66

Факт

преди 6 години

За целият свят е по-добре в Сирия(и околните страни) да загинат известен брой войници от противоборстващите страни(САЩ,Русия и съответно сателитите им),отколкото да избухне ядрена война с милиарди жертви.Съвсем очевидно става,че планът на САЩ(Израел) за Тотален Световен Контрол няма да го бъде и сирийската война ще е един от гвоздеите в ковчега му.

65

корекция на 64

преди 6 години

Либия, Ирак и Афганистан имах в предвид...

64

Анонимен

преди 6 години

Руснаците прекъснаха създадената от САЩ организация с "мирни" цели - ИД. За година и половина те направиха всичко на пух и прах и прекратиха поредната "цветна революция", която си беше доста назряла. Тези държави, Либия, Ирак, Сирия, Иран, не подлежат на нищо друго освен авторитарен режим, а "демокрацията" наложена от САЩ в първите 3 от тях само доказва това твърдение. Сирия бе последният бастион на Руснаците и те просто нямаха друг избор. Това бе "последно 10", с което те се върнаха на сцената

63

Анонимен

преди 6 години

Поне умират за интересите на Русия, а нашите като загинаха в Афганистан за интересите на САЩ...

62

От 58

преди 6 години

Написах коментара си след като подробно прочетох предишните 57 мнения и видях поумняващо население на територията част от ЕС...

61

селянин

преди 6 години

БОГ ДА ГИ ПРОСТИ БОЙЦИТЕ. А КРЕМЪЛ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА НА МНОГО БОЙЦИ КАТО ТЯХ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА.

60

Анонимен

преди 6 години

Да му на рушнака офшорка в Кипър да внесе три милиона долара и да получи европейски права и свобода на движение.А тези победи във Сирия,хехехех са изсмукани,дело на кремълска пропаганда

59

До редактора

преди 6 години

Пишете новини вместо да пропагандирате!

58

Анонимен

преди 6 години

Американци като умират за пари днес.БГ не публикува подобни статии...Обаче Бай *** 2017 не е като Бай *** 1990...

57

Анонимен

преди 6 години

Русия преподаде важен урок на САЩ в Сирия.

56

Петров

преди 6 години

Руснаците умират за интересите на Русия. Останалите - за интересите на Америка. Това означавало общи ценности.

55

Стига пропаганда!

преди 6 години

Всички, които отиват на мисия зад граница са бедни хора и го правят за прехрана на семейството си. Момчетата в армията на САЩ не го правят по убеждение, а за пари за семейството или да си платят скъпото образувание.

54

Факт

преди 6 години

Каквито ги върши "Блакуотър" за Америка-такива ги върши и "Вагнер" за Русия!Па не са и само тия ЧВК по света.Отделно има и множество не толкова институционализирани наемници.Ама пропагандата е за това-да изкара собствените гадини ангели,а чуждите-дяволи,ако и да се касае за едно и също нещо.Все пак трябва да признаем,че западната пропаганда е доста по-професионална и обиграна,докато руската тепърва има да се развива.

53

Шовинист

преди 6 години

Лесно е да подкрепяш Матупка Рус отстрани когати не ти се налага да мреш заради имперските и интереси, но ако трябва няокй от вас да си рискува живота, нейната кауза бянам да ви се вижда толкова добра. Същото важи разбира се и за СПА.

52

Анонимен

преди 6 години

Бе какво стана с шистовия газ, развива ли се, развива ли се, кога ще дойде танкера от Америка с шистова газ по 25 долара барела?

51

Анонимен

преди 6 години

Ама какво говорите бе !Това са неистини,няма такива работи и анаболи не взимат нашите спортисти и препарати не пием,само по малко водка!

50

Анонимен

преди 6 години

А убитият "доброволец" от Англия в кюрдските мародерски отряди за какво беше в Сирия. Със сигурност не е бил турист. А гражданите на САЩ /14 на брой/, които загинаха по време на заседание на терористите тази есен?

49

Анонимен

преди 6 години

Американците в Сирия организират нов тип армия от останките на ИДИЛ. Обучават ги за партизанска и терористична война и ги въоръжават със съответното оборудване. Когато са готови просто ще ги захранват с информация и ще им дават задачите. Руснаците и китайците пък започнаха обучение на ирански и сирийски антитерористични части за борба с партизани и терористи. И двете държави ще снабдяват Сирия с разузнавателна информация. Там сега се отработват новите терористични и антитерористични методи....

48

Анонимен

преди 6 години

Шопа го оставете. Той си е всеизвестен *** с евроукраински смукателни наклонности - като засмуче евроатлантическия не го пуска докато не му пусне нещо. Морала, справедливостта и законите за него не съществуват, защото той е над тях. Като всеки нормален психопат.

47

Петров

преди 6 години

След милиарди хвърлени долари за подкрепа на терористи и десетки хиляди загинали за интересите на американските корпорации, американците в Сирия останаха до пробитото корито, както казва Пушкин. Остава им да пишат злобни пасквили които васалните медии препечатват.