67

руснак

преди 6 години

Къв цар ви е тоя нали си имате цар киро

66

РЪКА РЪКАТА МИЕ

преди 6 години

А ПОМНИТЕ ЛИ КАК В 1996 ГОДИНА 100000 СОФИЙСКИ ДЕ`БИЛИ ГО ПОСРЕЩАХА НА ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ И ТИЧАХА ДА МУ ЦЕЛУВАТ РЪКАТА.И ОПРИТНИЯ В МАСАЖИТЕ НА УШИ БОДИГАРД НА ЖИВКОВ ВЕДНАГА ПОЕ И НЕГО.И ПОСЛЕ ВЕЛИЧЕСТВОТО ПО ПРЕПОРЪКА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НАПРАВИ БОДИГАРДА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР. И КАТО СТАНА ТАКЪВ, ТОЙ ПОБЪРЗА ДА УНИЩКОЖИ ВСИЧКИ РАЗРАБОТКИ НА ГДБОП СРЕЩУ НЕГО И ЦВЕТЕЛИНКА.

65

Анонимен

преди 6 години

Защо царя да не може да си вземе имота а обикновенните хорица си ги взеха

64

НА МЯСТОТО НА ЮНКЕР

преди 6 години

БОДИГАРДЪТ ВЪРТИ ОПАШКА И ИСКА ДА СКЛЮЧИ СДЕЛКА:ТОЙ ЩЕ ВЪРНЕ ИМОТИТЕ, САКСКОБУРГОТСКИ ЩЕ ГО ПРОМОТИРА В ЕВРОПА.ЦЕЛТА Е ПРЕЗ 2019 Г. ЕВРОКОМИСИЯТА ДА ИМА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ ЕДНА ТИКВА.

63

Иван

преди 6 години

До Манолски Много ви моля не кълнете

62

Циник

преди 6 години

Алкохолика-комарджия ще осъди България!Вероятно за милиони!Познайте кой ще ги плати?И този крадец е с "партия"Защо никой не разследва далаверите на Милен Велчев-биволското око, и Ники Василев-гнома?Щеше да ми е жал за вас...ако не бяхте толкова късопаметни!

61

ХХХ

преди 6 години

Едно не ми е ясно .....как човек който иска да ограби България и чак я съди в Стразбург .........представлява същата държава в Арабия ? Ами то този човек е нпълно способен ако им възможност да продаде цялата държава на Арабите ! Проклети да са всички които гласуват за Герб !

60

МИРО:

преди 6 години

ВСЕКИ ТРЕТИ ОТ ГЕРБ Е Т.П, КОЛКОТО ПЪРВИТЕ ДВАМА!!!

59

В.В.

преди 6 години

Това с имотите е мижи да те лажем.Подготвя се даване на летището на концесия.Това ще оскъпи билетите и ще напълни сметките на нашите хора.Ако сега печалбата е 300 млн годишно,за 35 г става 3.5 милиардаЗначи,ако концесионерът печели над 3 млрд.,няма начин подкупът да е под 1 млрд.Ако бсп не обяват,че ако дойдат на власт,ще развалят концесията,значи са съучастници.

58

АНТИ

преди 6 години

Симо не е истински цар,защото не е помазан от поп.Дойде, обеща ни нов морал,а след него остана потоп.Да, Цар беше неговия баща,синът му червен агент стана,болшевиките на пожар,го прибраха да им помага.

57

Адам Смит

преди 6 години

Върнете имотите на човека, крадливци.

56

Бож.

преди 6 години

Ако Симеон ни отмъкне дворците а утре решим да сменим династията и да си сложим друг цар,той къде ще живее- на квартира при мис Хъдсън или на студентско общежитие?

55

Джон българина

преди 6 години

Този е българин, колкото Джон Атанасов... :)))

54

Дедо

преди 6 години

Тоа набор разпродаде де що имаше медали на дедо си и баща си,изсече близо 13 000 декара и изнесе дървесината,маса залози(казват) имал по казината в Монте Карло и Москва....и още не му стига,още иска!Ама то оня от горе не сучайно му прибра първородния син!До безобразие е нагъл и претенциозен!

53

Гост

преди 6 години

Кобурга е болен на тема хазарт и го е закъсал с парите

52

Анонимен

преди 6 години

Ако има документи за собственост, то нека си ги вземе - така е редно, спор няма. В противен случай, какво търси дедовото. Аз ако си поискам някаква земя, ей тъй - ще ми я дадат ли? Б....ти наглия дядка. И журналята, спрете да го наричате цар - на кого е цар тоя, я по сериозно.

51

Манолски

преди 6 години

не Царска Бистрица ами и връх Мусала да си занесе в Мадрид няма по-клет човек от този, надживял детето си. Мишок с мишок, трябва да се откаже от всички земни пороци и поиска опрощение от всевишния и смири пред българския народ

50

Мирослав

преди 6 години

Ставаме свидетели на дупки в закона... Тези имоти реално са били на царя, демек на държавата! Да не би родата на Симеон да ги е построила със собствени средства? Нотариален акт ли има? Все едно сега всички управляващи да си поделят парламента, министерски съвет, почивните резиденции и т.н. В никоя нормална държава царските дворци не са частна собственост! Държавни са и са превърнати в музеи! Този *** си искал имотите? Та те са на българския народ, а не лично негови!!!

49

Христо Татарчев

преди 6 години

Каква ирония - по искане на Иван Татарчев(наследник на БАШ ВОЙВОДАТА) се връщат имотите на Царя, а сега Краси Каракачанов вдига вой до небесата серщу Царя. ПЛЕНЕНА И ФАЛШИВА държава. Държава на мафията!

48

Анонимен

преди 6 години

Крадливият дедо да се поучи от емисаря на мира и демокрацията в Европа и света... - навсякъде канен, навсякъде приет... - по своята значимост и мащабност надмина, дори дякона Левски...