60

Анонимен

преди 6 години

До ОптимистЕга ти елементарното изказване!Ние газ не ползваме, но бизнесът ползва. Ще поскъпнат всички стоки. Що ни заблуждаваш, че сме добре!?

59

Работодател

преди 6 години

За работата, която вършите и сегашната заплата ви е много. Не смейте да ми се оплаквате!

58

Анонимен

преди 6 години

Кой гласува за тиквата ве?Аз от стотиците познати не познавам такъв!За тиквата гласуват цг. Маалите срещу 30 лв ,милюциверите и софиянските чиновници на държавна ясла..плюс същите на местно ниво обвързани с герберската крадлива шайка!

57

Анонимен

преди 6 години

При евроатлантизма кадърните и умните са добре, печелят добре и живеят добре, само загубеняците и некадърниците са зле при демокрацията и евроатлантизма и за това си мечатаят за комунизма. Който не работи не трябва да яде, капитализмът е най-справедливата система, никой не е измислил по-добра система от капитализъм с демокрация.

56

Анонимен

преди 6 години

до Гого! Де я видя тая заплата от 500лв? Толкова е голяма безработицата и мизерията в Бьлгария че пред една Африканска дьржава като конго например изглеждаме като бедняци!

55

Тарикат

преди 6 години

Тъжно ми е за хорицата, които цял живот са живели в заблуда и аха да се пенсионират .... и ритват камбаната. Защо бе хора, защо си го причинявате. За 20 години здраво бачкане едва ли имам и месец официален трудов стаж. Всичко кеш, на ръка. Две търговски помещения си имам, точно от това че не съм изхранвал с осигуровки непознати за мен хора. Не че рентата е кой знае какво, но кой от вас ще получи 900 евро пенсия? А аз вече си я вземам. На 40 години. Каква минимална бе хора?!

54

Анонимен

преди 6 години

Снощи изгърмяхте по една заплата под формата на фойерверки, а днес ревнали да ми се оплакват, че са гладни.Мизерници!

53

Анонимен

преди 6 години

Следващата година минималната сума за един час ще скочи от 3 лева на 4.

52

Анонимен

преди 6 години

Честит имен ден Веско, но гладът, дето ти стържи в коремчета е от малко работа. Който не работи, не трябва да яде.

51

gogo

преди 6 години

*** народ заслужава си тия гомна да управляват, селяците с 500 лева заплата ходят да гласуват за боко, умните хора с по висок доход не, е кой е прецакания селяка на село или тези с големите заплати в софия. пак идете и гласувайте за боко, селски ***

50

Веселин

преди 6 години

При комунизма не че го обичам имаха хората пари, яденето беше ефтинко парички имаше на зад, а ся всеки ден го гледаме бойко и шкембето по телевизията как се надуват като пуйки а стомаха стьржили стьржи от глад!

49

Анонимен

преди 6 години

За това, че сте гладни можете да се сърдите само на себе си.

48

Анонимен

преди 6 години

С Г.Е.Р.Б. до гроб...

47

2018

преди 6 години

Ами опоскана окрадена тикволандия!Пари нема..действайте!

46

Анонимен

преди 6 години

Ега ти мизерниците гладни. Чета ви коментарите и изпитвам само погнуса. Тук-таме някой нормален, а останалите - рев и самосъжаление. Я се хващайте на работа бе, некадърници!

45

DO 57

преди 6 години

Мияч на чинии с опит ?Знаеш ли защо ?Защото се работи със съдомиялни машини .

44

смях в залата

преди 6 години

Увеличение на Мин. заплата на 510 лв., а всички разходи ( ток, вода, тел.) ,многократно.Де е Илия на кирия ?Наивниците да се радваме.Е, много ни обидиха " мислещите " за народа.

43

анонимен

преди 6 години

сега гледаите какво ще стане с цените на стоките от пьрва необходимост вчерак мляко беше 1-15 лв а наи евтиното св месо 7-49 лв

42

Анонимен

преди 6 години

Вторачили сте се в чуждите канчета, а в това време не си пълните своето. Затова сте гладни а изнервени.

41

Наивен

преди 6 години

"Природният газ поскъпва от днес с 2.75%. Това обаче, според обещанието на енергийния регулатор, не води до по-високи цени на парното и топлата вода поне до началото на април."Имам природен газ, газов котел, радиатори и чешми разбира се. Отоплявам се и топля водата. Енергийния регулатор обещава че до април цените няма да се повишават. Само че още от днес аз ще плащам по високите цени. Защо ме лъжат?