потърсил помощ?

372

до снежанка

преди 6 години

"Смятайте за какви,,наркотрафиканти '''"Ти така не ги мисли нещата. Много хора се подлъгват "веднъж",а са си съвсем обикновенни до този момент. Цял живот връзваш двата края и един решаваш да си сложиш главата в торбата. Случаи бол. Като гледаш дисковъри, няма ли за наркотрафиканти документални да видиш, че са си обикновени хора. Не казвам, че е такъв случаят, ама по снимки как ги навръзвате нещата

371

Анонимен

преди 6 години

На 56 са малко мъжете които са в добра форма.Не се заблуждавайте по екшъните и Вам дам.

370

Анонимен

преди 6 години

Жената е поствала под рецепти - явно е била домакиня, как ще остави за нова година празна маса и ще гледа телевизия на втория етаж в 11-12:00. Шехерезада ряпа да яде, в сравнение с глупостите на "Труд"

369

Анонимен

преди 6 години

Калибъра е на пистолет.Има с 13 патрона в пълнител-беретите.Но това не е град.Къщите са близко една до друга.Стрелянето в стая е опасно.Този едва ли е стрелял редовно.Правят ни на по *** от тях

368

Lan

преди 6 години

Малко извън темата, че те пак така или иначе ще я дъвчат със седмици. Гледам убитата Кети, гледам дъщеря ѝ, гледам полусестра ѝ и си викам: "Абе как стигнахме до мис Тамара тази година?!"

367

до нина

преди 6 години

А кучето?

366

Пет

преди 6 години

Жалко за убитите! Ще видим утре с каква нова измислица ще ни залъгват....логиката на ядосания оставен ревнивец от турските серияли? Търсещ отмъщение на цялото семейство? Голямия красавец сигурно въобще не е бил любовник на убитата!

365

до нина?

преди 6 години

Какво се връзва бе моме? Кога е заключил, с Кети на мушка? Защо са извикали сина, че има проблем? Защо децата не са на партито с други младежи както са планирали? Защо са всизко накуп без празнична вечеря- вие в колко слагате софрата на нова година?

364

Анонимен

преди 6 години

За да ги държат в подчинение тези в къщата, са извели жената към гората.И така тези са стоели кротко защото са заплашени че ще убият Кети.Но това значи че са повече от един.И най важното- мотива става друг.Мотива го крият или са неграмотни

363

Анонимен

преди 6 години

Съседите дали могат да кажат, това голямо куче било ли е пускано вътре в къщата?Или по времето на убийството по изключение е било вътре? Това може да означава нещо.

362

Анонимен

преди 6 години

С калашников ли е бил или с пистолет - по колко патрона ги правят тия пълнители вече? Хладнокръвно си ходи из къщата - стреля и зарежда, стреля и зарежда...и защо - преревнувал от Кети, която му пратила уатсъп, че не я кефи вече (преди две години)....Кога е местил телата и е бърсал кръвта - преди да отиде на втория етаж или след като е хванал гората?!? ало....то верно 80% са ... ама останалите 20% , не ни забравяйте....

361

Анонимен

преди 6 години

Ква ревност, кви 5 лева...Неделчо е регионален председател на ГЕРБ. Мислите ли че Тиквата ще позволи очернянето на партията заради някакъв си Неделчо?

360

nina

преди 6 години

Последните 3 поста копирах инфото относно последните заключениа и определено има логика в последователността на действията.