122

Анонимен

преди 6 години

Динко може да не е чел книги, но стои над всички най-вече с проявите си на човечност и достойнство. Може много да си чел, но като си невъзпитан, образованието не може да те спаси.

121

Дидо

преди 6 години

Е това че каналчия го знае наистина всеки освен българското законадателство.Явно и на бик брадар им е заповядано да не задават неудибни въпроси на тоя трафикант на бежанци.

120

Анонимен

преди 6 години

Тоя селянин динко защто не е в затвора. Имали поне един осъден каналчия на бежанци като динко. Зашто никои не го попита от каде са мо парите. Всеки нормален човек знае че е каналчия на талибани.

119

Анонимен

преди 6 години

До 110Динко е простовато момче и сам го осъзнава,но е патриот/Няма как да си т***п като г***с и да си патриот.С такъв манталитет като динковия, може да си само интересчия и позьор.

118

bluesky1

преди 6 години

Абе патреота Динко бил влязъл в Биг Брадър!!! Мхах, наистина ли!!! Хахахахаха...егати лементарното момченце!

117

Анонимен

преди 6 години

Това с парите е новина, която журнаГлистите дъвчат още от миналия биг брадър....и за шамарите също. Тоя примитив Джинку сигур е чел някъде из фейсО тия фейк новини и да си навързал сценария за турския сериал. Не съм гледала предаването, но сега видях клип от снощи-видя се кой какво поведение има. то не е само до четенето на книги, но и до средата, до възпитанието, въобще комплексно е! Жалка история, за всички участници! Но друго ме впечатли-Джино прие победата си скромно! Без злорадство!

116

Анонимен

преди 6 години

ПЕТО - Джино не лъже, нито пробутва лъжи за останалите бай *** в къщата. Джино е по-достоен от цялата завистлива шайка с претенции, които и на бялото черно ще кажат само и само защото разбират, е той има повече шансове от тях да спечели. Джино не е мой тип човек - не одобрявам нечетенето на книги. Но одобрявам това човек да е истински и искрен, а и на фона на толкова селски *** и квартални герои в къщата, Джино е направо Айнщайн.

115

Анонимен

преди 6 години

Как може да подкрепяте някой, който ПЪРВО - се е отказал от българското си име, ВТОРО - е взел името на жена си, ТРЕТО - абсолютен женчо, тъпкан с комплекси, ЧЕТВЪРТО - отрича образовението и четенето на книги!!!.....а забравих - снима се само с мерцедеси-символа на типичния компексар...и ходи с чалгаджийки!!!!

114

Анонимен

преди 6 години

Динко си го знаем,простовато,но честно момче.Но защо Нова тв се опитва да ни пробутва Джино-Гино,също така неуко,но лъжливо момче.Защо,бе?

113

Анонимен

преди 6 години

ЗАКРИВААААЙ ТОЯ БАРДАКК!

112

Анонимен

преди 6 години

За Динко може да се каже едно- обикновен прoст селяндyр без капка адекватна ценностна система. Дори да е истина това, което казва, е толкова смешно и жалко да се бърка там, където не му е работа, камо ли да го тръби в национален ефир. Instant Karma се получи- лая селянчeто Динко, лая и стана за смях и резил. Не може български език да говори правилно, тръгнал да чете морал на един възпитан, интелигентен и сдържан мъж като Джино. Единият е мъж, а другият е тотална *** и страхливец.

111

Ж.

преди 6 години

Динко от километри си личи, че казва истината, може да е *** , но не лъже, и за какво му е да си измисля подобно нещо. Просто го изиграха с *** номера, Дейна едно време може и да е нареждала Джино и той да я завлякъл с пари, но без доказателства тя няма да потвърди това в национален ефир. Може и адвокатите на Джино да са я заплашили, при всички случай тя няма изгода да казва истината

110

Анонимен

преди 6 години

Тоя Динко е толкова ***,че няма акъл да си го измисли това.Възможно е да му е разиграла хамерикансаката актриса некво шоу,докато е бил там и тоя ахмак се е вързал.

109

Ужас

преди 6 години

Гледам тази или този Дейна.Всяка снимка в нета или дори видеото снощи е на тъмно.Доста мяза на Дейно.Или на бивш Дейно,сега Дейна,то с тези операций вече можеш да станеш всякакъв.А иначе Динко има акъл на картоф,но за сметка на това е искрен.Според мен тази го е хлъзнала.Факта че се познават,говори много.Тая може да го е баламосвала в яроста си преди време,когато Гошко болния мозък я остави.Според Джинко,тези събития са били малко след раздялата между Дейно и Джино фамилията.

108

.

преди 6 години

Като българин се срамувам, че такива *** са в медийното пространство.

107

Анонимните

преди 6 години

Твърдо подкрепям Джино. Все пак не трябва да се забравя, доколкото си спомням от първият формат на предаването, той сподели, че когато са заминали за Щатите, ТОЙ е бил на осем (8) години. Чужд навън, чужд в ***. Само ние, които сме изпитвали това можем да преценим, как и защо. А и много пъти съм казвала, какво от това, дори днес почиствах, камара с книги, а на запад са нищожество, само като чуят думата *** и до там(изпращали сме пратки и при получаване...) . Успех, Георги!

106

Келеш

преди 6 години

Абе Вие верно ли си мислите, че в САЩ ако посегнеш на жена и откраднеш $ 100.000, че ще ти се размине? Жална му майка на Динко, ако заведат дело за клевета в САЩ!

105

Анонимен

преди 6 години

Много бързо забравихте как Динко преби бившата си приятелка. На този грам не може да му се вярва. Живее в някакъв филм и си вярва.

104

До СЦЕНАРИСТИТЕ

преди 6 години

Детекторът на лъжата е измислен отдавна бе. Динко изглеждаше искрен вчера.

103

Анонимен

преди 6 години

А леле, майкоооо....Аз мислех, че обсъждате разказа Сърцето на Данко от Максим Горки...DD