28

Анонимен

преди 6 години

Не се пребоядиса като сегашните социоГлиcти. Лека му пръст!

27

Анонимен

преди 6 години

Съветниците на бай тошо поизмряха,иде ред а пъдарите му.

26

а бе,човек

преди 6 години

До шматкаКак е възможно да сте толкова наивни,да ви се чуди човек!?Ами Чакъров беше НАЗНАЧЕН за посткомунистически комунист!От него се искаше само да има някакво бкп,и да му държи здраво юздите!Защото без БКП нямаше да има БСП,а без БСП нямаше да има Герб!

25

seira

преди 6 години

АЛОО... НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ТОЛКОВА ГОДИНИ ДА ПЛЯМПАТЕ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ?!НЯКОЙ ОТ ВАС ДА СИ Е НАПРАВИЛ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕ ПОНЕ МАЛКО НЕЩО ОТ МАРКС ИЛИ ЕНГЕЛС?!"АКО МОЖЕШЕ ДА НИ ВИДИ ОТ НЯКЪДЕ МАРКС КАКВИ ГИ ВЪРШИМ, СТО ПЪТИ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА!" (ЦИТИРАМ ЕДИН СЪВРЕМЕННИК НА "ЗРЕЛИЯ", "ТОШОВ" СОЦИАЛИЗЪМ, КОЙТО НЕ СИ ПЛЮ НА ФИЗИОНОМИЯТА И ПО ОНОВА ВРЕМЕ НАМЕРИ СИЛИ ДА СЕ ОПЪЛЧИ СРЕЩУ СИСТЕМАТА)НЯКОЙ ОТ ВАС ДА Е ВИЖДАЛ "СОЦИАЛИЗЪМ" ИЛИ "КОМУНИЗЪМ", СЛЕД КАТО НИКЪДЕ НЕ ГИ Е ИМАЛО?!АМИН!

24

Добра новина

преди 6 години

Крайно време беше! И сигурно е получавал тавана на пенцията за "безценни съвети" на правешкия. ***.

23

dtrump

преди 6 години

като умрат всички като тоя комунисти , тогава ще има наченки на подобрение

22

гражданин

преди 6 години

винаги стакива хора си имам 1 на ум като Ваньо Танов, Мишо Бирата и тн............

21

Истински българин

преди 6 години

Мир на душата му! Един интелигентен и компетентен човек, който направи поредица от изкючително интересни интервюта, може да ги гледате в YouTube. Изключително адекватна и аргументирана позиция за България и света, винаги е показвал фактите и е говорил истината - за управлението на Живков, за оставката на Живков, за външния дълг, за приватизацията и българските изменници по всяко време.Обаче, имаше наднормено тегло както повечето българи, най-вероятно си е заминал от сърдечно съдово заболяване.

20

Анонимен

преди 6 години

Само на 70 , а изглеждаше добре .Лека му пръст .Както пише един по- долу " остана си верен на някакви идеи " .

19

БЛъсков

преди 6 години

До ШопоЕ, иска ти се всички да са, ама не!Костов и Софиянски никога не са били....Панимал, товарищ ШОП?

18

u4en

преди 6 години

За мъртвите или истината - или нищо !......По - лошо от комунист на власт НЯМА !!! Много по назад е чума + гладни мар. скакалци + ядрена война + нашествие от извънземни взети ЗАЕДНО !!!

17

Пешо

преди 6 години

А Бойко кога?

16

Анонимен

преди 6 години

Значи този е виновен за всички грешки на Тато.И защо чак сега научава простолюдието?Айде по-скоро си признавайте ,че Путин пак ще става президент.

15

Шопо

преди 6 години

Б.Борисов,Ц.Цачева.Иван Костов,Ст.Софиянски,Цв.Караянчева-все бивши комунисти,а днес пребоядисани ,,демократи,, !!! Този човек поне имаше доблестта да отстоява убежденията си ! Мир на прахта му...

14

Наблюдаващ

преди 6 години

Не каза нито една лоша дума за др. Борисов др. Чакъров...Смятайте къде са баш команягите понасточщем....

13

Анонимен

преди 6 години

Имало едно време в България,много приятни семейства-БЪЛГАРСКИ,с много хубави хора-БЪЛГАРИ,отворени,услужливи,приятни,ЧОВЕЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ИМАЛО!!Кажете на децата си!!Може би някой ден-ОТНОВО ЩЕ ИМА!!

12

шматка

преди 6 години

Вечна му памет.Не харесвам комунистите но този човек имаше честа да си остане докрай верен на каузата си.Не се пребоядиса не се разграничи от миналото си.

11

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости!

10

Демократ

преди 6 години

Кумонистите не даваха на хората да крадат и си правят мафии и да се дрогират 45 год не можах да открадна нищо, но за за туй следващите 28 години си наваксах. Долу Сталин, долу Ким иска да съм не-гър в щата Алабама и да продам червената си лада.

9

Активист на БКП

преди 6 години

Комунизмът никога не си е отивал от България ! Днес управляваме чрез другаря Бойко Методиев Борисов...