39

ivailo

преди 6 години

Само Русия се меси във вътрешните работи на други страни... Великобритания никога не го е правила, нито сега, нито в историята :)))))

38

Анонимен

преди 6 години

Щом Русия е заплаха за бг,какво чакате-хващайте пушките и атака.Мутрев да им обяви война,ако му стиска,а вие се записвайте доброволци....ха ха.Искам да видя как гащите ви ще станат жълтокафяви.Българските мъжлета са устати,но шобелии.Това е разликата.

37

Анонимен

преди 6 години

До Червения агресор!Да бе, дИбил.... А преди това "лоша" Русия "напада" Чехословакия, Австрия, Франция, Белгия, Холандия, Норвегия, Гърция, Югославия.... Дори 1941 г. Сталин сам се "напада"... Още някоя фейк простотия ще измъдриш ли?

36

Анонимен

преди 6 години

"..расте безпокойството сред някои кръгове в управляващата Консервативна партия от възможните отражения на съкращенията на разходите във военната сфера".Май тук е ключът от палатката..

35

Анонимен

преди 6 години

Каква Русия ви сърби,като нямате умствен потенциал да управлявате.Вече 10 г *** е на власт Физкултурникът си скъса маратонките да тича до сащ за инструкции.Резултатът се вижда и без обяснение.Първото парно за тази година при топло време до скоро е 40 % по скъпо.Вдигате цената на водата,храната.Лишавате хората от лекарства заради ананиеви далавери,билетки,винетки....край няма.Спрете с безобразията.Виновни сте вие ,никой другИ вашата алчност!

34

анонимен

преди 6 години

Отворете в ,,тубата " клиповете , озаглавени - ,, Ето Россия , дедка ! " , да видите що за нация е това ! Пълно падение !

33

крим не е руски

преди 6 години

Ха така....Гутен Сабален. Естествено че Русия е най-голямата заплаха. Руснаци стоят в основата на тероризма в света. Свалят пътнически самолети, заграбват чужди територии ,руската мафия е плъзнала на всякъде като тумор. Само 2500 ПРАВОСЛАВНИ руснаци участват в ИД!!!!

32

Капитан Петко

преди 6 години

Добре е и българския русофил да го проумее,че България над 100 години е обект на агресивната руска пропаганда и груба намеса във вътрешните ни работи с всевъзможни средства! Направила всичко възможно България да не е цяла,обединена и силна!

31

Блъди Мери

преди 6 години

Гаспажа Мария Захарова официално се произнесе, че раССия е миролюбива страна .... Вервайте и ... !!!

30

Заложен

преди 6 години

До До ТревоженАз не виждам тук никакви рассияни.Виждам последователи на дедо Сорос и козари,които ни унищожават,дрогарю.Едноокият Ран почти изпълни програмата да станем 5 млн.Когато това се случи,обеща да превърже и другото око.Тези другари,които ги хвалат тук са се облажили от техните фондации или са на хранилка на антибългарското правителство.Няма съмнение в това.Да пукна ,ако лъжа.Конграчулейшън.

29

Бай Сотир

преди 6 години

Русия е виновна за всичко. Русия е виновна и за брекзита. Пълни смешници!

28

анонимен

преди 6 години

До 28 спасовЗначи англичаните са пияни , а руските бля- духи - трезви , според теб . Май още не си изтрезнял от ,, бояршника" снощи !

27

анонимен

преди 6 години

Само да чуят за рашките , веднага наскачат червените *** ! По полека да не си докарате някой инфаркт !

26

Руслан

преди 6 години

Не мога да повярвам. Стават смешни вече. Скапани западняци.

25

До Тревожен

преди 6 години

То за да се прочисти и измете тук товарищ, пак трябва да се почне от раССията, както и от троловете заселили се трайно в този форум ... !!!

24

Анонимен

преди 6 години

Е, нали брексита бил уж дирижиран от Путин за да бил дестабилизирал ЕС. После същата брекзитна Англия казва, че Путин бил най-голямата ѝ заплаха. Ама, уточнете най-накрая тези опорни точки, че да знаят и тукашните лакеи на Козяк какво да пишат и говорят. Понякога наистина ми става жал за тях докато ги гледам, как се гърчат и увъртат позициите си, докато спуснат новите директиви и насоки отгоре.

23

спасов

преди 6 години

На тия пияни британски прасета все Русия им е виновна...*** долни,пияни *** британски...много съжалявам че германците не затриха това *** и гнусно островче наречено британия.Да пребъде Православна Русия нашата освободителка...плюя на тия британски пияници и педофили

22

българин

преди 6 години

До 24 Заври си Россия там където не огрява слънцето , руски г...лизец !

21

Тревожен

преди 6 години

Тревожа се от тоталното изпростяване на населението.И как няма да се случи-вижте как са измислили да ги зомбират с противонационалната лотария!Щом включа телевизор го гася на втората минута.Някой ако има нерви да преброи рекламите с които зарибяват обезумялото население-по 2 на минута.Никоя частна фирма няма пари за толкова реклами.Освен да е държавна политика за обиране на безнадеждните.За Русия нямам време да мисля.Първо тук да се прочисти и измете.

20

Калеко Алеко

преди 6 години

Тревожи се не само Лондон, тревожат се всички здравомислещи хора живеещи в нормалните демократични общества. Тези които донякъде симпатизират на раССия в Европа, са само карайно десните политици-националисти, като Щрахе, Марин Люпен и нашият Болен, който напоследък малко се поизлекува от болеста си и криво ляво влезна в правия път. Срещат се и крайно леви елементи с анархистични наклонности, както и една партия столетница у нас, които също са на вълна - Гаварит маскава ... ))))) !!!!