32

анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitСтига с тоя пещерен антикомунизъм да поясня:1.комунизъм в България никога не е имало;2. по времето на т.нар. социализъм нямаше наркомани, амфетаминчета, предателски НПО-та, имаше армия, силна държава, добро здравеопазване и образование.Да продължаваме ли със сравненията?

31

Анонимен

преди 6 години

До 34Пълни глупости. Какво им е святото точно? Ако ще ми говорите за бунтове против турците защо никой не говори за Константин и Фружин които правят първия такъв 15век? Къде бяха руските ви братя тогава? А верно...нямаше ги.

30

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Няма други толкова светли личности като Ботев и Левски, те са върха в БГ-история.Темата сега е за Ботев, затова се пише за него, като не ти харесва, недей пиши тук изобщо.

29

Анонимен

преди 6 години

Така ми е писнало от този пишман патриотизъм...

28

Анонимен

преди 6 години

За какво ни е нужен? Други герои в 1300 годишната ни история нямаме а? Аман от ботев и левски то май друго наистина не знаете!

27

анонимен

преди 6 години

Разбира се, че не знаем достатъчно за Христо Ботев, особено младото поколение.Ама те сега имат други интереси-да се дрогират с амфетаминчета, зомбирани от телефони за 1000 лева, да гледат бози като ВИП-брадър и като станат на 20 години, да получат подарък хубава западна кола от забогателите си незаконно бащи.Това е допълнение към демокрацията, нали скачахте по площадите?

26

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

КомунизЪма другари винаги е изкривявал истината! По КомунизЪма ни учеха, че Ботев е застрелян в челото,, а сега се оказва, че е бил прострелян в гърците! Бог да прости Ботев и светла му памет!!

25

анонимен

преди 6 години

Жалка картинка е българското племе днес, има студентчета, които за една стипендия в САЩ или Англия са готови да предадат майките и бащите си и да заплюят майка - България.

24

анонимен

преди 6 години

До РВТака е, предатели, продажници и *** ни управляват, за съжаление, мисля че всичко е безнадеждно и е фатално късно да се промени България към по-добро бъдеще.

23

РВ

преди 6 години

До 10.Не само че са сред нас,те ни управляват.

22

РВ

преди 6 години

До 18Евала за коментара! Не знаеш колко си прав!

21

Анонимен

преди 6 години

Ето ги! Вижте ги - 1 и 11 турски меkеренца - решили, че зад анонимността на този форум , могат да се гаврят с паметта на Ботев.Единственото им постижение в този живот е, редовното производство на из пражнения, ама са тръгнали да се подиграват с Ботев от пиедестала на собствените си лaйна.*** с "мисия" да плюят Ботев.

20

анонимен

преди 6 години

Защо мълчат големите корифеии-професори по история?Защо не казват истината за смъртта на Ботев?

19

анонимен

преди 6 години

Голяма част от българските историци-професори и доценти по история в университетите(особено СУ) са масони, те не искат да се знае истинската българска история, затова прикриват и преиначават историческата истина.Защо не знаем нищо за смъртта на Ботев и Левски?

18

до 19

преди 6 години

От българин, разбира се! Че от кой друг ще е бил убит? Огледайте се около себе си. Тези хора около вас са имали дядовци и прадядовци. Те са убили Ботев. Същите като техните внуци и правнуци - страхливи, злобни, мразещи силното и чистото..подмазвачи и интересчии...в България тарикатлъка се издига на пиедестал, не саможертвата...

17

анонимен

преди 6 години

Професор Андрей Пантев-големият историк от СУ също е масон , знае се , името му се появи в няколоко списъка на масоните.

16

анонимен

преди 6 години

Защо трябва да се крие, ако Ботев е бил убит от Обретенов или друг българин, кажете?Може би защото родните историци като доста професори по история са членове на масонски ложи и не искат истината да се знае.

15

Анонимен

преди 6 години

Водач ни трябва, горещи българи има , дреме българският лъв..затова страхът е от лидер, истински, силен лидер - такива се подбират и кастрират още преди сами да са разбрали за дарбата си да водят срещу статуквото. Вие това образование за дар от държавта ли го мислите? умишлено вкарване в калъпа , осигуряване на вечност на системата. Как ще правиш революция днес, хората от 1 годишни са тренирани? И не говоря за патриоти чалгари, татуирали се като индиански вождове , с празни кофи и големи мускули

14

анонимен

преди 6 години

Един уважаващ себе си народ ще издигне Христо Ботев на пиедестал, защото той е най-гениалният български поет и революционер.А родните администратори и бюрократи в образователното мионистерство какво направиха?Изхвърлиха някои негови стихотворения от гимназиалните програми, защото заплашвали етническия мир.Ами................такъв народ заслужава мизерната си съдба, защото никой не надигна глас да протестира.

13

До 11

преди 6 години

Така ли ви учат в джамията?