69

шматка

преди 6 години

Много ме кефят наведените журналисти по студията.Пишман работодатела казва че дава 700лв заплата и никой не ще да работи.Водещия кима разбиращо и започват да обсъждат квалификацията на кандидатите.Как един не каза че залатите в ЕС започват от 2400 лв нагоре.

68

Анонимен

преди 6 години

Броят на безработните у нас е намалял почти двойно за последните 13 години, защото хората избягаха в чужбина, а тия дето останаха не искат да работят за коричка хляб и не се записват в бюрата по труда.

67

Анонимен

преди 6 години

Ами ще пасем овце. Знаете ли колко оФчо месо се търси в Европа?

66

Анонимен

преди 6 години

Оня мрънкащият от ТВ тата за мързеливите Българи, издейства да бъдат внесени евтини работещи, та аз питам- нима те са по работливи,за това мизерно заплащане, или него го устройват мизерните заплати,а всичко останало са бла,бла..................

65

Анонимен

преди 6 години

Безработицата намалява, защото работодателите ще си работят сами. Освен това, по този начин ще трябва и сами да си купуват продукцията или услугата, която изработват. Така най-после ще схванат(надявам се) връзката между заплатите, които плащат на персонала и техния оборот и респективно печалба.Робовладелците винаги усвояват нещата по възможно най-трудния начин. Аз лично нямам проблеми с това упражнение,ще остана без заплатат си от 420 лв чисти, за шефа обаче нещата не стоят така))

64

Анонимен

преди 6 години

няма кадри а ако тръгнеш да търсиш работа никой не ти се обажда :)

63

Свиня

преди 6 години

Оня ддето постоянно се появява по телевизията да мрънка за многото почивни дни за промените в кодекса на труда за цената на тока за вдигането на минималната заплата за калпавите работници дето го подяждат като искат по-високи заплати да свиква...ако не той то децата му заедно с двама трима *** ще ранотят в завода му или там каквото има....

62

Анонимен

преди 6 години

35000 души безработни висшисти 99000 с средно образование 205000 безработни не търсещи работа ще нарасне броят на не търсачи на работа а другите ще си намерят работа зад граница

61

Анонимен

преди 6 години

Безработицата намалява, защото работещите се изнесоха в по-нормални държави. Затова и няма кой да бачка тук на робовладелците.

60

Хаха

преди 6 години

Нямало кадри в ИТ сектора и инженери в България!? Да предположим, че в България няма, а извън България няма ли..... Абе направо си кажете, че търсите, ама ако може да ви бачкат за 1500 в. на месец и затова рИвете, че "няма"!

59

Дядо ви

преди 6 години

управляващите в България подкрепят тези, които искат да им се работи без пари.

58

Анонимен

преди 6 години

Няма по-гадно и по-долно животно от БГ-работодател, искат роби , а не хора!!!

57

23

преди 6 години

Целта е намаляване броя на жертвите по пътя което не значи че трябва да се продават книжки камо ли професионални

56

Анонимен

преди 6 години

За тия 1500 лв ще идвам да работя 2 дни. За останалите 3 си намерете друг!

55

Анонимен

преди 6 години

Вдигнете заплатите и кадри ще се намерят!

54

23

преди 6 години

Ами да!След като прогонихте всичко годно за работа, сега "гонете Михаля"!Те са на Запад,защото са платени по-добре-това и децата го знаят.Дайте нормални заплати и ще видите обратния процес към Родината!Това е!И чужденци даже ще дойдат.А вие чорбаджиите ги давате за лукс.Е,няма да стане!И си създайте собствени центрове за квалификация като се кооперирате-хора и сега има.Ромите могат да станат шафьори,багеристи,стругари...Какъв ви е проблема-чакате наготово!

53

СПрете терора от МОН

преди 6 години

Преподаван от професори в ВУЗ подобен учебен материал не се усвояваше от високообразовани студенти за пет години/преподавателите там ползваха и сега ползват високонеефктивни методики.При младежите от ГУСВ ползвахме обучени по древна първо сигнална методика..в отлично оборудвани тогава учебни бази.. Станаха отлични шофьори,багеристи,фадромисти,трактористи,зидари,мазачи,фаянсаджии,арматуристи,кофражисти,ВиК и ...вижте специалностите по списъци

52

JJIvanov

преди 6 години

Имаме огромен опит натрупан с обучени на младежи от малцинствени групи съхранени в БЪлгария.ОБучението се провеждаше в БНА И ГУСВ. Всички младежи идваха не донаучени от училищата.Тези стотици хиляди важни експерти вече намериха работа в Европейския съюз добре платена..Конкуретни са и здрави..За около 45 дни над 99% от тях доказваха че са много Важни ценни и самообучаващи се ..

51

МОН СА ВИНОВНИ

преди 6 години

Трябва да се намали терора срещу БЪлгария чрез тн"Образование">НАгли терористи увредиха тежко БЪлгарската нация чрез дълъг НЕНУЖЕН Престой в Училища,градини ,ясли и университети.Децата след 8 клас вече могат да се обучат да работят на хиляди постове..Децата след 12 клас вече са тежко нелечимо трайно повредени вкл от камери,скенери лични документи,телефони,смартфони и нагло ненжуни учители и тн учебен материал.

50

Имигрирал кадър

преди 6 години

Не ми дреме за плача на бизнеса-мен ме интересува да съм добре платен за работата която върша.В момента ми плащат 20 евро на час без да се препотявам/преработвам и 30 евро на час ако работя допълнително след 8-ият час там където съм някъде на запад сред нормалните хора...Кога ли българския бизнес ще може да ми плаща подобен надник?...Дали някога ще се върна за да работя отново на 600-800лв заплата в Бг.?