77

Анонимен

преди 6 години

До до 74АХахаххАХАХ, вярваме ти, селски, вярваме.

76

до 74

преди 6 години

Смехурко, не съм човекът, с когото спорите, но съм живял в UK с месечна заплата 8000 паунда (IT Project Manager съм)- малко са ми. За тебе, като един прoст бачкатор, сигурно са огромна цифра, но, повярвай ми, нито ще имаш пари за нова кола, нито за къща, нито за екскурзии. С тия мизерни 2500 паунда, та чак се хвали, че е одобрен, ставаш за смях. Да ти стигат за храна и мизерен живот- да. Ама ти не си и учил- цял живот ще си си една утaйка. Залъгвай се колкото си щеш, но ще си останеш мизeрник.

75

Анонимен

преди 6 години

До Антей мегесникТипичен коментар на сдухан селски бек, проектиращ собствената си некадърност върху другите. Да, в Запад приветстват хора, на които ИМ СЕ РАБОТИ, които МОГАТ и искат да се докажат в сферата, в която са се образовали. Обраното може да твърди само човек, който не е излизал от България в близките 10 години.

74

Анонимен

преди 6 години

а диференциация на заплатите - кога? от 2009 растат минималните заплати и цените, но не и останалите.

73

Готови ли сте?

преди 6 години

2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник(разбирай армията от хрантутници-гласоподаватели на държавна хранилка) ;) Успех ви желая от все сърце :)

72

Анонимен

преди 6 години

До 76Миличкия некадърен и нежелан на никоя работа завистливец. :(Дори да емигрира не може.

71

Анонимен

преди 6 години

До Антей мегесник2 бона в провинцията са си на светлинни години по-добре от 300 лева в София, прав си. ;)

70

Анонимен

преди 6 години

Те на запад го чакат с червения килим на летището. Ще има почетен караул и мажоретки.

69

Анонимен

преди 6 години

До Антей мегесникКисело е гроздето.

68

Анонимен

преди 6 години

До Антей мегесникАллл, ама че завистлив ***.Ще отида, където съм си намерили и съм бил одобрен на работа за 2.5 хиляди паунда на месец.Пък ти си философствай тука и си кърпи съдраните чорапи.

67

Анонимен

преди 6 години

Сега безработицата ще има скок, защото много ще бъдат съкратени, за да се компенсира изплащането на мин. заплата на останалите.

66

Антей мегесник

преди 6 години

До Събирайте за билети - и като избягаш къде ше идеш бе байно . Те за тебе боб хвърлят педругите на Запад, само чакат да дойде бай Ганъо от Волуяк и дапочне да трупа пачки. Ще ринеш я сняг я ще въртиш волана по цел ден. Нема лошо, срамна работа няма ама 2 бона са си добри пари , особенно в провинцията. Недей прави тази грешка да работиш ангария на западняците брато. с 2 бона си ок в БГ-това е еквивалент на 2 хил долара в САЩ и 1500 евро в ЕС. Не си трови живота, никой не те чака там с хляб/сол

65

АНТИ

преди 6 години

С минималната заплата,ГЕРБ ни вкара във батака,само за хляб пари ще има,в Новата Година.Тцъ тцъ тцъ тцътцъ тцъ тцъ тцъ

64

Дичева

преди 6 години

Искам да поясня че ние не се натискаме да живеем в Лондон . Да наемите там са така вярно е но ние живеем в 4 стаи самостоятелна къща до Нотингам и наема ни е 650 лири отделно данъци и консумативи. Но въпреки това ако работят двама души от семейство заплатата на единия е за разходи а другата за отделяне. Кога в България може да живее човек и да отделя?Без да се лишава от нищо?

63

Анал либераст

преди 6 години

До Дичева -именно. Важно е каква е потребителската кошница а не колко ми е заплатата. Какво като я увеличат на 510 а тока е безумно скъп и имоти и услуги и данъци и т.н. Да не говорим , че вече вкарваме ябълки и др.плодове - България навремето произвеждаше ВСИЧКО, а сега сме наведени пред знаете кой. ))Пенсионерите ровят в кофите, децата са в чужбина, Б-я е на командно дишане а тия седнали да ми се хвалят. За 30 години успяха да изкрадат и изграбят всичко що имаше читаво. Айде че се нервирам.

62

РАН-ЪТ

преди 6 години

Може и по-малко...И по-малко... ......малко....

61

Анонимен

преди 6 години

Дичева, сладуранке малка, средно смотана СТАЯ от къща, която делиш с още 10 човека, в Лондон струва между 500 и 700 паунда.

60

Анонимен

преди 6 години

До ДичеваЧудесно е, че сравнявате заплатите в България и в Англия, хубаво само щеше да бъде да сравните и ценичките на наемчетата, сметчиците и тн.

59

Анал либераст

преди 6 години

в САЩ , който разбира се е живял там, почти всяка дейност минава през посредници, дори и най-малоумнат@ работа. ЗАЩО? Ами за да се осигури заетост, инче могат да се въведат всякакви машини, но на края не е изгодно, защото ще има голяма безработица и смут и голяма тежест върху икономиката. Тоест от тия машини няма да има желания ефект. Изморявам се когато трябва да обеснявам икон.закони на съвр.свят. Капитализма в книгите е друго, не е реалността, драги ми смехурко ))

58

Дичева

преди 6 години

Колко е смешно да се гордеят с това че минималната заплата става 510 лв.В евро съюза и по точно в Англия минималната заплата е 1100лири или 2400лв като се има предвид че цените на стоките по магазините са като в България и дори някои много по евтини.За какво да ги даде по напред човек тези пари?За лекарства,ток,вода,храна или за разходи по деца?За възрастните как оцеляват е ясно.Гладуват за да си купят лекарства и да не са в тежест на децата си.Гладен народ лесно се управлява.Много жалко