68

Общо Правило

преди 6 години

Щом Путин е демонизиран от евроатлантиците значи работи за интересите на Русия. Това е общо правило също..

67

Общо Правило

преди 6 години

Поредната псевдо помия........ Само да кажа едно общо правило. Всеки Руски и Съветски лидер който е работил за държавата си е бил демонизиран...... Всеки продажник е бил величан. Елцин. Горбачов.... Така е и при нас . Тато който работеше за държавата е демонизран а селд него всички престъпни евроатлантици са величани може би Жан Виденов не ама нормално той беше честен човек не евроталантик.

66

Анонимен

преди 6 години

Влязъл в офис на КГБ и питал как може да стане шпионин:))))Имало ли е офиси на КГБ,бре това Дойче веле много лъжат.А нашите копират

65

Анонимен

преди 6 години

И двигателите на космическите кораби на САЩ се правят при врага, даже Обама питал неговите "що така". Отговора бил че да направят двигател ще им трябва 7 г.и доста долари.

64

Анонимен

преди 6 години

Ле леее...представям си като дете с ръста си на джудже и фамилно име на женски полов орган на какви ужасни подигравки е бил подложен. От там му идват и комплексите за величие.

63

до 66

преди 6 години

До anonimen, "С костюм, който струва 5000 долара"- и защо долари а не рубли? Каква велика държава а дрехите на императора се шият при "врагът"

62

руски крепостен

преди 6 години

Какъв възход ..ха.ха Путин на снимката казва "Предавам се" и хората се радват....

61

anonimen

преди 6 години

С костюм, който струва 5000 долара, с вкус подбрана вратовръзка, добре подстриган и усмихнат, с приличен вид, въздържан и уравновесен, определено печели симпатии; Той да не е плейтмейтка та да се разголва;

60

Анонимен

преди 6 години

До ФактПо принцип,когато са управлявали републиканци,винаги Европа е била по-спокойна и са се разбирали с руснаците.

59

Анонимен

преди 6 години

Пуснаха видеа,че Путин е убит и заменен около 2010 година,а заедно с него и всички,които са били от КГБ са избити.

58

Трак

преди 6 години

В Русия е обществена тайна , че Путин е мека китка , но наще русофили се правят на ударени.Не се срамувайте бе , русофили , ние българите отдавна знаем , че с турските *** харашо си правите.

57

Трак до 58

преди 6 години

Каде му е на Путин жената , все с мъже гол до кръста се снима.

56

Анонимен

преди 6 години

До HandelЛъжеш!

55

Handel

преди 6 години

Между другото що ли не съм изненадан? Пал другарката Еслка Василева се е отчела. Дано поне добра заплата да и дават руснаците.

54

Анонимен

преди 6 години

До Трак до БългаринТрак, заслужаваш да висиш на топките си! Путин - хомо? Хайде не записвай във вашата партия всички свестни хора! Той има роман и с Нетребко (таа па коя е?), и с гимнастичкиА, май се досещам какво искаш да кажеш - нафърфорва го редовно на Трумп...

53

Handel

преди 6 години

Къв работнически квартал ви е ял бре хора? Баща му е стар КаГеБеец, по време на войната е член на заградителните отряди, които разтрелват отстъпващи войници.

52

някой да каже

преди 6 години

Кой е бил опонента когото е победил?

51

алтернативите

преди 6 години

Руснаците имат една интересна дума тупик. Ако не е Путин, ще е Собчак.Нищо лошо. Тя жената решава въпросите по женски, а Русия си е матриархат от време оно.

50

кви са тези победи?

преди 6 години

Овен че Елцин сключи договори с BP и Shell за да източат нефта и газа от континента с посредничеството на Русия аз друго не съм забелязал.Всъщност това даже не е победа на дребния.Кви победи, кви пет лева?При толкова нефт и газпарите не се знае къде отиват. Ние дето плащаме за тези работи сме по-добре от тях.

49

трака ми нещо

преди 6 години

трака-трака-трак...