239

Анонимен

преди 6 години

До Боби:))) отново ставаш смешен. Арестуват малчика - не жената с него или някой друг. Едва после като осъзнават каква простотия са направили, почват с обвиненията в склоняване към просия и т.н. В цяла европа артистични натури демостриращи някакво изкуство на улицата имат капа за монети. Никой не ги гони, преследва, наказва или обвинява. Още по малко пък да упражнява полицейско насилие над (артистични) малолетни. Но .. това е в цивилизованият свят. В Рашка - лосиони!

238

Боби

преди 6 години

До Анонимен 276По законодателството на всички страни по света ако в някакво дело са замесени повече от двама човека се води организирана група. В този случай са пряко замесени Момчето, Мадамата живееща на семейни начала с Бащата и самия Баща явяващ се родител/настойник на детето.3 човека - по полицейската терминология Организирана ГрупаСорри когато не ви харесват термините ползвани от специалистите - те за това са термини в съответните области не стават за реалния живот понякога

237

до 269

преди 6 години

Колко години живя там?

236

Боби

преди 6 години

До Анонимен 273Мисля че си достатъчно умен да разбереш какво искам да кажа и честно казано само изхаби място за собствения си пост ей така за спора и спорта.

235

Анонимен

преди 6 години

Според началника на полицията в участъка дето задържали малолетния руснак, имало данни че детето било част от престъпна организирана група :)))))Да се смееш ли, да плачеш ли, да благодариш ли че вече не сме част от тази азиатска сбирщина наречена Рашка.

234

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, боби, непоправим русофил си, окончателно си сеeпревърнал се във вреден бацил за България. Най-добре ще е да отидеш на Червения площад в Москва и там да си заковеш мъдете между паветата в знак на вечен слугинаж и доброволно робство на Русия.

233

Анонимен

преди 6 години

До до 255Не се и съмнявам в нацистите и фашистите. За вас единствено насилие над малолетни и невъоръжени е истината. Стандартни психопати

232

Анонимен

преди 6 години

В рашаРед и законност има поне за обикновените хораНо съм съгласен с теб заради корупцията ред и законност за богаташите и истинските закоравели престъпници наистина като цяло няма....Хахаха, значи троби викаш, че ако се сблъскат интересите на обикновен редови руснак и на забогатял закоравял престъпник, както често става, законноста и реда за обикновения руснак ще възтържествуват, така ли?Направо се чудя с този "акъл" как си доживял до тази възраст?

231

до 259

преди 6 години

Да не би аь да ги избрах. Някои твърдят, че и сегашните са ***. Нищо не мога да разбера в тая страна?

230

Анонимен

преди 6 години

До БобиАбе Боби, Българската Коледа .. дето събираме пари за болни деца и болници си е една голяма просия... да я забраним, а ?

229

Боби

преди 6 години

До Анонимен 262Брат ми работеше като мениджър в ПЕТРОЛ няколко години. Задавах му същия въпрос. Винаги ми отговаряше с една единствена Дума - КАРТЕЛ - и това е нещото което най-трудно се доказва - най-лесно е при Монопол но реално монопол няма в БългарияПри съвременните Картели дори комуникация между фирмите от Картела няма, няма договорки но има принцип на действие и той много ефективно си работи - обикновените хора ги скубят в крайна сметка

228

Берлин

преди 6 години

Путинска Русия е мракобесна, а народът им - озверял.

227

до 262

преди 6 години

Значи Лукойл има 1.5 процента от световниър залежи и казвате, че е монополист? Защо не купувате от Shell, BP, TEXACO, EXXON? Кой ви пречи?

226

руснака

преди 6 години

ей шъ ви се не знае. продавача на страх са медиите казани им какво да пишат! ай докажи че нямаш сестра! образовайте се магарета и се наете да числите!!!

225

Анонимен

преди 6 години

Знаеш ли,че ти си на тази земя,благодарение на Русия,защото са дали хиляди хивоти,ти днес да се наричаш българин,а не турчин,освен ако не си от вторите....Преди да дойдат рашките дедите ти не са ли били българи? След тяхното идване ли ставаш българин? Ако не са дошли турчин ли си щял да продължиш да бъдеш?

224

Анонимен

преди 6 години

С две думи - Русия си остава ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО !

223

Боби

преди 6 години

До Анонимен 257Гледай в тубето пълното видео на ареста на въпросния младеж"В центре Москвы задержали 10-летнего мальчика, декламировавшего Гамлета"след това гледай "Арбат, Шекспир и мальчик: что осталось за кадром"И ако имаш въпроси се обърни към някой адвокат който разбира от РФ право

222

до 255

преди 6 години

Ела при мене да видиш като родител как ще се възпротивиш на арестуването на добре подготвения ти син провокатор. Да не стане така, че да се намериш с 15 куршума в гърба по погрешка?

221

Анонимен

преди 6 години

До до 257Всичко от това е факт.

220

Анонимен

преди 6 години

До до БОБИЗа монополно високата цена на горивата, кой е виновен ? Лукойл или ЦРУ ?