54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"В същото време Русия налага санкции на България, най-бедната страна в Европа"Ми нали се репчехте "санкции до дупка", сега що квичите когато Русия наложи контрасанкции?

53

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги побеждава, защото Русия е страна победител.

52

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Държава съставена от смели и свободни духом хора, противопоставили се на властта на царе, папи и патриарси, основали общество на принципа на демокрацията... - няма как да не излезе победител със закрепостени селяни телом и духом... - слава Богу, че има кой да брани ДЕМОКРАЦИЯТА... - ние сме с него, а който предпочита квас и боярищник прав му път към Сибир...

51

Боби

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА 42Странджа от ПАМТИВЕКА важи следната АКСИОМА за всички сега ги наричат антитерористични операции - СЧИТАЙ ЧЕ ВСИЧКИ ЗАЛОЖНИЦИ СА МЪРТВИА след появата на Стокхолмския СиндромСЧИТАЙ ЧЕ ВСИЧКИ ЗАЛОЖНИЦИ СА МЪРТВИ А АКО СА ЖИВИ ТРЕТИРАЙ ГИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА СОБСТВЕНА БЕЗОПАСНОСТ!!!След завършване на операцията ако няма жертви спец службите пре спокойно вдигат наздравица за късмета си този път.

50

Виц

преди 6 години

ЕС налага санкции на Русия.

49

минск

преди 6 години

АМИ, ТИ, БОБИ, ЧЕЛ ЛИ СИ ? Напомним, Международный суд ООН обязал Украину и Россию полностью выполнять все положения Минских договоренностей. Ранее представители РФ неоднократно заявляли, что Россия не является стороной в этом документе, а призвана только обеспечить его выполнение

48

Анонимен

преди 6 години

До рускиня до 29Именно Путин използва вакуумни и термични бомби в Сирия. и изби над 5000 сирийски жени и деца. Именно путин продължава да избива хора в Украйна.Докато има Путин ще има войни и насилие.

47

Анонимен

преди 6 години

До рускиняПо същата причина, поради която крият името Moлoтoв. А Рибентроп не е цензурирано.

46

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ognyanzТочно преди сто години Русия /СССР/ сложи началото на голямото противопоставяне... - отдели се от правия /демократичен/ път, а вкара и други държави в блатото... - е, няма как държавата родоначалник на демокрацията да се примири с това... - знам, борбата е безмилостна, но целта оправдава средствата... - не можем да остави света да заприча на Северна Корея или Русия...

45

Анонимен

преди 6 години

А къде са първите русофили на републиката радев и нинова? Къде са Шаренкова, Сидеров, Гарелов, Гоце, Румен петков и цяла още знайни и незнайни русофили Защо не тропнат по масата и да искат на висок глас приятелски отношения с Русия. защо БСП и Атака не организират митинги и бдения с искането за сваляне на санкциите? Защо не се събират подписи за референдум за измлизане от ЕС и НАТО и присъединяване към Евразийскиясъюз. Или са русофили само пред електората а в същност са обикновени рубладжии?

44

Боби

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit 36Ти изобщо чел ли си минските споразумения? Русия както Германия и Франция са Гарантиращи наблюдатели че ония няма както в Африка Тутси и кое беше другото племе няма да почнат да се изтребват наред1. Спиране на Огъня - ама Украинците нещо не щат и продължават обстрелите ежедневно2. Изтегляне на оръжието в тила - Изтегля се , ротира се и се връща...3. Амнистия - няма4. Промяна на конституция и законодателство за нови избори ... че я промениха - ДАама как?5 избори НЕ

43

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 29, Ко убитите в Сирия от страна на Расия са стотици хиляди мирни граждани (по официални данни). А за Ирак и до днес иракчаните са благодарни на САЩ, че ликвидираха диктатора Садам Хюсеин. Ако руският поклонник даде достоверен линк за жертвите на САЩ в Ирак ок! Иначе тук почти всичко е fike news!

42

рускиня

преди 6 години

Модераторе, "н.а.п.а.л.м" е дума ,която се ползва от международна общественост, за да опишат зверства на американци във виетнам. Защо я скрихте?

41

рускиня до 29

преди 6 години

Да не би Путин скачал с курабийки на майдана? Да не би Путин използвал бомбордировки тип "килим" на сирийски градове? Да не би Путин използвал *** в виетнам? да не би Путин използвал атомна бомба над цивилни градове? Да не би Путин обесил законен лидер на суверенна държава. Да не би Путин насилствено разби суверенна държава като създаде измислено косово?Ако си *** и *** - недей да го демонстрираш толкова явно.

40

ognyanz

преди 6 години

До "СТРАНДЖАТА": Ако забравим за явните п'рестъпления на САЩ, другото може да мине за "благороден процес". Все пак идва и Коледа и Нова година, да им дадем малко бонус.

39

Хъша

преди 6 години

До Странджата Тъй са мислели и отпреди ,че сме на правилната страна ,но събитията и времето след това са показвали грешната ни страна. Нека да видим събитията какво ще покажат след време . Отново бързаш като пуле пред майка си,Странджа .

38

Анонимен

преди 6 години

"Ще действаме в режим на огледална дипломация"поглежда се "македонеца" в огледалото и кого да види - оня с квадратните мустачки .

37

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Борбата на Путин срещу терористите можем да оприличим, като широкоспектърен антибиотик... - убива всичко живо... - справка: училището в Беслан, театър Норд Ост и т.н.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...........ЕС налага санкции на Русия - смях в залата!.Смях в залагат ама защо българофобите руски еничари *** на умряло?

35

Pitam

преди 6 години

До ЗозоГлад и лабуть за ***!_________________________И какво са ти направили американците та така си се озлобил??? И глад и лобут ...