121

Майтапчия

преди 6 години

Наднормения Палечко е много забавен!Да е жив и здрав и през Новата година да къса нервите на Тръмпи и неговата команда.Те това и заслужават.

120

Анонимен

преди 6 години

САЩ са били "велики" в края на всв, когато всички са били изнемощяли и в руини (Китай, Русия, Япония, Европа), а мелезите се облажват от войната, която самите те предизвикват (Хитлер е финансиран от американски банки, болшевиките също). В момента се борят със зъби и нокти да разпалят трета световна защото губят влияние и са в безизходица!! Затова признаха Йерусалим за еврейски и заплашват, че "напълно ще унищожат Северна Корея и продават оръжия за стотици милиарди на Саудитска Арабия.

119

До Жоро

преди 6 години

Хаха ,"великите сащ" - ***.

118

Жоро

преди 6 години

До Анонимен 121 Щом така квичите,значи САЩ начело с Трамп сме на прав път.А сега да ви е честита новата 2018г под водачеството на великите САЩ.

117

Анонимен

преди 6 години

Китай и Русия подкрепяли КНДР? Естествено, че Китай и Русия ще подкрепят своя съсед и стратегически съюзник. Това е все едно някой да наложи санкции на Канада и да каже на САЩ да спре да търгува с тях. Друго ми е интересно, какво правят краварите в китайско море? Това е все едно Китай да разположи бази в Мексико и да размахва пръст на САЩ да спрът да изграждат стена на границата с Мексико! Осъзнавате ли колко са НАГЛИ мелезите?

116

xo-xo

преди 6 години

До Анонимен 136 Прав си,само замени САЩ със Русия.

115

Анонимен

преди 6 години

САЩ се изхранва чрез износ на смърт. Където има война, там са и юнаците-каубои. Дявола има нужда от оръжия? И на него ще продадем! Важното е конфликтите да не секват и вездесъщата американска военната индустрия да плюска от поръчки. Искате да съсипете и разграбите Северна Корея, като Ирак и Либия, но няма да стане. В Ирак убитите бяха 1 милион. В Либия е анархия. Сирия в руини. Кимчо е наблюдавал този демократичен процес и си е казал, че само ядрена тояга ще възпре каубоите с миши сърца.

114

До Европеец демократ

преди 6 години

Българинът най добре е Живял при Живков ,никога преди ,и никога след това. С ЕС. Да Но никога с убийците от сащ и НАТО.

113

usa = на джудже

преди 6 години

Тоя ще унищожни Краваристан. Само чака да го подбъзнат. Сатанистите нападат само много слаби държави като Ирак и Панама. Даже се уплашиха от Сърбия. Там щяха да хапнат големия Папуров ,ама не се престрашиха. Русия и Китай са невъзможна мисия за тях. Руснаците имат дори "Периметър" - система за автоматичен старт при ядрена атака на чудовищните ракети р36м Воевода. Корея е на сходно ниво с Краварите. Ще ги заличи. Зад тях стоят другите две.

112

Tobi

преди 6 години

До АнонименHaha,me4tai si!

111

АНТИ

преди 6 години

Не човек, а желязо -просъскал US империалист.Бързо Ким му го казал:Не, комунист.

110

Анонимен

преди 6 години

Китай и КНДР успешно строят комунизма..............другари.................руснаците малко изпуснаха положението заради предателя Горбачов и алкохолика Елцин........................................но Путин е велик!!!!

109

jddn

преди 6 години

"свобода"

108

Анонимен

преди 6 години

Да живее комунизма, истинския комунизъм, а не крадливите манипулатори, дето се пишеха за комунисти....................

107

Анонимен

преди 6 години

Рейгън - мръсната гадина - отдавна гние в ада - предателите в България му направиха паметник.

106

Анонимен

преди 6 години

До 123На мужиците много им се иска България да е бедстваща и мизерна държава, но обективната реалност е далече от хибридната.

105

Анонимен

преди 6 години

ЕС може да просъществува и да се оправи САМО ако нарита краварите и подобри отношенията си с Русия. Това е. Приятелство със САЩ = гибел. Това го е прозрял Шарл дьо Гол, който изгонва краварите от Франция, но Германия като победена страна е колония на ФАЩ. Те допуснаха американското влияние в ЕС. А визията на Дьо Гол е била обединена Европа като контрапункт на англосаксите.

104

Анонимен

преди 6 години

Ботев ако ви видеше българоубийственият комунизъм и щеше да вземе пушката и да ви трепа.

103

Анонимен

преди 6 години

Тея па с бананите се оляха. Ами не яж банани като не ти харесва, не ходи на Запад.Ама всички синчета на комунисти са на Запад. Защо так бе дрогари?

102

Анонимен

преди 6 години

Ако Китай, Русия, Иран, КНДР и още няколко "набрали им", обявят война на САЩ, ще размажат краварите като валяк. Франция и Германия няма да подкрепят САЩ защото вече са в обтегнати отношения. Единствено Британците ще подкрепят бащицата и още на следващия ден ще изглеждат като пиле на грил!