68

Анонимен

преди 6 години

До Василева Очакват ,,Здравната реформа ,,на ГЕРБ да ги закрие .

67

АНТИ

преди 6 години

Морето от крадци тук няма цветове.Морето от крадци в БеГе-то няма брегове.Щом стигне до пари, бай *** Бългaрак,става първи той, на Дявола ортак.

66

Анонимен

преди 6 години

камери и наказания за всички, които не си вършат задълженията! макар че то съда като не работи... освен да се саморазправяме не виждам какво друго. Време е народа да си влезе в ролята на суверен и да поиска сметка на управниците защо всички по веригата са корумпирани!

65

Анонимен

преди 6 години

До Коментаторпожелавам ти да си със сериозна диагноза и да те лекуват като този човек!

64

Анонимен

преди 6 години

В страната на Тримата Шишковци е така.

63

АНТИ

преди 6 години

Морето от крадци тук няма цветове.Морето от крадци в БеГе-то няма брегове.Щом стигне до пари, бай *** ***,е ставал той дори, на Дявола ортак.

62

Голям прос

преди 6 години

Баща му не го е "оставил". Нали е бил хоспитализиран с не толкова сериозна диагноза. Кой ще каже "аз сгреших".

61

Анонимен

преди 6 години

българиcтaн живее още в 15 век, такива неща са нормални за тази държава! Всеки който е поне полуграмотен отдавна си е бил шута от тая чалгаджийско-ориенталско-аборигенска "държава"

60

друг първомаец

преди 6 години

Как няма да умре човекът във нашето вътрешно отделение,ми че там жената на кметя коли и беси и не се приемат хора за лечение! Там никой лекар не се интересува от болните,защото ги мързи да работят и са некадърни кой от кой повече!

59

Анонимен

преди 6 години

Общинска служба за траурни обреди обяви промоция: Довършителни работи по клинични пътеки!

58

Митев

преди 6 години

Има ключов момент : бил е с кардиомиопатия!!! Това е много тежко заболяване на сърдечния мускул, водещо до невъзможност на сърцето да работи. Двойна пневмония не се получава за ден-два. Той е бил болен от поне 4-5 дни. И е отишъл на ядене и пиене без да се загрижи за здравето си. А и 130 кг... 100 % е имал и други проблеми със здравето. Никой не е виновен, че сам се е обрекъл на смърт. Заглавието е най-малкото некоректно и подло.И Господ не може да го спаси.И баща му ГО Е ОСТАВИЛ и си отишъл

57

НЕ МЕ ТРИЙ...ХА,ХААА

преди 6 години

Г.Ъ.З--ГЛАВА ЗАТРИВА!/..НАР.ПОГ.../

56

ами , да....

преди 6 години

Отишъл на гости у Първомай ,БОЛЕН ...на ядене и пиенье--- И УМРЕЛ ЧОВЕКА!ТАКА Е ТЯ---***...ГЛАВА ЗАТРИВА!!!

55

Коментатор

преди 6 години

130 кг, най-вероятно пушач. Какво толкова се чудите и какво е виновна здравната система?Колко от вас дето коментират са доктори с практика?

54

яЗЕКА

преди 6 години

На бас, че доктора си е взел 50-те лева от погребалното бюро, което се е обадило на бащата 10 мин. след смъртта на сина му. Масова практика!

53

Василева

преди 6 години

Какво очаквате от болниците в Първомай и Чирпан

52

cCc

преди 6 години

Защо не е отишъл в турска болница?

51

Анонимен

преди 6 години

Преди месец имах възможност да мина по такава процедура за приемане по спешност. Вместо спешна, търпях до работно време, личния лекар сам каза, че трябва да ме прати с линейката в по горната болница, аз малко възразих, щото багаж и т.н. спрях колата пред приемното, вече следобед и гледам да е преди 13,30 щото след това било трудна работа, пред мен на гишето смъмраха някъв брат да не напира много и притвориха гишето.След половин час се сети за мен, погледна книжата и се разбягаха, че съм мълчал!!

50

Пациент

преди 6 години

Бил съм в болница във същото състяние.Взели са му кръв, снимали са го, през това време си е чакал, нормално е, не стават веднага нещата.Дори да са го блъснали на венозни антибиотици и стероиди, пак е бил късно там. Минава ден два докато даде ефект лечението. С остър миокардид всеки трети умира. Килограмите му са влошили състоянието му значително.

49

Анонимен

преди 6 години

Бащата е постъпил по социалистически! Вместо да се обади на Спешна и тогава процедурата става по задължителна за загубената болница, той сам се натоварва да транспортира болния. Тръгнал по трудния път!!!