101

В ЕС и НАТО сме сп.

преди 6 години

До КрайБезплатно висше -то в България в държавните университети семестрялната такса е колкото бутилка Сингъл бленд,а държавната служба е също най -ниско платена ,а и се предава по наследство заедно с телефоните на посредниците ;)

100

Край

преди 6 години

Ако се постави 6м. служба като условие за безплатно висше и за държавна служба в България - 30% от момчетата ще идат. И аз бих си пратил сина.

99

Анонимен

преди 6 години

До КрайАми да виновен си- сам стигна до този извод.Всеки винаги ти набива канчето ,че само ти си виновен.А той политика само си бере....

98

Край

преди 6 години

Гепиха 4.5 млрд през КТБ. Знаете ли що казарми са това. Що го проспахте. Що не обесихте един политик на площада.

97

Дарвин философ

преди 6 години

До Нужна е и ЗОРНОволнаТова е решението !

96

Нужна е и ЗОРНОволна

преди 6 години

Задължително трябва в най-скоро време да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНА тригодишна служба в Строителни войски за всеки здрав младеж, който няма средно образование.Преди това задължително да се въведат драконовски мерки срещу онези даскали и училищни директори, които спомагат за подаряването на дипломи без покритие - такива да се лишават от професионалните им права и да плащат зверски глоби!Само това е начинът неграмотните, малограмотните и михлюзите да се ограмотят и да се научат да работят!

95

Край

преди 6 години

Почти никой народ не е по-добър от политиците си. Българите също не правим изключение. Информацията направи света глобално село. А България е един вход на панелка - що допускаме домоуправителя да краде. Виновни сме си ние.

94

$

преди 6 години

Най -боеспособната и могъща армия в Света е на страна в която няма казарма....

93

Анонимен

преди 6 години

Шкембе Воевода да ми разпише фиш за 3 бона стартова заплата плюс бонуси, иначе да ходи доброволно той. Да се запише в Карлово, там такива като него се вталяваха и заприличваха на хора, а не на плондери пред пръсване.

92

Дарвин философ

преди 6 години

До КрайМой първо давай наклон и възпитай политиците ни после народа.Като гледам кво крадене става по морето и планината масово застрояване искат....

91

Голям прос

преди 6 години

Даже и в *** не ходя доброволно...

90

фортекс

преди 6 години

Доброволци - явно няма да вдигат заплатите на военните.....

89

Край

преди 6 години

Не е ли ви лекинко срам да си представите, че ви прочете някой дето е дал живота си за България. Немало къде, ще крадете гранати, ще шмъркате в ***, ще ... Кой и кога ви напрпави толкова оТпадъчни.

88

(-_-)

преди 6 години

България, за съжаление е умряла в пряк и преносен смисъл. Даже има един сайт lostbulgaria виж и може и да разбереш.. Сега това, което имаме е просто история и територия, в която всичко се случва според чужди интереси.

87

Анонимен

преди 6 години

До КрайНали ако се прибират в тях всяка вечер ще изнесат начасти я калашник ,я РПГ Кой ще ги проверявая всеки път обстойно?Който иска казрама да стане кадровак .Колегата стана полицай не заради парите а заради идеалите си.Доброволеца ако открадне 5-6 гранати за продан за да си купи пистов мотор военен съд ще го съди ли?

86

Край

преди 6 години

Вонно -ПАТРИОТИЧНОТО обучение е задължително за да оцелее България. Този форум е пример че се котират основно българо-плювателски мнения.

85

(-_-)

преди 6 години

До края:Не става въпрос за вчера и днес, а за нещо дългосрочно, което няма как да се получи в предвид ситуацията в страната. Младите гледат към чужбина, а техните родители ги подкрепят напълно. 1во няма кой;2ро няма къде;3то няма с какво. Пари няма също.

84

Край

преди 6 години

Турция, Гърция и Сърбия имат наборни армии. Българите искат вечен купон - ще свърши момчета. Както я караме .-скоро ще свърши.

83

Фанта лимон

преди 6 години

Каракачанов след като неможа да реализира нито един проект дори Украинците го съдят(съдят България) реши да прави ПР с доброволна казарма .Ами то който иска да служи веднага става кадровак и ако иска се маха след като се наслужи,дори ще му плащат за това.По добре е вместо условна присъда 1 година служба в пътни и строителни войски .Искате казарма ? Заповядайте на работа в армията места има доволно и в полицията също.Другото е харчене на едни пари говорим за десетки милиони..

82

Край

преди 6 години

До долния. 1млрд. се даде вчера за саниране - далавера за "наши" фирми. А сметни колко момчета можеш да обучиш с тях. Над милиард ще се дават за 10-12 самолета. а смятай.