248

Анонимен

преди 6 години

До МарияНе познавам нито 1 висшист, който да се е отказал от раждане на дете, заради кариерата. Напротив, познавам интелигентни хора, които си родиха по 1 дете и след това записаха във ВУЗ и градиха кариера. Някои записаха задочно, за да съвместят ангажиментите. Някои завършиха по 2 и 3 висши образования. Икономисти, учители, прависти, лекари, мед сестри. След това се принудиха да емигрират, защото заплащането в БГ е ниско(макар и висшисти) и трудно посрещаха разходите си.

247

Анонимен @

преди 6 години

До Мария. Запознай ме с някоя твоя приятелка аз искам да имам още едно дете, ще се грижа за нея и детето ни естествено, че се грижа и за своето дете. Инженер съм по образование.

246

Анонимен

преди 6 години

Егоизмът уби България!

245

Анонимен

преди 6 години

Глупости! Раждаемостта няма връзка, не зависи от образованието. По- точно образованието има нужда от по- голяма раждаемост. Колкото повече деца, толкова повече училища. Ниската раждаемост е обусловена от БЕДНОСТТА и ниския жизнен стандарт. Все ро ми те ви виновни!Защо крихте досега, че са закрити 82 училища тази година? Нали Я.Такева плаче, че няма учители и ще са нужни хиляди учители, а то деца няма. Половината от родените сега ще емигрират и няма да се върнат. Кого ще учат хората на Такева?

244

Мария

преди 6 години

Имам много познати дама на около 40 години и малко над 40. Все успели и реализирани. Не са жененеи и нямат деца. Все кариера гонеха, все не беше времето или не беше подходящ човекът до тях. И сами можеха да отгледат дете, но ето - избрали са да не го напрвят. Някой от тях съжаляват и се замислят сега как да стане. други казват, че не искат деца - не защото нямат средства, просто им е по-удобно да живеят само за себе си.

243

Анонимен

преди 6 години

...защото "е хвърлил око на страната ни".Това е повече от ясно.Българина е отговорен за децата си и си прави сметка.Затова ако му ограбим труда той ще има по 1 дете.Парите от грабежа ще ги дадем на шведите за да се размножат и бастисат страната.Селата ще ги ликвидираме евтино и лесно,като ги оставим без пътища и т.н.За сега планът работи отлично

242

Д-р Ох Боли

преди 6 години

До АнонименМного двойки иската, но немогат да имат деца. Така е защото женките чакат да станат на 35-40г. и да открият принца на бял пръч. В това време ръца-пръца, напред-назад, отпред-отзад... п/ките им станат боб да вариш. Младежите и те до 40 г. стероиди, цигари, пиячка, 130 кг., завиране на всяка дето дава. Резултата е налице.

241

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименБойко не е част от Народа. Той наистина е от друга планета.

240

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименПравенето лесно и на тебе, мога да ти направя, но когато дойде време да се гледат, идва Бойко и реже лентичката: 'Кръц" и казва: 'Паре нема, действайте". Аи въпроса не опира само до парите, а до самото присъствие на Бойко Методиев Борисов в политиката и най-вече мутрономиката на България.

239

Анонимен @ номер 221

преди 6 години

Виждам, че осем човека не са съгласни с моята оферта защо не харесвате моето предложение не мога да разбера? Какво не е наред? Нали това се дискутира тук липса на раждаемост,мъжете били гейове и без перспективни и какви ли не. Ето аз искам да имам още едно дете къде ви е проблема?

238

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименНе искаме. Бойко Методиев Борисов не става за афродизиак:))) Като махнем Бойко от политиката, тогава ще имаме смисъла, да правим деца.

237

Анонимен

преди 6 години

Хората, които искат деца си правят и си ги гледат. Хората, които не искат деца, винаги ще си намерят извинения да нямат.

236

Анонимен

преди 6 години

Когато държавата *** гражданите, деца няма. Държавата не трябва да пречи на поданниците си да се възпроизвеждат

235

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 234Точно .., ама сега съм зает да пиша постове в нета ...

234

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Виновни са политиците! Ние българите сме много свесен народ, но все ни идват кофти политици!"A тези политици от Марс ли идват... нали идват от същата ***, в която е и народа. Ако е свестен народа ще има и свестни политици. Политиците са еманация на народа. Не ги делете, все едно са внос от друга планета.

233

Анонимен

преди 6 години

Това е аграрно мислене...потресаващо.Ама така е човекодобив, БВП и прочие, лишени от човещина ВОДЕЩИ ценности.

232

Анонимен

преди 6 години

Ние имаме три, но те няма да остант тук. Съпругът ми замина, намери работа преди това. След броени месеци заминавам с децата при него.

231

Анонимен

преди 6 години

Виновни са КЕВР!

230

МОН са виновни

преди 6 години

Нагли престъпници на власт в София след 1989 година менкат нагло престъпни групировки маскирани като "партии". Цел ограбване на десетки милиарди годишно от народа и ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария.Позлват МОН за показна ликвидация на нацията .ООН правилно отчете че принудителното нагло ненужно преседяване в Училищата е основна причина за блокиране на раждаемоста..Терористи начело с БОйко Борисов крадоха хиляди милиони за нагло престъпна видео терор техника монтирана в училища детски градини

229

Анонимен

преди 6 години

възстание !!! да обесим онея лапачи в парламенто