206

Анонимен

преди 6 години

герп разполагат с поне 200 подготвени *** и колбасари, затова управляват. И 6 милиона мишки.

205

анонимен

преди 6 години

До Тихомир ТомовВъпросът за евреите е много сложен, във всички религии има фанатици.

204

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Имаме, как да нямаме:- Дългият инкасатор - мултимилионер - крадец от класа- ДрОгарка Масларка - присвоила 11 милиона само от една държавна поръчка- Гуцанов - хванат с 120 хиляди лева подкуп на работното си място- Кирчо Добрев - задържан с куфарчета валута на Кулата... - и още знайни и незнайни дейци не пропуснали и една сбирка на яз. Копринка и Бузлуджа...

203

Тихомир Томов

преди 6 години

До анонимен 214 Ти както и много други българи даже не знаете , че най-голямото клане през робството е в Стара Загора през 1877 г .над 14 000 убити и града разорен . Русе е бил на първо място по население , а Стара Загора на 2-ро . След това изгря фалшивата Софийска звезда със статуя копираща еврейката Алисия Софиянска ..............................

202

за ОП

преди 6 години

До Хитър Петър 215Трите партии в ОП (Атака, ВМРО и НФСБ)са много различни, те са като орел, рак и щука.

201

анонимен

преди 6 години

НБУ се финансира от престъпника Сорос.Кога ще го закрием тоя НБУ, както направи Орбан в Унгария?

200

Хитър Петър

преди 6 години

БСП и ДПС вечно искат властта, не им обръщайте внимание. Сега се настаниха и патриотите, като и те искат власт. Не им пука дали ще управляват с БСП и ДПС, или с ГЕРБ, за тях е важна властта. Затова никога повече ни си давайте гласа за фалшивите патриоти, защото след следващите парламентарни избори ще станете свидетели на коалиция между БСП, ДПС и патриотите. Вече трябва в кавички да ги пишем, защото не са никакви патриоти. Това са еничари.

199

анонимен

преди 6 години

Най-фалшивият университет в България се казва НБУ-Нов Български Университет, на практика е антибългарски,там имаше един смешен професор по египетските мумии, дето се правеше на много велик.Освн това имаше и една "докторка" от НБУ, дето отричаше Баташкото клане..............аман от предатели и еничари в тая държава!

198

Погледнете се

преди 6 години

А вие имате ли хора? Преглеждам правителствения ви списък и нито един не става за управленец. Липсват ви култура, интелигентност, професионализъм. И на какво отгоре се надувате, че ще се пръснете? Обвили сте се като пашкули в корупция, шуробаджанащина, лъжи и кражби.

197

анонимен

преди 6 години

Христо Стоичков - най-големият БГ-футболист също заслужава да е доктор на ПУ "Паисий Хилендарски" - Пловдив.Защото е прославил България, за разлика от фалшивите професори от НБУ-университета на Сорос.

196

Анонимен

преди 6 години

От банкянската ку-ку академия излизат само от академик нагоре,а откакто Божо изми главата на Баце с говняна вода в Плиска вече говорим и за ментлни гурута с трето око

195

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 208Браво на докторите и професорите от Пловдивския университет.Проф. Иво Христов ви го каза в прав текст-80 % от българите сте глупави и елементарни.

194

въпрос

преди 6 години

Кои са трите прасенца, кажете, че не се сещам?

193

Анонимен

преди 6 години

Аман от доктори и почетни професори на пловдивския университет-Стоичков,Менда....май и Томи вече е наред-бърчи чело като неаполитански мастиф ,значи е умен

192

ognyanz

преди 6 години

Нищо ново под слънцето. Всеки, на когото се услади суджука на властта започва да се счита за незаменим.

191

23

преди 6 години

Още едни със самооценка за незаменимост!Моят народ е видял гърба на много диктатори!Бъдете сигурни,че и вашия ще види и то много скоро!Какво си мислите,че сте-една шайка от крадци и лъжци,която захвърли народа на ***-най-бедния в Европа!На какво отгоре се тупате в байганьовските гърди?След 42 години учителски стаж,вече на легло, и ако не са децата ,не мога да си платя лекарствата-това ли ви е управлението!

190

ВИНАГИ ИСТИНАТА

преди 6 години

БСП нямала кадри - а гербаджиите - ужас - ЦВ ЦВ -ФИЗКУЛТУРНИК , Т ДОНЧЕВ - РАДИО ПРЕДАВАТЕЛ , Б БОРИСОВ - ПОЖАРНИКАР и т н , които нищо не правят .ВАЛЕРИ прави гафове , защото му е болно от издънките на властта , нищо неправенето на Б Б , ЗАЩОТО РАБОТИ

189

Пламен от ДАНС

преди 6 години

Знаеш Пламен , че ти и зет ти сте обикновени селяни . Твоя милост и проститутката Диана Митова , както и останалите от квартала ще ви осветля . И няма да се откажа . Ще ви пипна каквото и да ми струва моето момче .

188

Анонимен

преди 6 години

Томиславе,Томиславе,и ти голяям шперц стана,до оня ден четеше по габровската радиоточка дали е отворен или затворен прохода Шипка ,айде по-кротко,че се знаем всичките.

187

Ивац Христов

преди 6 години

Томислав Дончев,- баща алкохолик той самия разпоредител със съдбините на хората, егати излагацията Бойко... Едни ги назначаваш или *** като Роската, или пък алкохолици, разни разведени, ергенчета и ...... Та това ви е статута на коалицията.