106

anonymous

преди 6 години

Защо Русия да не можа да има военни бази по света, а само САЩ и НАТО?

105

Анонимен

преди 6 години

Като сте русофили отивайте в руската ***. Място в ЕС и САЩ, които искате да унищожите, нямате! България затова е най-бедна в ЕС и й се смеят гаргите. Всякакъв опит за прогрес и западни инвестиции е спъван от слабограмотни тълпища от подивяли русофили с два зъба в устата.

104

anonymous

преди 6 години

Защо САЩ могат да имат около 800 военни бази в целия свят?

103

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ ИСТИНСКИ ЧИСТ ПРАВОСЛАВЕН БЪЛГАРИН Е И РУСОФИЛ,ЗАЩОТО С БРАТУШКИТЕ СМЕ ЕДНА ВЯРА,ГОВОРИМ ЕДИН ЕЗИК ЕДНА РАСА СМЕ-БЯЛА И ИМАМЕ ОБЩО МИНАЛО,НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ,ПОНЕЖЕ НАС НИ СВЪРЗВА ВЯРА ,ЕЗИК,РАСА И КРЪВ И ОБЩА ИСТОРИЯ .В СЪЩОТО ВРЕМЕ КАКВО ОБЩО МОЖЕ ДА ИМАМЕ С ЕВРЕЙСКИТЕ САТАНИСТКИ СЕМИТСКИ*** С НАГЛОСАКСОНСКИТЕ ГЕЙОВЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ ЛАТИНОСИ И Н Е Г Р А .ИСТИНАТА Е ЧЕ В БЪЛГАРИЯ САМО ЮДИТЕ И НЕТРАДИЦИОННИТЕ МРАЗЯТ РУСИЯ,ОСТАНАЛИТЕ 98% НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ ОБИЧАМЕ РУСИЯ

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 119Другарю, с парна ютия AEG ли изглади наченките на хумор, които гладкия ти и голям като топка за пинг-понг роди? Не се гаври с паметта на великия българин Георги Димитров! В София голям булевард носи името на английския шпионин със същото име! Сбъркана държава и после се чудим, защо сме на това дередже!

101

Анонимен

преди 6 години

Хахаха пак откачихме подписват споразумение да могат да кацат бойни самолети на египетски летища.Кагато БГ има самолети може да ги праща да кацат по летищата в страните членки на НАТО,както и техните могат да идват.

100

ANENERBE

преди 6 години

С БАЗИТЕ В СИРИЯ И СЕГА В ЕГИПЕТ МАГУЧАЯ ЗАОБГРАЖДА ЗМИЙСКОТО ГНЕЗДО ИЗРАЕЛ ,ВОВА ЗНАЕ,ЧЕ ОТТАМ ИДВАТ ВСИЧКИ МИЗЕРИИ НА СВЕТА И СЛОЖИ ЛИ НА КОЛЕНЕ КАШЕРКОВЦИИТЕ ,А ТОВА СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СТАНЕ ,ТО И САЩ И ЗАПАДА ЩЕ СЕ КРОТНАТ И СВЕТЪТ ЩЕ СТАНЕ ЕДНО ПО ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ..ЛИЧНО АЗ ПРЕДПОЧИТАМ КАРДИНАЛНИЯ ВАРИАНТ ПО ЕВРЕЙСКИЯ ВЪПРОС ,КОЙТО ГО ЗАДАДЕ ТРЕТИЯ РАЙХ,НО ВОВА ПУТИН Е ДОСТА ПО МИЛОСТИВ И ЧОВЕЧЕН И САМО ГЛЕДА ДА УСМИРИ (ИЗБРАНИТЕ) ,А НЕ ДА ГИ ИЗРИНЕ КОЕТО Е ПО ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ

99

Шаран-БГ

преди 6 години

И аз не разбирам и не зная защо на Русия са и военни бази в Египет ?Ама и хич не ме интересува.... Съвсем непонятно ми е, защо има военни бази на САЩ в България? О-о-о, сетих се! За да защитават собствената си свобода и независимост ! Те така са я подкарали вече 70 и кусур години.... Не е на добро.....

98

Анонимен

преди 6 години

Другари, аз имам една велика мечта... да станем част от могъщата Руска Федерация като Крим!!! Няма да крия, че ОТПчРИЧАМ, че българите са отдерен народ. Ние сме малоруси-югославяни! Велик е др Димитров!

97

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се борим с всички средства да изкараме Болгария от НАТО и ЕС, да скъсаме отношения с Европа! Трябва да станем като Беларус! Да закрием парламента! Не ни трябва демокрация, трябва ни ръководител, който да уважава РОССИЯ. Болгария е зле защото е загубила пътя си и е обърнала гръб на Россия! Ние сме югославяни, малки руснаци, а не немци!! Четете трудовете на др Димитров! Едва когато станем Народна Република Болгария ще тпъгнем нагоре!

96

Анонимен

преди 6 години

Ерастът вярва на стъкмистиката и процентите. В България били 8,4%, и затова като отидеш в болница те карат да си носиш, бинтове спирт и чаршафи. Ама ерастът си е ераст, той разбира и се интересува само от ЛГБТ мурафети.

95

Ераст Петрович

преди 6 години

"Мачкай Вова говедарските отреппки. Мачкай ги навскъде по света!"Ха, ха!Вовата най-много мачка собствените си граждани. Ние се оплакваме от нашето здравеопазване, но в Русия трагедията е пълна.За здраве Кремъл отделя 2.3% от БВП.За сравнение: България - 8.4%, Германия и Франция - 11%, Великобритания - 10%Да не говорим, че Русия внася 90% от лекарствата и 100% от медицинското оборудване. Както е казал народът - на гол тумбак, чифте пищови.

94

cazzo duro

преди 6 години

В Съединените *** Щати е толкова хубаво че всеки ден някой говедоид превърта и почва да избива я деца в училище, я спортисти на маратон, често посетителите в мола, но все пак висшата дисциплина си остава killing spree на кънтри концерт. И това при условия че не пият препарат за вана. Ако пиеха щяхме да гледаме зомби апокалипсис сега.

93

Факт

преди 6 години

Всъщност в Египет няма да има военна база,но пък в Либия не е изключено.За Судан няма смисъл да се говори.Та въпросът е:Защо и са на Русия военни бази в Средиземно море?Ами това е асиметричният отговор на Русия на обкръжаването и отвсякъде с американски бази и съответните оръжия за нападение!Докато американците се стремят да притиснат Русия отвсякъде,Русия се стреми да притисне ключовите им съюзници.Как ще стане това?Русия смята да разположи 8 дизелови малошумни подводници в Средиземно море.

92

Аз да питам

преди 6 години

Руските бази не ме интересуват в България такива не имало никога. Интересува ме какво правят в България приятелите на Ал Кайда и ИД от САЩ . Кой ги е поканил тези терористи?

91

Анонимен

преди 6 години

За комплексарските напъни на джуджето нашият народ казва много точно: " На гол г-ъз чифте пищови".

90

Анонимен

преди 6 години

Смешници. Народа изнемогва от глад и е оскотял напълно а Путин оръжия дрънка.

89

Свобода за България

преди 6 години

Вън от България окупационният американски аскер

88

До 108

преди 6 години

Американска база в България трябва на евроатлантическите престъпници и олигарси да ги пази от народната любов..... Американскатите терористи трябва да бъдат третирани както османските нашественици...

87

По- валиден въпрос

преди 6 години

Русия има 4-5 бази по света . Не е ли по правилно да се пита защо са и на САЩ над 700 бази по света включително и България. САЩ за мен са окупатори в моята държава също както и турците преди над 100 години.