144

anonymous

преди 6 години

Руснаците да почнат да изнасят отбранителни оръжия за Куба и Мексико тогава!

143

Анонимен

преди 6 години

Звучи ми, че заради около 200 души от ненаяли се от 2000 години насам родове, които искат още да лапат, се програмират и изпълняват всички лоши сценарии срещу човечеството.Трябва да се разграничава това, че политиката за надпревара във въоръжаването , не е политика на народите, а на олигархията и корупцията, която е неин белег и която въвлича народите във войни и изпитания.Насилието над България е от колонизационния модел и това е далечно минало , но не и бъдеще за българите.

142

Анонимен

преди 6 години

Русия ще изнася отбранителни оръжия в Мексико. Тва как ви звучи, а?

141

xy

преди 6 години

за сащ е ясно - 47 милиона.а за русия също54238 е ясно - поне 10 пъти повече.

140

ognyanz

преди 6 години

До 141: Проблема не е в това, което ти си мислиш, а в начина, по който разсъждават американците. Не се съмнявам, че те ще дадат тези 47 милиона долара. Нали войната няма да се води до техните граници. И така мир в Украйна скоро няма да има. От това Европа губи, а следователно САЩ печели. П'литкоумниците в ЕС няма скоро да поумнеят. Просто и ясно.

139

Анонимен

преди 6 години

Отбранителни оръжия не се изнасят, шматки!

138

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. Въоръжаването на Украйна ще накара Русия да си подвие опашката и да се изнесе от Украйна както направи на времето в Афганистан, особено имайки предвид че днешна Русия е многократно по-слаба от СССР и във военно и във икономическо измерение.

137

Kr

преди 6 години

Отговорът ще бъде един - КиевНАШ! )))

136

Анонимен

преди 6 години

До Ludoto LencheНай-голямото зло е путинова Русия, враг на човешката цивилизация!

135

спонсор на МВР

преди 6 години

200 бунтовника и 200 украински войника. Генералът от украинската армия докладва на щаба "200 на 200 сме". От щаба "Чакай подкрепления и танкове". След малко, генералът, - "300 на 100 сме". Отговорът бил "Чакай подкрепление и танкове". Накрая генералът "Сам съм, срещу 399 съм. И питат кога ще дойдат танковете..."

134

Оле

преди 6 години

Дежурният русофоб започна да заработва заплатата си

133

Анонимен

преди 6 години

Скоро Украйна и Китай ще имат обща граница.

132

wild horse

преди 6 години

Чудя се как до сега Путин не се е обърнал за съвет към пишещите в този форум "анализатори",защо си създава проблеми да мисли за нещо,когато тук за жълти стотинки ще му отворят очите. Дерзайте скъпи съотечественици,корабът с газ и въглища е тръгнал от САЩ право към нас,както и торбичка с бисквити,същои и имами от Саудитска Арабия.Европейското ни бъдеще е гарантирано353

131

Анонимен

преди 6 години

Сумата е меко казано смешна. Ако искат сериозно възпиране на руския агресор трябват милиарди.

130

Анонимен

преди 6 години

Украйна е най-добрия санитарен кордон между Русия и цивилизования свят. И САЩ добре знаят това и са отписнали не 47 а 360 милиона$ , гласувани с огромно мнозинство в конгреса. Първото оръжие ще бъде ПТР Джавелин и контрабатарейни радари, които ще засичат и предават в реално време координатите на ракетните установки и ГРАД на руските бандити. А колкото до мотивацията на украинците, след 10 000 убити от руските "братя" украинци мотивацията е повече от достатъчна.

129

Анонимен

преди 6 години

в русия агресията срещу украйна е непопулярна и за това рашистите изпращат чеченци,ногайци,тувинци,буряти.новорусия е пълен провал,населението бяга,останаха само старци ,наемници и криминални банди

128

Гост+

преди 6 години

Това за периферните интереси е манипулативна лъжа. Единственият който сега сериозно стои на пътя на глобалната стратегия на САЩ е Русия.Така че борбата с Русия безусловно е приоритет, а желанието да се хвърли Украйна в боя е много изкусително. Истинската спирачка е най-вероятният резултат, а именно, че Русия ще получи повод и ще глътне цяла Украйна.

127

Факт

преди 6 години

Това,което САЩ не могат да дадат на Украйна,е мотивирани бойци!Като изключим националистите(по-скоро фашисти по идеология),всички други нямат никакво желание да умрат за страната си,просто защото не са сигурни дали това е тяхната страна...Бяхме свидетели как при тройно(!) превъзходство в жива сила и десеторно в бойна техника,украинската войска бе обкръжавана(!) и разбивана!Какво ще промени доставката на US-оръжие?Ами ще развърже ръцете на Путин да отговори със същото.

126

Анонимен

преди 6 години

Часовника тиктака..........28.01.2018 е близо.........Апокалипсиса за Путин иде. Олигарите които сам си създаде ще го "сготвят" за да си запазят паричките.

125

Щерев

преди 6 години

Путин не само ще клекне но ще почне и да а ка ..ха.ха бой по тиквите на руските терористи!!