86

бг

преди 6 години

Някои ***.луци тука си мислят че жълто-оранжевия кре.тен е Месията.

85

R.I.P.

преди 6 години

Сега като обслужихме руско-турския интерес гласувайки ЗА , ще видим падане на визите за САЩ през крив макарон , останахме си една загубена Задунайска губерния или *** , вие изберете !

84

Руми

преди 6 години

Ами Месията е Исус Христос! И когато Той се върне(от небето) и спаси евреите от такива като Ердоган те(евреите) ще Го припознаят за Месия. Четете Библията. Там всичко пише. За какво иначе са я превели Кирил и Методий. Изобщо християнството в какво се състои: в ядене и пиене на празници? Не трябва ли да четеш Библията?

83

Щирлиц

преди 6 години

Слаба пиеса на световната псевдо сцена.

82

гаф

преди 6 години

Защо мълчите , че България пак се оака , като гласува ЗА т.е. против американците , пълни руски маши ! Чехия , Унгария , Полша , Румъния, Латвия и Хърватско са гласували въздържал се и това е умната позиция . Не може да ходиш в Израел да правиш съвместни заседания на кабинетите , да се целуваш Натеняху и да гласуваш против Йерусалим да остане столица на Израел ! По -голяма помярщина не може да има и това предателство няма да остане ненаказано , повярвайте ми !

81

Анонимен

преди 6 години

Евреите са били изритани от територията им преди хиляди години защото са племе безподобно - след това са били изритани и от Месопотамия поради същата причина и пак ще бъдат изритани от Израел - въпрос на време е. Руми, говориш глупости - чети и се информирай повече защото когато го направиш няма да се налага да драскаш тук - тогава няма да има смисъл а до тогава ти повтарям, чети!

80

бг

преди 6 години

Ортодоксалните евреи казват че Господ ги е изгонил от Йерусалим преди две хиляди години и няма да е техен град докато не се върне Месията. След като се върне Месията, Йерусалим отново ще стане техен град ,а и на всички останали народи- с други думи- столица на света.......жълто-оранжевият ***.лук Тръмп и джипсито Ники Хейли не са Месии,за съжаление на някои болномозъчни изр.оди,които мислят че хората са богове.

79

Руми

преди 6 години

Защо така когато ни тупат по рамото, че сме спасили от смърт българските евреи по време на 2 та световна война ни е много гот, а сега изведнъж се оказа, че мразим евреите. Ами Исус Христос е евреин. И сега не е Коледа, а Рождество Христово. Или от суетене какво ще ядене забравихме какво празнуваме.

78

Руми

преди 6 години

Исус няма да спаси само 144000 евреи, а ще спаси тези, които са определени. А ти се моли ти да бъдеш спасен така че хора, покайвайте се от греховете си, защото Господ идва скоро да съди света.

77

как са го допуснали?

преди 6 години

Aмериканският постоянен представител в ООН Ники Хейли заяви, че организацията не може да очаква САЩ да си плащат за привилегията да не бъдат уважавани.леееле колко са нагли! и ББ никога не може да ги стигне!

76

Анализирай това

преди 6 години

Хейли отбеляза, че от страната ѝ се иска да плаща повече отколкото която и да е друга държава, срещу което получава тази съмнителна разлика между вложено и получено.нещо доларите са малко или вече разплащанията са в юани?!

75

EM

преди 6 години

Нано космическите спътници? Я пак? Я разясни тук за какво драскаш, че май не си в час както и с останалото - юдеите не водят в нищо и никога не са водили в нищо. Всичко което имат е финансирано и купено от дугаде..... това ясно ли ти е или по скоро не?

74

Кьорфишеци

преди 6 години

как се прави ли?заглавие:Със 128 гласа: ООН с резолюция против признаването на ЕрусалимНЕ Е опомето ИЗОБЩО че става дума за САЩ :) ние обаче си знаем!И веднага две димни завеси:1.Предизвикателство ли е Русия за европейската сигурност?2.В съветската ЧК: Ръкавици от човешка кожа, свалени от живи хора!Е-е-е новинарите ! плоски сте като лопата за сняг!

73

Wind

преди 6 години

Твърдо подкрепям решението ни да гласуваме "За", както и нормалните държави в Европа, но тук гледам един *** "Турчин", където много на сериозно се е взел каква голяма държава са станали. Малко да си осмириш амбициите мой човек, че този вашия султан Ердоган много мяза на един Адолф Хитлер. Всички знаем с мустакатите какво им готви историята, за жалост обикновено повличат собствените си народи към отвъдното!

72

ЕМ

преди 6 години

До Адолф Айхман - Знаеш ли колко му е еня на Израел за шмоновските резолюции. Те си лаят, а Израел днес е водещ във високите технологии, водните ресурси, безпилотните самолети, нано космическите спътници, ракетна техника, микропроцесори, селско стопанство, медицина... Същия шмоон ползва Израелски спътници за изследване на климата...

71

ЕМ

преди 6 години

До Турчин 33 Та кравари казваш... А ти рупай, рупай зелена тревица. Се ш`съ намери някой да тъ издуи...

70

Анонимен

преди 6 години

И после да не се оплаквате от братята мюсюлмени та вие си ги подкрепяте

69

До Руми

преди 6 години

Не разбираш Библията явно - там е написано, че когато целия свят се опълчи срещу наглостта на евреите и те са притиснати в ъгъл, Исус ще се върне за да ги спаси ако те го признаят, но ако продължават с рогата напред ще се направи на разсеян.... не си измисляй врели некипели ;)

68

Анонимен

преди 6 години

Червенотиквениците продължават по инерция да си изливат омразата към Израел и да подкрепят палестинците както подкрепяха на времето терориста Ясер Арафат

67

Руми

преди 6 години

Ерусалим винаги ще бъде наИзраел, това е градът на Давид . Защото това е градът на Великият Цар, Който ще дойде да царува в Ерусалим и този цар е Исус Христос. Както разбирате, той няма нищо общо с мюсюлманите, а с евреите и християните. В Библията е записано, че т.н. Второ пришествие на Исус Христос ще бъде в момент, когато целият свят ще е против Израел. И Бог ще слезе от небето и с краката си ще разцепи хълма Сион и с огъня от устата Си ще убие враговете на Израел.Така че жалко за ООН