17

до 9

преди 6 години

Всяко общество за да съществува се гради на правила?! .Ламбо и Вежди не са се лекували в България (предполагам)поради специалната преценка на специалните лекари.

16

АНТИ

преди 6 години

Само ПРАВИЛНАТА молекула,навреме онкоболните лекува.Идва еврошеФство и с маневри,Боко матриала ще изнерви.

15

До дядо ви

преди 6 години

Може здравеопазването да е било батак преди Тиквата, но нали затова хората са го избрали. За да вървим напред. То преди 20 г. телефоните бяха стационарни с шайба, а сега са преносими компютри. Така, че да се прави аналогия с нещо, което вече е минало, не е изобщо правилно. Човек, който си плаща здравните осигуровки, трябва сам да решава, за какво ще си ползва парите. Защо трябва с моите пари някакъв бюрократ да се разпорежда. То е все едно някой да ползва моите пари от банковата ми сметка.

14

Salon

преди 6 години

Koito ne otiva pri coiffeura edin pat v meseca za podstrijka, taka stava...

13

+

преди 6 години

+ ЗА Дядото

12

Анонимен

преди 6 години

Дянков източи здравната каса за метро и магистрали.

11

Анонимен

преди 6 години

Плащаш защото брат ти открадна милиони и е милионер, но другите хора нямат кинти да плащат и не могат да се лекуват.

10

От дядото

преди 6 години

До До дядо виСъжалявам, че в България от лекарите направиха отчетници и счетоводители. Тяхната работа е да лекуват...

9

Питащ

преди 6 години

Скъпи" политици убеждавате ни ,че онкоболните българи се лекуват с най-новите и ефикасни лекарства-такива, с които лекуват успешно на запад.....! "Скъпи" лекари вие пък, че сте много добри специалисти !?Tогава ми отговорете, защо болни се лекуват на Запад и в Турция? Няма с какво, или лекарите ни толкова могат...?Защо Ламбо и Вежди не се лекуваха в България??????

8

Mari

преди 6 години

До АнонименПреди 18 години не бяха точно здравни осигуровки, но сме плащали всякакви данъци, не сме работили без удръжки!!! А заплатите си бяха мизерни, затова сега основната част от пенсионерите нямат право на по-високи пенсии!

7

До дядо ви

преди 6 години

Не защитавам Тиквата, ама и преди него здравеопазването беше същия батак. Баща ми е лекар.

6

Анонимен

преди 6 години

Само който се страхува и не е добре информиран за заболяването ,той не може свободно да решава.Днешното ниво на научните познания позволява поведение съответстващо на нормите и представите за всички сфери в медицината така и живота.

5

Дядо ви

преди 6 години

Попитай брат си. ГЕРБ направиха от здравеопазването бизнес. Човека няма никакво значение. Единственото в здравеопазването са парите....

4

Анонимен

преди 6 години

ДАНС нямат алтернатива . Показват ни всеки ден простото семейство на Борисов и го рекламират като стока , която не върви . Народа се надига и ще избухне . Този път русите няма да ви простят .

3

пази Боже

преди 6 години

" ....стоях само у дома и плачех по цял ден"__________________________________________________________Скоро и у дома българите няма да се чувстват сигурни !

2

Анонимен

преди 6 години

""Можех да избера лечение в чужбина, беше ми предложено, но вярвам, че у дома и стените помагат""Защо ли не мислят така всичките мъченици, чакащи на опашките в онкологията, а елементарен ехограф им дават за след месеци.

1

Анонимен

преди 6 години

Няма как да плащаш 39 години здравни осигуровки, просто защото те същесъвуват от 18 години, ама явно и сестрата е с акъла на брат си