110

Анонимен

преди 6 години

Абе кви са тия клонинги на снмката? Това не са живи хора.

109

Анонимен

преди 6 години

Путин става все по-силен и дързък. Сигурен съм че рано или късно ще нападне ЕС. Германия трябва да построи панзери, ядрени оръжия и т.н. с икономиката и ненадминатата си инженерна мисъл няма хич да им е трудно. Русия става силна и рано или късно ще поиска да влезе в Берлин. Немците трябва да са подготвени за третата световна. Този път те трябва да влязат в Москва.

108

Симеон Димитров

преди 6 години

До Анонимен. С коя корупция ще се бори като именно групата около Чубаис : Навални, Немцов, Олюкаев, Березовски, Рижков, Кудрин и Явлински доведоха СССР до фалит ограбвайки и изнасяйки зад граница огромни активи- около 2 трилиона долара. Няма по корумпирани хора от тази групичка ***. Помните ли Немцов? Когато го убиха намериха по негови банкови сметки 1 милиард долара. Сигурно ги е спестил от закуските си, като нашия депутат Маргарит Мицев. Няма как да се бориш с корупция ако сам участваш.

107

Анонимен

преди 6 години

Путин върна Крим на Русия. Това е все едно някой наш политик да ни върне Македония. Руснаците може да живеят лошо, но са патриоти. Няма как да не го изберат. А и като глесам останалите кандидати какви са изтрещели - някакъв болшевик, някакъв фашист и някаква девочка. Само тоя Навални изглежда по-нормален, то има супер нисък рейтинг. Няма за кой друг са гласува руснака. Тов. Путин с 90% победа минимум според мен.

106

хахаахахаааа.....

преди 6 години

До Анонимен 110 "Русия има всички възможности да се превърне в топ страна, ако....."...Искам да попитам - топ държава е българия???????????

105

Симеон Димитров

преди 6 години

Зад Путин стоят стотици милиони. Рейтинг 86% потвърден от Блумбърг. Навални има рейтинг 2% и по малко. Надеждата за стане президент е толкова колкото надеждата да паднат на пръча тестисите. Въздухар от всякъде. Само го послушайте какви глупости плещи и ще ви стане ясно колко "вятър го вее на сива кобила". Щял да връща Крим на Украйна. Че той да не е бил собственост на Хрушчов та да го подарява на Украйна (това първо) , освен това жителите на Крим се произнасяха по въпроса категорично.

104

Ром Бакарди

преди 6 години

Путин ще им се стори детска играчка на Запда ,пред диктаторския нагон на Навални ,той не търпи някой да му противоречи ,той -Навални не се разбира с нито един от опонетите на Путин ,типа либералите . И второ ,Навални няма никакв шанс да стане президент докато Путин е жив и това той го знае ,но духа вятъра за да се говори по медиите.

103

Анонимен

преди 6 години

Хубаво, че стотици са подкрепили тоз човек, но айде, като станат милиони да пишете статии. Нали?

102

Анонимен

преди 6 години

До ФактНавални никъде не е казал, че ще клекне на САЩ! Това е путинова пропаганда и безумни внушения. Бъркате Навални с нашите сини другарки. Навални иска Русия да се реформира, да се пребори с корупцията и да тръгне нагоре. Не е нужно Русия да кляка пред никой, стига да има лидери-патриоти, които да гонят националния интерес на страната. Но националния интерес на Русия не е задължително конфронтация със Запада. Русия има всички възможности да се превърне в топ страна, ако не я управлява КГБ.

101

Анонимен

преди 6 години

"Стотици зад Навални срещу Путин"=======================Вярно е. Днес на площада са излезли 3 стотици негови симпатизанти.

100

Анонимен

преди 6 години

Стотици са го подкрепили. Добро начало. Остава да станат поне 100 милиона.

99

Факт

преди 6 години

Това,което обрича на неуспех тея кандидати(Навални,Собчак и пр.) е,че идеите им се свеждат до това Русия да клекне пред САЩ,да се предаде и тогава всичко щяло да тръгне по мед и масло.Обаче хората помнят как Русия бе излъгана през 90-те и не се хващат!Когато се появи кандидат,който да предложи работещи решения как Русия да се развива и да остане суверенна-тогава може да се мисли за смяна на Путин!Иначе голите приказки за демокрация не хващат вече място,това не са комплексарите хохли!

98

Анонимен

преди 6 години

Клати му се трона на гнома. При него бедния руснак обедня още повече. Преди си пиеха некачествена водка, а сега напарят боярищник и гинат като ***. За храна не се говори даже. Денги нет, держитс сказал Медведев.

97

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

навални получи основно за корупция като не знаете не пишете глупости .заглавието е глупост.без мислено сто на сто путин е резидент на русия той много направи. аз имам 11г.трудов стаж в москва и излизам на пенсия на 60год.като чужденец това той го направи и увеличава пенсийте без да се увеличат годинитн на стаж на 60 г. жениье на 55 г.това само може да сечмечтае в българия-невъзможно е

96

Анонимен

преди 6 години

Какво ме интересува мен Навални? Мен ме вълнува до кога ще властва режима на Борисов?До кога престъпната мафия у нас ще управлява държавата?

95

руска кочина

преди 6 години

кво ме интересува кой овчар ще пасе стадото от алкохолици и некадърници. добре че не сме вече под руско иго...

94

Анонимен

преди 6 години

за какво се радвате стотици седем стотин а къде са милиони путин никои не е способен да измести нарда на русия се гордей с такъв президент като путин а тоя навални иска мекият стол.но стола още не е готов за него.от него поголям корупционер няма

93

Стефан

преди 6 години

О, Боже.....да се изчишкам на заглавието!СТОТИЦИ зад американската *** и слуга Навални!Срещу СТО и ТРИДЕСЕТ милиона Руснаци подкрепящи Путин!Аре бегайте!

92

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 97,Ако се питаше от "дребния" сигурно нямаше изобщо да се кандидатира за нов президентски мандат, но задкулисието го притиска, че него познават руснаците! В противен случай шансовете на истински успешни фигури, като Павел Грудинин, за успех на изборите догодина многократно се увеличават! Влез в Яндекса и пиши Павел Грудинин президент, да видиш за какво става въпрос!

91

ууу

преди 6 години

До Анонимен 95А сега при нас как е? Западът ще разреши ли някой друг освен протежето им ББ да дойде на власт. Веднага ще активизират проотестъри и всякаква друга паапплач.