93

Петров

преди 6 години

Цялата Мара в България втасала, до розовите буклета на Радевица опряхме.

92

не се изнервяй

преди 6 години

До изнервенВиж на сн.7 другите две, и тогава казай кое лелка кое не

91

изнервен

преди 6 години

До мъка, мъка. Искаш да кажеш, че нямаме право на мнение, което да е критично към резидента и неговия антураж, така ли? Ами не виждаш ли колко е смешна тази лелка в розовия халат и много от коментиращите с право негодуват, защото излага не само себе си. А освен това искам да ти кажа, че на много хора никак, ама никак не им се ще да стават президенти, защото си имат друго разбиране за пътя в живота.

90

нула

преди 6 години

Освен разходи -ненужни този Радев , не е свършил за две стотинки работа !!! Ако , някой знае да е свършил нещо полезно за една година , да пише .

89

кога

преди 6 години

Защо още Прокуратурата не разследва това недоразумение Радев , за подготвянатадалавера с Грипен ????????

88

МЪКА, МЪКА

преди 6 години

МНОГО СЕ ЗАБАВЛЯВАМ КАТО ГЛЕДАМ КАКВА ЗЛОБА И ЗАВИСТ СЕ ЛЕЕ ТУК.ПРОБЛЕМЪТ НА ТИЯ ХОРИЦА Е, ЧЕ ЗНАЯТ, ЧЕ НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕЗИДЕНТИ. В ТОВА ИМ Е ПРОБЛЕМЪТ И ОТТАМ ИДВА ЗЛОБАТА.Каквато и да е роклята , Радева е ТАМ, а пък вие сте ТУК, в панелното си холче и скимучите от злоба. ХА-ХА-ХА

87

Анонимен

преди 6 години

Честно, и трите рокли на снимките изглеждат ужасно. Изобщо не ме интересува кое колко струва, вкус не може да си купиш. Че г-жа Радева всячески се опитва да прилича на Мелания Тръмп, е ясно отдавна, но защо това е президентската тема номер едно? Какво точно са търсели там и за какво са говорили?

86

Как отидоха там

преди 6 години

С правителствения Еърбъс които вози 150 човека ли?Ми евтинко ни е излязло това рокле

85

Серто

преди 6 години

Дай Боже на всеки такъв скок от трикотажната конфекция директно към букли с кристали на Сваровски.

84

Колко платихме

преди 6 години

За да си направи кефа Грипена до Австрия?

83

опс

преди 6 години

И Първанов ми беше противен но жена му изобщо не се натрапваше на обществото КАТО тази ***

82

Krom

преди 6 години

До Анонимен 76 - да ти кажа, сега вече се ядосах. Цялата тази "класа" която от 35, че и повече години сериозна опростачава тази нация, чиито "видни" представители са двамата "новоизлюпени" на снимката носи отговорност за нивото на нацията. Изглежда, по твоята логика нацията им е проблема на политиците ни. И като не и изнася, да си хваща пътя ... викаш. Тя това и прави. Особено на икономически и демографско ниво, *** такъв. Огледай се.

81

На Виенски бал с...

преди 6 години

Рокля тип розово букле с полукъси ръкави, пристегната над шкембака за да може последния да изпъква и да бие на очи, е това е селян.ия до шия, че чак дрънка! А горкия *** е за съжаление за селския си избор!

80

Валери

преди 6 години

Тук са коментирали много световно неизвестни модни дизайнери за които анцузи и маратонки за официалното им облекло. Дори и обувки са носили няколко пъти. Господа "дизйнери", жената е хубава и каквото и да облече ще и отива. Жената на Борисов сигурно е облечена много по стилно но никой не я е виждал, а кмета на Симитли не ходи по концерти.

79

Krom

преди 6 години

До Жокер 73 - разбрах, просто няма какво да кажеш. Благодаря за чувството ти за хумор, но очаквах друг отговор. Но и това ... си е отговор. Успешен ден.

78

Анонимен

преди 6 години

Жената на австрийския президент по-добре ли е - с черно, зелено кафявата "рокля" ,която е облякла?!?

77

с тая рокля

преди 6 години

Деса Поетеса ми изглежда като домашна помошница на Президента-резидент на руските служби!

76

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

75

Анонимен

преди 6 години

Стила на Кралицата нито е модерен, нито е изискан, а изразява 100 годишна традиция и произход, което даже може да е смешно.Да смени кралския дизайнер с европейски.

74

Анонимен

преди 6 години

Жената на снимката е елегантна. Роклята също е красива , не прекалява, но не е и безлично петно. Проблемът е, че я носи жената на президента на България, а българите себе си не харесват, камо ли някой друг....Вие сте проблемът, не е жената, нито дизайнерката, нито роклята...вие и само вие..Огледайте се, бре, вижте се експерти на модно, икономическо, демографско, каквото щете ниво...