30

мдааа...

преди 6 години

... Путин и Русия винаги печелят, защото САЩ винаги им подаряват победите, дорбе че са САЩ да им подаряват победите, иначе ако не бяха САЩ...

29

Анонимен

преди 6 години

САЩ изгуби в Сирия.

28

Анонимен

преди 6 години

Пак повтарям на неразсъждаващите, че САЩ не е на загуба от Сирия.Това не е Виетнам.Сирия е съвсем друга работа.Малко мислете с тези червени ламарини на раменете ви.

27

Анонимен

преди 6 години

От това, което стана в Сирия спечелиха Русия, Иран, Ирак, Асад, САЩ и Турция.Загубиха само обикновените сирийци.Всякъ държава извл;ече дивиденти. За Асад дивидента беше, че остана васт, но не се знае докога.Сирия разбира се загуби от тази война.Иначе всеки се впусна там заради интересите. Русия отвори военна база на Средиземно море и няма да се маха, САщ навлязоха в региона още по-дълбоко, Иран увеличи военното си влияние и политическо, Ирак също, Турция също.Асад в момента трепери да не го

26

!

преди 6 години

След всичките простотии на Тръмп, голяма война е неизбежна. САЩ много изгубиха и трябва да избият от някъде!

25

Анонимен

преди 6 години

Русия също влезе в Сирия без покана. Те всички влизаха в Сирия без покана - Иран, Ирак, Турция, САЩ, Русия.Никой не ги е канил.

24

Обичам експерти

преди 6 години

До 16Значи според теб САЩ, не само не са загубили в Сирия, но са и спечелили - наместили са се там и нямат намерение да си ходят.Проблемът е, че много ясно става на цял свят, че САЩ са бандити влезли в Сирия без покана и без мандат от ООН, камоли пък да остават след като ИДИЛ бе унищожен и прогонен. В момента те отново се набутват яко, защото утре когато Хизбула ги натърти и изтрепе 500-600 американци, Тръмп какво ще прави? - пак ли ще ръкомаха с пищова без да може да стреля:)

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20И на тебе дивана не ти е удобен, ама по-добре си седи на него, защото за геополитически "коментари" въобще не те бива!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Не е по темата, но да напиша:трябва наистина да си слабоумен за да се стремиш неистово да затвориш вратата на необятния руски пазар,не случайно и Наполеон и Хитлер са тръгнали натам,но са сгрешили ;)

21

Анонимен

преди 6 години

И слепец може да види, че краварите либерали се провалиха ,чест прави на Тръмп че призна техния провал, ако много знаете отидете поживейте в Сирия и вижте резултата от политиката на Обама и Хитлери и Меркел и ООН.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Здрасти....А КАКВО ДИРЯТ краварчетата в Сирия??????????? И въобще, не е ли вече КРАЙНО ВРЕМЕ това животинско стадо да си се прибере в обора си и ДА НЕ ДОСАЖДА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! НИКЪДЕ, АБСОЛЮТНО НИКЪДЕ НЕ СА ДОНЕСЛИ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ СМЪРТ, УБИЙСТВА, ОГРАБВАНЕ НА СУРОВИНИТЕ И БОГАТСТВАТА ИМ, ТЪРГОВИЯ С РОБИ И УНИЖЕНИЯ НА ЦЕЛИ НАРОДИ! Оооооооооо, с удоволствие ще дочакам втори Нюрнберг над тия г.а.д.ин.ки!!!

19

Анонимен

преди 6 години

В Сирия бъдещето на Асад е неизвестно. Според някои чужди наблюдатели Русия ще махне Асад, но "меко" с "демократични" средтства, например "избори".Асад не е удобен.

18

Анонимен

преди 6 години

Изместването на центъра върху Русия се направи нарочно. САЩ остават в сянка. Което само знчи, че и Русия вече се управлява от САЩ (или по-точно от тези, които управялват и САЩ).

17

Обичам експерти

преди 6 години

Разбира се това е съвсем логично, Русия не търси такава победа, просто американците сами й я навират. Има един лаф сред хората професионално носещи оръжие - пищовът е като х.., ако не си сигурен, че ще го ползваш, просто не го вадиш. Русия никога не размахва пищова като американците, но ако се налага го вади бързо и използва по предназначение.Така, че с размахването на пищови, Обама и Тръмп сами се поставиха в положение от което Путин да ги измъква.

16

Анонимен

преди 6 години

И за КНДР много хитро се поднася тезата, че САЩ бил на загуба, а Русия печелила. Ами и там не е точно така. САЩ ако и да не нападнат КНДР сега вече са подготвили почвата. Т.е. и там имат дългосрочни интереси. Друг е въпроса, че едно нападение над КНДР би имало ужасни последствия за целият Свят.Политиката на Тръмп не се отличава от политиката на тези преди него, с това изключение, че Тръмп явно е по-голямо оръжие на тези, които реално управляват САЩ от другите предишни президенти.

15

Анонимен

преди 6 години

До мдааа...6За да подариш нещо, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ГО ИМАШ!!!! А тъй като краварчетата НЯМАТ САМОСТОЯТЕЛНА НИТО ЕДНА ПОБЕДА, за какви "подаръци" въобще става дума??? Тия, от животинския обор МОГАТ САМО ДА СЕ ПРИМАЗВАТ КЪМ ЧУЖДИТЕ ПОБЕДИ!!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Говоря за изкуство -литература и класическа музика, говоря за космонавтика и авиация, говопя за атомна енергетика,говоря за всички изобретения на руски инженери в щатите

13

дедо Ташунко

преди 6 години

Драги Сашко, респект! Когато си в настроение можеш отлично да пишеш и на значителни и сериозни теми. Благодаря.

12

Анонимен

преди 6 години

Сатията е написана от много хитър човек, или поне източниците му са хитри.Да се твърди, че САЩ са загубили в Сирия е смешно? Какво точно са загубили?Да Русия е големият печеливш за пред хората, но реално САЩ не са на загуба, даже напротив, те за пореден път навлязоха някъде по света и то навлязоха дълбоко и няма да излязат в скоро време или даже не смятат да излязат никога. Това ли е загуба?Що с отнася до КНДР ще напиша друг коментар, че товас ограничаване на символите ме спира.

11

Анонимен

преди 6 години

Всъщност, много се радвам за този брекзит и се надявам нещата да си дойдат на мястото с по силна дипломация м/у ЕС и Русия, така както беше тръгнала между Саркози,Меркел и Путин. Излишно е да казвам че при едни по добри връзки му ЕС и Русия, англосаксонците се връщат на село от където са дошли и където им е мястото ; )