116

До 126 и 127

преди 6 години

И как само прави вакуум!

115

погр ебален агент

преди 6 години

Не всичко, което блести е злато!

114

Анонимен

преди 6 години

Нощната смяна трие яко коментари!

113

Анонимен

преди 6 години

До 26Верно ли? Ами тя си е секси мадама! :)

112

Михаил

преди 6 години

Ивелина, ОБИЧАМ ТЕ!Ще повтарям това и ще го пиша на всяко място, което има и най-малката вероятност да прочетеш, докато не ми обърнеш внимание!

111

Анонимен

преди 6 години

НЕЗАМЕНИМИ ХОРА НЯМА.ЩЕ МУ ДОЙДЕ КОЛЕДАТА И НА БАТЕ ВИ БОЙКО

110

Гробокопач

преди 6 години

Еврейски удар под пояса на Нинова, от страна на потомствената червенушка Буруджиева. Ако е член на БСП, веднага бих я изключил, заради явна подкрепа на Бог Боку. Щот се свършиха ЖГЕРБ;))) да въздишат по Бащицата;)))

109

Анонимен

преди 6 години

Българина най-много плюе по Родината си и българите , които са над нивото му...Манталитет,завист и "интелект"...

108

До Василев

преди 6 години

"И ако не е Бойко Борисов на власт ще цъфнете и ще вържете!!???"Те не. Те само ще получат допълнителна водка и сельодка в тролската стая.Обаче робовладелците им от североизток ще цъфнат и вържат, да.

107

Василев

преди 6 години

И ако не е Бойко Борисов на власт ще цъфнете и ще вържете!!???Селяни прости, защо ме карате да се смея от сърце, колко сте забавни в простотията си???Може би Генерал Радев или РМД приватизаторката или професора-социолог да застанат начело на държавата и да управляват, да ама в заводите и фабриките няма да влезнат немски работници и пак те да застанат зад воланите и в уличното движение!Погледнете реалността, от всеки вас зависи какво е реалното състояние на държавата!Скътавате ли се?Бойд!ЦРУ

106

Добрата новина

преди 6 години

Добрата новина е, че докато миналата година масово коментираните статии бяха за далечни президенти от Азия, които само дрънкат с атомни оръжия и изнудват наред с горива, то днес българите видимо се интересуват много повече от българска и европейска политика!

105

Анонимен

преди 6 години

Gospod mi kaza v sanq mi, che Boiko savsem skoro shte go udari insultat. Nqma nuzda da mu se maznite, uvazaemi, patnik e

104

Анонимен

преди 6 години

В Афера бг е блеснал с целия шкембак.Снимката кърти мивки.

103

Един от Северозапада

преди 6 години

Каква всенародна любов звучи от коментарите само.....По-добри са от всякакви социологически проучвания....

102

Ябълката не пада....

преди 6 години

Бащата на Буруджиева е Иван Буруджиев[12][13][14], физическия убиец на пенсионирания български генерал Христо Николов Луков[15]. По-късно комунистическият атентатор Буруджиев става военен, поради което семейството се местело често.

101

Анонимен

преди 6 години

Май създава каши!

100

113

преди 6 години

Пиеш ли си редовно хапчетата?

99

Българин

преди 6 години

Е, и във вътрешен план блести! Хората виждат - Бойко Борисов постоянно раздава пари на всички! Два пъти даде на полицаите, три пъти на учителите, на пенсионерите постоянно им вдига пенсиите, на селскостопанските работници даде, на майките... А чрез обществените поръчки дава и на бизнесмените, а оттам косвено и на всички работници.А отделно колко много пари даде за чисто нови магистрали и зали, фабрики построи нови, площадите оправи...Хората виждат!

98

Анонимен

преди 6 години

"Бойко Борисов блести навън.."Само това ми стига, за да спра да чета. "Блестящият" не знае чужд език, не чете книги, няма теми за разговор. Той е шута, с който се развличат другите премиери. Дори в нашите ТВ-та се прокрадна една сценка, в която група от 3-*** премиери му се смееха, а единият дори го сочеше с нескрито пренебрежение.

97

Василев

преди 6 години

Добър вечер селяни прости!!!Не е ли прав Бойко Борисов за материала???Прости,невежи,мрънкалници, които са се оставили на чужди сили вътрешни/едри нечитави бизнесмени, корумпирани политици и министри/ и външни сили/мултинационални корпорации и банки, платени фондации и медии/ те да направят живота им хем по-справедлив и с по-висок стандарт!!!!Селяни прости, ами тука има конфликт на интереси, а вие сте валат!!!Агент Джо Матюс!ЦРУ!!!