96

Рамзан Кадиров

преди 6 години

Бобо е уникално ***.Затънахме яко братя и сестри!Колелото се завъртя,няма връщане назад!Хубаво го запомнете този ГИБОН и нека децата и внуците ви го запомнят.Заради него няма да ни има на картата под името"България".

95

Пепо

преди 6 години

И кое му е уникалното, че лиже гъзовете на другите ли???Да вземе да си поправи вътрешната политика, че изчезваме поголовно, и няма да е далеч времето, когато България ще бъде изтрита с тази политика!!!

94

Анонимен

преди 6 години

Do kraq na qnuari Borisov shte e v istoriqta 100%

93

Себастиан

преди 6 години

Докато политиците се държат като еничари, нито руска газ ще получаваме, нито българи ще живеят в държавата ни, заради геноцида които извършват на населението. Милиони българи които обичат родината си я напускат защото мразят политиците, които подаряват родината ни на бежанци които тероризират населението ни.

92

extremist

преди 6 години

България за 2500 години е била ъгъл на 5-6 империи един път на Русия, един път на Рим - KOЙ ПОЗВОЛЯВА НА ТАКИВА СУБЕКТИ ИЗЯВА В МЕДИИТЕ ? СУБЕКТА ЯВНО НЕ ЗНАЕ КОГА Е ОСНОВАНА БЪЛГАРИЯ И КОГА Е КРАЯ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ

91

extremist

преди 6 години

Този вот ще е символичен - АБЕ АЛАНКОУУУУ, КАКВО Е ТОВА "СИМВОЛИЧЕН ВОТ" ??? ДА НЕ БИ ДА Е СЪЩОТО КАТО СИМВОЛИЧНА ЗАПЛАТА ОТ 220 ЕВРО, А ?

90

Анонимен

преди 6 години

Уникален шут на международната сцена. Бледо ксерокопие на бай Тошо.

89

extremist

преди 6 години

Външната политика на премиера Бойко Борисов е уникално постижение. Той успя да балансира отношенията на България със САЩ и Русия....- С ОГЛЕД НА ФАКТА ЧЕ НЯМАМЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ОТНОШЕНИЯ НИТО СЪС САЩ , НИТО С РУСИЯ СЪМ СЪГЛАСЕН С ПРИЛАГАТЕЛНОТО "УНИКАЛНО" ИЛИ ПО ТОЧНО "УНИКАЛНО ПОСТИГНАТО НИЩО" ИЛИ "КРЪГЛА НУЛА", МОЖЕ И "ГОЛА ВОДА". НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДА ПАДАТ ВИЗИТЕ ЗА САЩ И КАНАДА. НА РУСНАЦИТЕ ПЛАЩАХМЕ НЕУСТОЙКИ ЗА БЕЛЕНЕ. ОСТАВА ВЪПРОСА: КОЛКО Е ПЛАТИЛ ТИКВАТА ДА МУ РЕКЛАМИРАТ УНИКАЛНОТО НИЩО ?

88

Ричарт

преди 6 години

Краварите непрекъснато се стремят да разрушат добрите ни отношения с Русия. Но българските послушници ги улесниха, като те бързо свършиха тази работа и сигурно унищожават държавата. Първите стъпки са направени още с премахването на здравите атомни реактори в АЕЦ Козкодуй, Прекратяването изграждането на АЕЦ белене, прекратяването на южен поток, даването на американците ТЕЦ Марица където взимат прекалено високи цени за бедните българи. Позата партер е много опасна и не трябва да я използват.

87

u4en

преди 6 години

БРАВО ! Така се гради авторитет на европеиска БГ ! Б.Б. ще управлява ДОКАТО си ИСКА - по точно до разпада на БСП ! Следва 2 мандата като Президент ....и решение на СОС - бул. от Северната тангента до Банкя да се прейменува на - Бул. Ген. Б.Б. !

86

Брееей

преди 6 години

Срещат се Нане и Вуте. С огромна лупа в ръце,Нане се взира наоколо. Вуте го гледа любопитно и пита: Търсиш ли нещо бре Нане?.....Търся- отговаря му Нане. Търся харизмата на премиера,щото без нея не струва пукната пара.

85

Язе

преди 6 години

И аз чух че е бил, ама кого - не разбрах!

84

Анонимен

преди 6 години

Послушните винаги са добри. Унгарците и чехите например са още по добри защото си защитават националният интерес. Когато само даваш са всички си добър, ама и като свърши даването и навеждането кво става.

83

www

преди 6 години

ЕВРОПА СИ ПЛЕТЕ КОШНИЦАТА И ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА КОЙ УПРАВЛЯВА В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ....

82

Джек

преди 6 години

Едно бездомно куче ако го направят премиер на България няма проблем, важно е преводачите да знаят как да превеждат и кога да му слагат наморника. Лошото е че и кучето няма да реши проблемите с престъпността, корупцията, здравеопазването, пенсиите и заплатите да бъдат приравнени с тези в ЕС, проблемите с бездомните кучета, както и изграждането на модерни футболни стадиони. Само един проблем ще се реши: всички бездомни кучета да бъдат с имунитет и много предимства.

81

До88

преди 6 години

Който държи тръбата той определя цената..по искане на американотурските си господари Той я Подари и както 80% дете се хили и хвали.. България е продадена от най обикновен чобанин който е чел една книга..

80

Анонимен

преди 6 години

До ТУРСКИ ПОТОКПоне според турски вестници,потокът ще мине през България след тях.Ако е така ,пак е нещо.

79

Анонимен

преди 6 години

Бойко е страхотен и затова му завиждате.Завиждайте ;)

78

Анонимен

преди 6 години

От Бойковата дипломация станахме изчезваща нация!

77

Аууу

преди 6 години

Бая са ги смазали тия...да дрънкат такива щуротии...