23

Хан Дуло

преди 6 години

До сърбежното, добре че бяха БЪЛГАРИТЕ да ви вдигнат един голям и хубав град от камИк - Белиград... На нас го дължите това "имане4".

22

кон фъстъци яде ли?

преди 6 години

Да ще се върнат българите...Шанс Фъстъци в Билефелд Лидл 2.4 евро а в Шумен Лидл 8 лв..Омекотител също 2.6 а в Шумен 8 лв. Бедна ви фантазията за другите продукти.Не по 16 а по 32 милиона ще харчи българина на Коледа

21

Анонимен

преди 6 години

VINKEL KADE E MOIYATA PENSIA OT 300 LV.?

20

До сърбомана

преди 6 години

Сърбия - 77470 кв кмБЪЛГАРИЯ - 111000 кв кмНа нас тръгнали акъли да дават. Ще го търсите Тито ама ..на курац

19

Анонимен

преди 6 години

Валерка ,а биеш ли още бабички по границата,а корупцийка има ли нацистите пасти да ядат пред този селски черкезин!

18

Анонимен

преди 6 години

По-0добре създайте условия българите в чужбина да искат да се върнат тук,а не да обгрижвате с нашите данъци хора,които са избрали по-лекия живот и които едва ли ще се върнат при тези условия.

17

До сърбомана

преди 6 години

Относно инфраструктурните ви проекти ще ти кажа да бъдеш благодарен на транзитно преминаващите през вас. Иначе майка ви жална. Откак румънците си пооправиха пътищата и плащам 4? за денонощие ми е много добре. Втръсна ми от ненаядените сръбски митничари. В 1 посока през Сърбия от Калотина до Суботица сега се плаща 13? , от Нова година става 15 ?. Аз за 4? минавам Румъния . Доста понамаля трафика през вас. Оправете си цените

16

Бай Киро

преди 6 години

До СърбоманНеразумний, ние българите имаме голяма държава с най-различни културни особености. Вие в белградския вилает, модерна Сърбия, си се дръжте заедно. Никой не ви пречи.Поздрави от Шоплука и наздраве!

15

До сърбоман

преди 6 години

Много по-зле сте от нас, българите. В чужбина ходите, защото държавата ви е пълна скръб. Там се стискате и ядете сух хляб за да купите някое старо Ауди и да искате на концерт на Лепа Брена. Имахте глупостта да водите и *** войни, да останете до последно комунисти. Сега за вас сме Запад и ни завиждате. Това сърбин го може най-добре. Другото е да се хвали и кутия Марлборо и стара западна кола.

14

Анонимен

преди 6 години

от 16 имам предвид западните покраини(грешка) при бързо писане.

13

Анонимен

преди 6 години

Мащеха за българите в страната, а за това емигрират в чужбина.Защото тези които емигрираха са в пъти повече от някакви малцинства отделени от поколения в източните покраинини и прочие. Въпросните македонци взимат бг гражданство за по лесно заминаване в Европа, а не защото са българи или имат бг самосъзнание.

12

Боли ма ...

преди 6 години

...щангата за сърбия. Нали ва разпокъсаха като федерация и вече май и от България сте по-малки. Тръгнал на нас да бере гайлето. Маккейн ви го тури на вас. Пък и с вас никога не сме били съюзници. Винаги сте били с/у нас.

11

Анонимен

преди 6 години

КОЙ?КОЙ гласува за тоя?

10

Анонимен

преди 6 години

С народни носии и културно- информационни центрове майка и баща не се става.

9

Сърбоман

преди 6 години

Българите никога не са били единен народ. Валерка, много хляб трябва да изядете докато стигнете съседите си! Ще ви дам един пример. СЪРБИЯ, дори не е в ЕС, нито в НАТО, нито има ВОЖД като вас, но сме по-напред в инфраструктуртите проекти от вас, ядем по-качествена храна, имаме по-развито земеделие, по-силна армия... а, да, още нещо. Не си ПРЕДАВАМЕ СЪЮЗНИЦИТЕ срещу пари! И където има сърбин в чужбина си помагаме, ходи там и праща пари обратно! А българите... един ваш възрожденец ви е описал!

8

Бай Ган/цитат

преди 6 години

Голям е зорът за власт.Явно огладня оня с обръчи от фирми,който държи ножа и хляба и разпределя порциите.ГЕРП да се прегърне хем с патреотете,хем с дпс,тю да ги порази господ!Така е било и преди 120 години.Алеко го е описал хубаво.

7

Българин

преди 6 години

Ко ривети всички ве. Все пак нещо се прави и то за българщината. Кат става дума за мохамеданите ривети,за българщината пак ривети. Няма угодия. Ама всеки се скрил в къщичката си и акъли дава. Поздравявам Симеонов ,че говори истината. Никой друг не бих отличил. Пак за него ще гласувам.

6

Анонимен

преди 6 години

Валери, няма смисъл да гледаш в чужбина, огледай се в България и ще видиш очевадната истина.

5

Анонимен

преди 6 години

И се снимал дп портрета на Ботев.Недей да скверниш великия революционер.

4

Анонимен

преди 6 години

Лелеееее,отврат!Ако не са били шайката и опитомените патриоти,да сме се затрили,според тях.Тия съвсем се самозабравиха.А българите в чужбина сами са си избрали коя държава да им е майка.Тук има работа за всеки,но трябва труд,упоритост,образование и креативност.Без тези неща трудно се просперира.А новите "бащи" на нацията прогониха 2 милиона млади хора и с политиката,която водят няма шанс да ги върнат обратно.