47

Dies Irae

преди 6 години

до 54Точно, че сме България - християнска държава с ценностна система затова казваме не на браковете - а гейовете ако не знаеш са на почит в Турция. Може да е доказано, че мъж от мъж не може да забременее, но в Турция опитите продължават. Те имат богата история на подобни извращения. Така, че ти си сбъркал държавата. Ти си ходи в Турцията и си живей гей животеца.

46

гей

преди 6 години

До онбашиятавие хетерото не се жените защото сте *** и искате да цицате държавата за помощи за самотни майки.Т.е. не ставате да издържате и собствените си деца.Безполезни сте.

45

Аре бе

преди 6 години

Май догодина за властта ще гласуват само *** и гейовете! Ако направят тази мерзост властимащите- със сигурност много нормални хора повече яма да ги подкрепят и гласуват за тях! В това число и аз! НЕ на неморалността!! НЕ на гнусните гейове,които си ги знаем че са си чисти ***!

44

Анонимен

преди 6 години

На който не му харесват гейбраковете да заминава за Турция!!! Тук е България.

43

Поп

преди 6 години

Моля за мнение на Църквата????

42

Анонимен

преди 6 години

Гласувате за ОП, получавате гейбракове!!!

41

бисексуален

преди 6 години

До даТочно примерът с Агенцията по лекарствата показва, че има гей лоби в европейската администрация, което влияе на решенията й съобразно своите интереси. После защо обpaтните били мразени? Ами не е само заради предразсъдъците, дами и господа лесбийки и гейове! Заради подмолното ви поведение е!

40

Анонимен

преди 6 години

Малък , но много *** народ! Не знам колко години го крадат, даже посредствените ни медии пуснаха какво се пише от чужди издания за вече направо вродената ни корупция на всяко ниво, но *** го е страх да няма гей бракове най много...Изводите сами си идват

39

До 46

преди 6 години

Изби рибата

38

Анонимен

преди 6 години

.... и бог ще накаже грешната земя с огън и вода ....

37

онбашията

преди 6 години

До даголям праз. тия дето се водят по акъла "полезно е за икономиката" бързо се оказват заринати в мизерия и негърщина . ето ти едно клипче как изглежда бизнес квартала на лос анджелис в момента: facebook/terrence.daniels.12/videos/1968729129833897/

36

да

преди 6 години

Заради непризнаването на гей браковете губим пари и бизнес. Сега като местеха агенцията по лекарствата един от критериите беше дали признаваме гей браковете. Все повече ще ни изключват от бизнес щото критерия ще е и за гейовете. Няма как тия дето са признали гей браковете да не се възползват от това и да не ни го *** с повод и без повод- шенгенските номера край нямат...

35

Анонимен

преди 6 години

Дано това да е краят на чумата ГЕРБ. Начело на държавата -криминална банда илитерати, в съдебната система - рекетьори и наемни бухалки, беднотия до шия, краде се като на умряло, хомосексуалистите стават норма, хората - неграмотен и изпростял "материал", който гласува за горните престъпници, тоест за собствената си ликвидация. Това ли е нашата България?

34

Dies Irae

преди 6 години

До Морски_Ходене на църква и светците нямат нищо общо с абсолютното нежелание на нас нормалните да трябва да обесняваме на децата си защо извращенията на които ще стават свидетели по цял ден са грешни или защо нещо от неопределен пол си навира неопределен предмет в *** на публични места. Кажи ми кое точно право на обратните е нарушено? Някой да ги преследва и да ги избива? Не. Някой да им е забранил като са в тях да правят каквото си искат с дупките? Не. Тогава за какво ревът?

33

Морски_

преди 6 години

Чуете ли, че политиците отварят тема за гейовете много внимателно се вгледайте в останалите точки на дневния ред, както и тези от следващото им заседание, защото обикновено занимават излишно общественото внимание с тази тема, доакто извършват пладнешки обири/продажби/теглят кредити и т.н. Надали на повечето от вас им пука, че в апартамента над вас живеели семейство Иван и Петкан. Аре стига се правехте на по-свети от светците. На църква кога ходихте последно?

32

Dies Irae

преди 6 години

Както и от хистерично разстройство на личността. Това са болестите от които страдат всичките транс, хомо и всякакви други иначе наречени откачалки. Просто е крайно време да започнат да ги прибират и да ги лекуват, а не да им дават права. Още малко и ще почнем да даваме права на педофилите и садистите които изпитват сексуално удоволствие от това да убият и разчленят някой. Това ли трябва да стане за да светне лампичката на обществото, че тия трябва да са хоспитализирани?

31

онбашията

преди 6 години

от цялата работа страдат единствено гейовете, защото им се внушават фалшиви идеи че сексуалността има изобщо някакво значение за семейството и ги обричат на живот без смисъл. а мен лично не ми дреме, защото брака отдавна е без значение, с моята жена не сме женени но имаме истинско семейство, с деца. и доколкото знам половината семейства в българия са така, не са формално женени.

30

Анонимен

преди 6 години

Требва да са в крак с евроатлантическите ценности.....

29

Възрастен

преди 6 години

За правителството не знам ,но като гледам снимката и чета постовете виждам че 99% са от вашето интернет поколение.Така че не се правете на аляви,ами се огледайте,ослушайте и се опипайте да се разберете кой какъв е.Че много станахте и троловете и обратните.Нали вие сте ,,бъдещето" на България мушмороци голобради.Майко мила какво ни чака с тази куха младеж.

28

Dies Irae

преди 6 години

Хайде поредната простотия - набийте си в тъпите кратуни - брак е институция между 2 индивида от различен пол! Точка това е, когато гей роди от гей или лезбийка от лезбийка тогава ще им се признае брак. Има си прости природни закони които колкото и да се опитвате да пренапишете те не подлежат на промяна. Да не говорим, че едно дете ако се позволи да се осиновява от такива психично болни индивиди има много висок шанс и то да развие същите психични болести.