54

Василев

преди 6 години

Русия се размина с терористичен акт, но няма да се размине със санкциите!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!

53

Хаджииванов

преди 6 години

До Изкукал пенсионерНе е ли било така винаги. Историята не е ли обслужвала интересите на силните винаги? И кой мисли , че има добри и лоши в тази политика? И кое ти третираш като добро и лошо в нея? В политиката има само интриги, лъжи и поводи (измислени ) -за войни , чрез които си перат парите, които крадат...Разликата отпреди век е , че вече цифрите са различни...Има и измислен съюз и измислена валута...и малко араби, които пак гостуват в Европа, този път като жертви ...;д

52

до 53

преди 6 години

Ти трябва да си мнооого болен бе хаджииванов. Путин да подпише пакт за всестранно сътрудничество с Тръмп ! Ти нищо не каза бе фантазьора, звънни на доктора си и извикай ПОМООООЩ

51

Изкукал пенсионер

преди 6 години

50, Хитлер посвети живота си да осигури място под слънцето за Германия, а днешните германци го считат за най-лошия човек на света! Сталин - лош, Хитлер - лош, само Чърчил и Хари "Атомната Бомба" Труман - добри! Как става тази работа? Хехе, ами става, като победителите пишат историята!

50

Хаджииванов

преди 6 години

До Анонимен 50 - откъде черпиш толкова подробна информация?

49

Хаджииванов

преди 6 години

До КОМУНИСТ - Ако Путин утре подпише пакт за всестранно сътрудничество със САЩ - какво ? Пак ли ще говориш така? А, ***?

48

Турчин

преди 6 години

Терориста вика - дръжте терориста

47

пази Боже

преди 6 години

До ArmagedonНашия Армагедон е @рм***GERBон.

46

Анонимен

преди 6 години

До изкукал пенсионерГермания е окупирана страна, там има 40 000 боеспособна американска армия с танкове, самолети, бази, та дори и ядърно оръжие. На щатите не им трябва да нападат Германия, те си я притежават така или иначе. Евреите и американусиге ги ухравляват от 1945. Последния независим германски канцлер беше Адолф Хитлер.

45

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 47,хехехе много бързо обърнахте плочата бе мушмуроци, поне до утре да бяхте изчакали!

44

Хаджииванов

преди 6 години

До Armagedon - а някой беше казал в учебник по история , че Студената война свършила 1989 с падането на стената ...;д

43

КОМУНИСТ

преди 6 години

Отношенията на САЩ с останалите нормални държави никога няма да се оправят ! ФАЩ винаги ще пръскат терор и ще създават терористични организации за да печелят с тях. В противен случай са загинали. Мисля че дори така с войните им по света пак ще загинат. Лакомията на капитализма, корпорациите и масонството винаги ще е враг на човечеството, докато не се унищожи напълно

42

Хаджииванов

преди 6 години

До Изкукал пенсионер - не знам за каква дружба говориш... :)) Чувал ли си термина -дезинформация... Че тук тя е толкова явна. :)

41

Хаджииванов

преди 6 години

Всичките са един дол дренки...кукли, марионетки...обаче добре си играят ролите, защото спрат ли да играят по свирката - кукловодите ги сменят. Истината е , че тази история (ако е истина) -е фарс... Единственото вярно тук, е че се опитват да ни обяснят как видиш ли - всичко е наред между САЩ и Русия...А то войната не е спирала...

40

Изкукал пенсионер

преди 6 години

Очевидно назрява дружба между Тръмп и Путин, макар че радикални елементи и в двете страни се опитват да ги скарат! Путин и Тръмп трябва да обединят усилия и да смажат Германия, която пак се е разюздила!! На немците профилактично веднъж на 100 години един пердах!

39

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 3,Християнски държави...ислям, тинтири минтири! До вчера плюехте САЩ, сега да се обединявали християнските държави!! Исляма няма нищо общо с ДАЕШ ИДИЛ или ***! От ИД са убити повече мюсюлмани отколкото християни! Ясно ли ти е звезден манипулатор!

38

Хаджииванов

преди 6 години

До та така - така е близо 10 века... Човекът е единственото животно, което не се учи от грешките си...

37

Анонимен

преди 6 години

Браво! Да живеят в дружба народите! Русия от Изток, САЩ от Запад - финална спирка Берлин ;) Мисля че няма да имат нищо против!!

36

АНТИ

преди 6 години

Добре, че не спечели Килъри.Тръмп е направа Велик пред нея.

35

Анонимен

преди 6 години

В момента ЦРУ включва и израелската армия като маша на терора, освен останалите